Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

kızlar geçen hafta hakan merveyi desteklemeiycem sebebini haftaya söyleyecem dedi neymiş sebebi baktınız mıbilmiyorumkismile
zaten erkek erkeği destekler kk üyelerde para erkeğe yakıştırılır kızlara yakışan güzel makyaj sexy vücut güzel yüz reytingi yükseltmenin yolları paraya gelince erkek kazanır,resmen haksızlık!

hakan ve furkana ben de sinir oluyorum
özellikle hakan kendi sinsilik yapmıyordu da ne yapıyordu
yaptığının adı neydi çok yakınlarını eleme planları yaparken
ihsan bence sinsilik yapmadıneyse onu söyledi
çok kızıp hatalı konuştuğu seda olayı sürekli önne getirilmeye çalışıldı
seda zaten taşı bile çatlatacak kuvvette uyuz bi kız
ertanla halleri hatırlatılsın ozaman
en azından ertan gibi itip kakmadı sedayı ihsan!!
erkekler birbirleri hakkında okadar dolmuşki
birlik olup da merveyi bile gönderemediler
hani amaç onları yok etmekti
hani merve gitmeliydi
ama istanbula gelince olaylar değişmiş
aydının yalpak hareketleri ayağına dolandı resmen
gitti...
finalde
yarışmelerı kim kazanır bilmem ama
oylamada merve çıkacak
halk oylamasında da gene merve çıkacak
oyüzden sanırım
ihsanın oyunların ikisini de alması gerkiyor ki
bi şansı daha olsun

kesinlikle katılıyorum yerimseniben bu bir oyun kimseye sırf kız diye ayrıcalık yapılmamalı merve buraya kadar acunun sayesinde geldi zaten alsanaalsanasmile yeterince ayrımcılık yapıldı olay kadın erkek olmak değil hakedip kazanmak :1ninca:

kesinlikle katılıyorum yerimseniben bu bir oyun kimseye sırf kız diye ayrıcalık yapılmamalı merve buraya kadar acunun sayesinde geldi zaten alsanaalsanasmile yeterince ayrımcılık yapıldı olay kadın erkek olmak değil hakedip kazanmak :1ninca:

nasıl acun sayesinde geldi anlamadım...

nasıl acun sayesinde geldi anlamadım...

bende merak ettim nasıl acun sayesinde geldi.Kız oyunları kazandı ve buraya kadar geldi, eğer ortada buraya kadar gelen biri varsa başaktır.İhsanın ve grubunun korumasıyla son ana kadar geldi son anda da mervenin akıllı taktiğiyle elendi.

.

bir de şu açıdan bakalımyerimseniben

sizce grubunun sayı çokluğuna güvenip yalnızca adadan kimin gitmesine karar veren ve adada devamlı yatarken gördüğümüz ihsan mı hakediyoryasakkelime

yoksa grubunun üyeleri birer birer gönderilirken başkaları gibi grup değiştirmeyip aynı çizgisinde giden, grup üyelerinin desteğiyle değil kendi gücüyle buralara gelen, o kadar erkeğe karşı mücadele eden ve kazandığı takdirde kadınların gururu olacak merve mi hakediyor
alkisalkisalkis

tabiki merveeee:lepi:

bir de şu açıdan bakalımyerimseniben

sizce grubunun sayı çokluğuna güvenip yalnızca adadan kimin gitmesine karar veren ve adada devamlı yatarken gördüğümüz ihsan mı hakediyoryasakkelime

yoksa grubunun üyeleri birer birer gönderilirken başkaları gibi grup değiştirmeyip aynı çizgisinde giden, grup üyelerinin desteğiyle değil kendi gücüyle buralara gelen, o kadar erkeğe karşı mücadele eden ve kazandığı takdirde kadınların gururu olacak merve mi hakediyor
alkisalkisalkis

alkisalkisalkis
alkisalkisalkis

bende merak ettim nasıl acun sayesinde geldi.Kız oyunları kazandı ve buraya kadar geldi, eğer ortada buraya kadar gelen biri varsa başaktır.İhsanın ve grubunun korumasıyla son ana kadar geldi son anda da mervenin akıllı taktiğiyle elendi.

