Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

ya aydın ne zaman elendi yaaa
3 ü kalmamışlar mıydı?
bişiler kaçırdım galba benbilmiyorumkismile

Aydını tüm yarışmacıların olduğu ada konseyi eledi canım bilmiyorumkismile

bu arada ihsan sinsi ve kendini çok akıllı zanneden merveye iyi cevabı yapıştırdı 4 erkeğe bir kız kaldım diye çok iyi ajitasyon yapıp tara topladı peki madem niye başağı eledin dedi ihsan tek kız değil iki kız kalabilirdiniz eee yok efendim başakla zaten çok iyi anlaşmazmış yok efendim karşı taraftaymış falan olabilir ama başağı elemeseydin tek kız değildin sırf kendine taraf toplamak ayy 4 erkeğe karşı tekim diye taraf toplamak için bizzat diğer kızı kendin eledin merve hanım birde hala yüzlü yüzlü evet sağ gösterip sol vurdum diyor birde yok efendm bayanmış merve hanımında sürekli dediği gibi bu bir yarışma ve bayan olduğun için neden ayrıcalık bekliyorsun ki herşey eşit acunun senn becerdiğini bildiği denge oyunlarını sürekl oynatması sayesinde ordasın resmen kazandığın yarışmalara bak bakalım hepsi denge haa ertanla akıllara zarar hafıza oyunu var ki ondada dua et karşındaki ertandı yoksa hiç şansın yoktu:roflol:kısaca herşey oyun herşey taktik herşey para için yapıyorsun hiç kendini farklı göstermeye çalışma sonuna kadar ihsannnnnnnnnnnnnnnn:lepi: artı sırf bayan diye sinsi bir kızı tutmak zorunda değilim bayanı tutmuyorum diye kadın düşmanıda değilim kimse sapla samanı karıştırmasın bu bir yarışma ve hak eden ihsannnnnnnnnnn:lepi: rahşanın( yazardır kendisi ve şuan acunun konuğu) dediği gibi kadın milleti işine gelince hemenn ama ben bayanımm alsanaalsanasmile

ihsan süpersinn ya dürüstsün lütfen sen kazan:Saruboceq: hala diyor ki bileğinin hakkıyla geldin ama arkadaşlarına çok tagüvenme o kadar doğru ki hakanla gizem seni satacaktı çok akıllı merve hanımmm sen kimin umrundasın ki laelaelaelaelae
sonuna kadar ihsannnn:lepi::Saruboceq:

Merve bence orda lafı yapıştırdı ihsanda sonrasında cevap falan veremedi zaten, Başak hiç bir zaman benim yanımda değildi diye, yanımda olsa elemezdim onu, grubumdaki arkadaşlarımıda eleyen Başaktır dedi.İhsan sus pus oldu orda, Başak hanımefendi adalar birleşince birlikte hareket edeceğiz diye söz verdi, erkekler adasına gidince Abilerim abilerim diye ortalıkta gezdi, Allah büyük sonrasında ne oldu o çok güvendiği abileri konseyde adını yazdılar, Merve de akıllı davranarak ihsanla karşı karşıya getirdi helal olsun ona.Ayrıca İhsan hani ben çok delikanlıyım dürüstüm falan diyor ya, gidecek herkesin yüzüne söyledim diyor ya, gidecek kişinin yüzüne sen gideceksin bu hafta demek dürüstlük mü oluyor acaba, zaten oy çoğunluğu sende herkes biliyor kimin gideceğini bırakın allah aşkına İhsan dürüstmüş, İhsan sinsi lafına çok bozuluyorsun biliyorum ama bence sen Tilkinin en önde gidenisin.

başakı abileri yazmadı
merve nasıl bir oyun oynadıysa onları yazdırdı
bunu mervede söylüyor ben yazdırdım diye
merve mi kazanır ihsan mı bilmem ama
mervenin egosu tavan yapmış
biyerleri kalkmış durumda bence
sürekli hırslıyım haklıyım iyiyim süperim modunda
mütevazilik falan kalmamış :1closedeyes:

Merve bence orda lafı yapıştırdı ihsanda sonrasında cevap falan veremedi zaten, Başak hiç bir zaman benim yanımda değildi diye, yanımda olsa elemezdim onu, grubumdaki arkadaşlarımıda eleyen Başaktır dedi.İhsan sus pus oldu orda, Başak hanımefendi adalar birleşince birlikte hareket edeceğiz diye söz verdi, erkekler adasına gidince Abilerim abilerim diye ortalıkta gezdi, Allah büyük sonrasında ne oldu o çok güvendiği abileri konseyde adını yazdılar, Merve de akıllı davranarak ihsanla karşı karşıya getirdi helal olsun ona.Ayrıca İhsan hani ben çok delikanlıyım dürüstüm falan diyor ya, gidecek herkesin yüzüne söyledim diyor ya, gidecek kişinin yüzüne sen gideceksin bu hafta demek dürüstlük mü oluyor acaba, zaten oy çoğunluğu sende herkes biliyor kimin gideceğini bırakın allah aşkına İhsan dürüstmüş, İhsan sinsi lafına çok bozuluyorsun biliyorum ama bence sen Tilkinin en önde gidenisin.
aynen merve çok dirençli ve akıllı kız kimseye yağ çekmedi erkeklerede güvenmedi hiç bir erkek kıza para kazandırmaz akıllı bayanlar bunu bilir bilmeyenlerde ellerinde oyuncak olur erkekler birlik olur ve elenir

sonuna kadar katılıyorum vereliniortak
:lepi: merve :lepi:

başakı abileri yazmadı
merve nasıl bir oyun oynadıysa onları yazdırdı
bunu mervede söylüyor ben yazdırdım diye
merve mi kazanır ihsan mı bilmem ama
mervenin egosu tavan yapmış
biyerleri kalkmış durumda bence
sürekli hırslıyım haklıyım iyiyim süperim modunda
mütevazilik falan kalmamış :1closedeyes:

aynen katılıyorum fazla şişti kendini iyice bir halt sandı kendi yalanına kendide inanyor zavallıcık en güzel cevabı ihsan verecek ona:lepi:

başakı merve dedi diye yazmadılarki

başakı yazmalarının sebebi oğuzhanı yazarlarsa merve başak yerine onlardan birini söylerdi kendilerini riske atmamak için başakı yazdılar nasıl olsa merve oğuzhanı sölicek diye düşündüler

şimdide merve dedi diye başak yazdık diyolar ama merve arkasından konuşulanları bilmediği için kendisi dedi diye yazdıklarını zannediyor

aynen katılıyorum fazla şişti kendini iyice bir halt sandı kendi yalanına kendide inanyor zavallıcık en güzel cevabı ihsan verecek ona:lepi:
akıllı ve özgüveni yüksek kızları her zaman sevdim ezik olan kaybetmeye mahkumdur karekter zayıflığı kıskançlıktır,kıskananlar çatlasın !

akıllı ve özgüveni yüksek kızları her zaman sevdim ezik olan kaybetmeye mahkumdur karekter zayıflığı kıskançlıktır,kıskananlar çatlasın !

kesinliklee yüzde yüz katılıyorum sana.. başarıyı hazmedemeyen özellikle başarılı hemcinslerine hiç sebep yokken diş biliyen insanlarla yanyana durmam.. başarıyı takdir etmek olgunluğun, özgüvenin göstergesidir. ve böyle kadınlar ışıl ışıl ışıldar. diğerleriyse küçücük dünyalarında debelenip durmaya mahkum olurlar...

Back
X