bnde şimdi izledim
evet aynn başak öyle diyor
ama şu kısmı anlamadım
sonuçta panamada elenmedi ki merve istanbulda karşılasınlar
bnce orda bir hata var
sonuçta gözünn önünde daha elemeye çıktı yine merve kazandı
neyden bahsediyor
bu başak anlamadım
birde evet 70 milyon çokda tın diyecekti nerdeyse
hakan we tayfası ne cemkırdı ole hepsı basagın uzerıne
sınır oldum hee
Ne gerek var boyle tartısmalara ya ..
artık bende samımıyetlerıne ınanmıyorum ama .. hele basakın kırdıgı pottan sonra ..
Birde merve ve ertanın elemesı ıstanbulda olucak dendı ama cekım panama cekımı deılmıydı ben mı yanlıs ızledım ?
'SURVIVOR'IN GALİBİ BELLİ OLDU' İDDİASINA ACUN ILICALI'DAN YANIT
Posta gazetesi yazarı Mesut Yar bugünkü köşesinde, "Survivor Kızlar-Erkekler" yarışmasının galibinin belli olduğunu ileri sürerek, internette dolaşan o ismi açıklamıştı. Bu iddia üzerine Acun Medya'dan açıklama geldi...
Mesut Yar'ın iddiası üzerine Acun Medya'dan yapılan açıklamada, final bölümlerinin henüz çekilmediği ve kazanan ismin belli olmadığı belirtildi.
Acun Medya tarafından yapılan açıklama şöyle:
"Acun Medya tarafından hazırlanmakta ve Show Tv tarafından yayınlanmakta olan Survivor isimli televizyon programımız ile ilgili dün bir köşe yazarının köşesinde çeşitli iddialar yer almıştır. Programımızın finalinin çekilmiş ve kazananın belli olduğu gibi enteresan bir fikirden hareket eden yazıda bir de kazanan isim zikredilmiştir. Bu bilgi tamamen yanlıştır. Programın çekimlerine başlarken yarı final ve finalin canlı yayınlanacağını anons etmiş olmamıza karşın bu tarz yanlış yönlendirmeler hem projemize zarar vermekte hem de basın etik anlayışı ile uymamaktadır. Kamuoyunu ve programımızın değerli izleyenlerini doğru bilgilendirmek amacıyla bu açıklamayı yapmayı yararlı bulduk. Survivor Kızlar-Erkekler programının yarı final ve final bölümleri henüz çekilmemiş olup, kazananı da henüz belli değildir. Survivor heyecanı son bölüme kadar tüm hızıyla devam edecektir."
Buradan hareketle sizinle paylaşacağım bir hakaret maili var. Program yayına girmeden “sekiz saat önce” düşmüş posta kutuma. Yüzlerce aynı mesajın sadece biri...
Kelimesine dokunmadan yayınlıyorum. Lütfen sen de çalıştır hafızanı sevgili okurum. Bu çukurluğu asla unutma. Adalet adamları rica ederim siz de not düşün bir yere...
Ve eleştirmen dostlarım bugün bana yarın size, unutmayın lütfen siz de; “Sen ne hakla ihsan ağabeyimize hakaret ediyosun ? bu yetkiyi sana kim verdi. burda 5000 ihsan seven kişi var. yorumlarını adam gibi yap. abimiz için boğazına sarılırız. 5.000 kişi ‘’arkanda’’ mesut yararkanda lafını iyi anla”...
yaa demi ben de çok benzettim :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?