Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

bnce onun altında başka birşey var die düşünüyorum
haftaya açıklayacam dedi yaa hakan

ama deli ettiler beni ha...hafıza sıfırsempatiksalakcinni

sorma ya yahu eşimle biz bile ezberledik tv den bunlar hala debelenip duruyordu ikiside birbriinden salaktı acun iyi bulmuş oyunu haaaaa:roflol:

evettt haftaya ilk finalist belli olucak hadi ihsannnnnnnnnnnn:lepi:

fikirlerimiz ikiz kardeş koyu mavicim bak finalde burda ol ikimiz ihsancıyız başkada yok ona görenaniknanik seda kadar aptal yalancı ve mal bir yaratık görmedim çirkin şey kırk tonda boyanmıştı başak bebeğimmm yaa ne güzel kızboshayallersmile

furkan aydına bir laf koydu adam ağzını açamadı yaa

ertan " adam aslanlar gibi efeler gibi burda oturuyo" dedi aydın için

furkanda " efeler gibi oturmuyo onursuz haysiyetsiz oturuyo" gibilerinden bi laf etti

ve stüdyoda birden sesler kesildi aydın bişe diyemedi ben erkek olcam ne diosun lan sen derim ama aydın adam olmadığı için cevap veremedi tabi

başak sadece oyundu oyun oyunda kaldı diyerek kızlara doğru yeşil ışık yaktı yanınızdayım demeye getirdi gizemde buna güldü başak gibisini görmedim iki yüzlü ayrıca ertanı tanıyamadım evrim geçirmiş resmen gerçi hemen hemen hepsi değişmiş

ya kızlar '' merve elendıgınde onu bız karsıladık '' sozu ne demekk ? bırkac kısı basakın aynen boyle soyledıgını duymus ben kacırdım ama .. ne yanı sonuc bellıde bıızımı keklıyor acun :s

Evet evet bende duydum o lafı Ben mi yanlış duydum acaba diyordum. Dilimi sürçtü yani şimdi bilmiyorumkismile Yoksa büyük bir pot mu kırdı.Panama dönüşü dese sadece anlıycamda elendiğinde kelimesini geçirdi.

Son düzenleme:
evet başağın dediği o cümleyi bende duydum merve elendiğinde dedi acaba yarışmadan panama
dönüşünü mü kastetti?
dün ertana çok şaşırdım ya resmen insana benzemiş ama gözleri gene pörtlek pörtlekdi
sanki lens vardı
oyunuda akıllı adam acun tam merveyle ertana göre seçmiş ikiside hafıza da başarısız
olduklarını bir kez daha gösterdi...neyseki merve kazandı...
gizem ve başak da mıy mıy konuşdu gene hele gizemin tek taşını göstere göstere konuşmasısempatiksalakcinni

Ertan'a çok şaşırdım , adada ordan oraya laf taşıyan car car ota moka konuşan adam gitmişşş , süklüm püklüm sessiz biri gelmiş , adadaki hallerini izleyip utandı heralde.

Bu arada Başağın dediği aynen sizin dediğiniz gibi ''elendiği akşam Seda ile ben karşıladık onu'' diyor..
Biz mi yanlış anlıyoruz?
Yoksa Acun bizi mi kekliyor?

ve işin ilginç tarafı kimse yalnışını düzeltmiyo orda.. yani normalde yalnış kurulan bir cümlenin herkesin dikkatini çekmesi gerekirdi. ama o kadar hararetli bir ortam vardıki programda kimse farketmedi.. yarışma hakkında bu kadar şaibe varken dil sürçmesi dediğim gibi dikkat çeker ve düzeltilirdi.yani biri farketmezse diğeri mutlaka farkederdi. ama "elendi" dediği zaman kimsenin suratında herhangi bir mimik değişikliği bile yok.. kimsenin günahını almayayımda...

bir taraftanda ihsanın mesut yar la ilgili konuşmasını düşünüyorum. acuna diyoki bu yarışmaya çamur atıyolar benim birinci olduğumu ilan etti bu adam. ben birinci olursam bu size zarar vermezmi.. bence şunu demek istedi ihsan burda; mesut yarı refüze etmek için birinci yapmayabilirsiniz beni, bundan korkuyorum demeye getirdi.. olaya burdan baktığımda da yarışmanın bitmiş olduğunu düşünmüyorum.. ama belkide son iki belli olmuştur. amannn onalrın derdi beni gerdiii yaa:)) hafiyelik yapıyorum resmenn:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…