Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen merve çok dirençli ve akıllı kız kimseye yağ çekmedi erkeklerede güvenmedi hiç bir erkek kıza para kazandırmaz akıllı bayanlar bunu bilir bilmeyenlerde ellerinde oyuncak olur erkekler birlik olur ve elenirMerve bence orda lafı yapıştırdı ihsanda sonrasında cevap falan veremedi zaten, Başak hiç bir zaman benim yanımda değildi diye, yanımda olsa elemezdim onu, grubumdaki arkadaşlarımıda eleyen Başaktır dedi.İhsan sus pus oldu orda, Başak hanımefendi adalar birleşince birlikte hareket edeceğiz diye söz verdi, erkekler adasına gidince Abilerim abilerim diye ortalıkta gezdi, Allah büyük sonrasında ne oldu o çok güvendiği abileri konseyde adını yazdılar, Merve de akıllı davranarak ihsanla karşı karşıya getirdi helal olsun ona.Ayrıca İhsan hani ben çok delikanlıyım dürüstüm falan diyor ya, gidecek herkesin yüzüne söyledim diyor ya, gidecek kişinin yüzüne sen gideceksin bu hafta demek dürüstlük mü oluyor acaba, zaten oy çoğunluğu sende herkes biliyor kimin gideceğini bırakın allah aşkına İhsan dürüstmüş, İhsan sinsi lafına çok bozuluyorsun biliyorum ama bence sen Tilkinin en önde gidenisin.
Merve bence orda lafı yapıştırdı ihsanda sonrasında cevap falan veremedi zaten, Başak hiç bir zaman benim yanımda değildi diye, yanımda olsa elemezdim onu, grubumdaki arkadaşlarımıda eleyen Başaktır dedi.İhsan sus pus oldu orda, Başak hanımefendi adalar birleşince birlikte hareket edeceğiz diye söz verdi, erkekler adasına gidince Abilerim abilerim diye ortalıkta gezdi, Allah büyük sonrasında ne oldu o çok güvendiği abileri konseyde adını yazdılar, Merve de akıllı davranarak ihsanla karşı karşıya getirdi helal olsun ona.Ayrıca İhsan hani ben çok delikanlıyım dürüstüm falan diyor ya, gidecek herkesin yüzüne söyledim diyor ya, gidecek kişinin yüzüne sen gideceksin bu hafta demek dürüstlük mü oluyor acaba, zaten oy çoğunluğu sende herkes biliyor kimin gideceğini bırakın allah aşkına İhsan dürüstmüş, İhsan sinsi lafına çok bozuluyorsun biliyorum ama bence sen Tilkinin en önde gidenisin.
başakı abileri yazmadı
merve nasıl bir oyun oynadıysa onları yazdırdı
bunu mervede söylüyor ben yazdırdım diye
merve mi kazanır ihsan mı bilmem ama
mervenin egosu tavan yapmış
biyerleri kalkmış durumda bence
sürekli hırslıyım haklıyım iyiyim süperim modunda
mütevazilik falan kalmamış :1closedeyes:
bu final bolumu ne zaman yayinlanicak?
önümüzdeki h.sonu diye biliyorum ya c.tesi yada pazar
bu final bolumu ne zaman yayinlanicak?
akıllı ve özgüveni yüksek kızları her zaman sevdim ezik olan kaybetmeye mahkumdur karekter zayıflığı kıskançlıktır,kıskananlar çatlasın !aynen katılıyorum fazla şişti kendini iyice bir halt sandı kendi yalanına kendide inanyor zavallıcık en güzel cevabı ihsan verecek ona:lepi:
akıllı ve özgüveni yüksek kızları her zaman sevdim ezik olan kaybetmeye mahkumdur karekter zayıflığı kıskançlıktır,kıskananlar çatlasın !