o konuşma fragmanda değil bugünkü yayında geçti. başak "panama dönüşü merveyi sedayla karşıladık" gibilerinden bi laf etti laf arasında
evet öyle bir şey dedi bende duydum ama heralde panamadan döndükten sonra istanbulda biz karşıladık demek istedi diye düşündüm.. sonuçta canlı olarak yayınlanmadı bu program başak böyle bir pot kırmış olsaydı keserlerdi diye düşünüyorum o kısmını..
başak konuşurken "buradaki kimsenin benim için ne söylediği önemli değil, 70 milyonun benim için...... eee" dediğini farkettiniz mi? ohaoldumsmile yani az daha 70 milyonun söyledikleri benim için önemli değil diyecekti ama son anda döndü.:1ninca:
ee ne diyelim dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş:jeyyar:
erkek delisi bir kıza benziyor kızları sattı oylarını erkekten yana kullandı böyle kızlara sempati duymuyorumAynen evet,sonn anda yırttı,çok ta fifi dieycekti,son anda durdu,yok ya çok çocuk bi kız,olgunlaşamamış henüz :umursamaz:
başak merve elendiğinde onu biz karşıladık gibi bişi mi dedi?
merve elendiğinde değil istanbula geldiğinde dedi panamada yarışma bitti istanbula döndüler yaa onu kastetti
yaw hani furkan anlattı ya kuzeni aydına gitmiş "furkanı ne güzel sattın helal olsun" demiş. aydın orda ne cvp vermiş. orayı kaçırdm yaa. :S
erkekler hep birbirini destekler kızlarda kızları arkadan bıçaklar başak gibi iş hayatında böyledir çok hakanın aydına para için babanı bile satarsın deyip finalde merveyi değil aydını tutuyorum demesine şaşırdım; bu kadar kin duyduran ne olabilir merveye karşı çözemedim açıklamasını merakla bekliyorum.. bilmiyorumkismile [/I][/B][/QUOTE]Aynen evet,sonn anda yırttı,çok ta fifi dieycekti,son anda durdu,yok ya çok çocuk bi kız,olgunlaşamamış henüz :umursamaz:
ben en çok hakanın aydına para için babanı bile satarsın deyip finalde merveyi değil aydını tutuyorum demesine şaşırdım; bu kadar kin duyduran ne olabilir merveye karşı çözemedim açıklamasını merakla bekliyorum.. bilmiyorumkismile
ben de furkan yüzünden 110 milyardan oldum demiş..
kaç para aldı ki aydın var mısın yok musun da?
ayy çok sordum ama
valla bilmiyorum bebeişim ben de ya.. varmısın yokmusun izleeyen biri değilim pek..
ben en çok hakanın aydına para için babanı bile satarsın deyip finalde merveyi değil aydını tutuyorum demesine şaşırdım; bu kadar kin duyduran ne olabilir merveye karşı çözemedim açıklamasını merakla bekliyorum.. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?