.

arkadaş ortaya attığı lafın açıklamasını kendide yapamayınca bi daha yazamamış zaten canım ağzı olan konuşuyo klavyesi olan yazıyo işte göz var nizam var bizde seyrettik kimin oraya nasıl kendini çok iyi biliyoruz yata yata değil adanın zorluklarıyla mücadele ede ede geldi merve bi oyunu kaybettide hadi sen kızsın geç kenaramı dendi acaba ona, hatta son oyunda bile ertanı yenmesini gerçekten isteseydi zeka değil denge oyunu veirirdi acun izlerken daha dikkatli izleseler yaa şu yarışmayı..

aydının gıdısı aydın havası eglencesınde gectı
superrr oldu hihoyyyt
elenen yarısmacılar karsınında yerden yere gıren aydın beyın yıne yuzunde utanma namına zerre yoktu
asalak mısalı hep baskaları uzerınden ısını goturen yarısmacımız da yarısmaya veda ettı sonunda

format geregı elenenlerın yuzlesmesı elbette bır nebze reytıng amaclı olabılır ama
bızım merak ettıgımız sorulara cevap olması da amaclanıyordu bence
yıne herkes karakterını ortaya koydu soru cevap bolumunde

oncelıkle dıkkatımı ceken konu
berke hanımcıgımız cok ıyı calısmıs dersıne ve oyle gelmıs
arada bır ezberınde sasırıyordu ama mımık ve konusmasındakı telasıyla da sozluye cıkmıs ılkokul kızımı mısalı guldurdu acıkcası benı

hakan artıst yaww
ne ole eller cepte sor sor bıtmedı
hakanı taklıt eden emın abı desen delıkanlı havasında
anlamıyorum bu yaslıların genclerle asık atmalarını

hoh hoh amca yıne baskaları uzerınden reklam derdındeydı
merveye delıkanlı kız derken ama benım adım oguzhan ben de delıkanlıyım derken hangı kuyruk sancısnı yasıyordu merak ettım

ertan pek bır masum bakıyordu
yazık adadan su hakanı bır gonderemedık dıye kendını yırtarken o adanın kendıne asla kalmayacagını bıraz acı anladı zaar
elenmenın masumlugumu yoksa cevre baskısı mı bılınmez sus pus kesıldı

basak yıne pek bır sınsı gorunuyor gozume
sorusunun altında da oy verırken verdıgı mesajında da hatta dıger yarısmacıların yorumlarından kendı ve ya merve hakkında gecen bır mevzuudakı mımıklerınde de cok sınsı bır kız

neyse yorumlar yaz yaz bıtmez
bakalım fınal gunu 2 oyunu ıhsan alır
sms ve konseyden de merve cıkarsa acun beyımız nasıl bır surprız hazırlamıs bıze

ya bunlar var mısın yok musun yarışmasında birbirleri için gözyaşı döküp sevinip kederlenen insanlar değilmiydi...kardeşim yürü beee, yanındayız, büyük kutu açınca ağlamalar falan...demekki kardeşlik falan yalanmış.adada birbirlerini öldürmekdikleri kaldı para için.evet para hayatımızda önemli ama bu kadar sahtekarlaşmaya kurnaz olmaya iki yüzlü davranmaya ne gerek var bilemiyorum.
acaba diyorum benide bir adaya 500 bin için koysalardı ruhumdan bile vazgeçip böyle iki yüzlü olurmuydum bilemiyorum. insanların gerçek yüzünü görmek için ya tatile çıkacaksın yada aynı yerde yaşayacaksın diye boşuna dememişler....hadi şimdi adada gurup olan sayın arkadaşlar yürüyün beeeeeeeeeeeeeee......

2 gün önce merve geldi okula dilekçe filan yazdı bu survivorun final çekimi için okulun tesislerinde "finale hazırlık" isimli bir program için.. ihsanla birlikte gelmişlerdi hatta, araları da iyi görünüyordu.. hatta çekimler bugündü ama gitmedim bugün işe, diğerleri de geldimi bilmiyorum, bu arada final 18 indeymiş canlı yayın.. bilginize a.s

Bu varmısın yokmusun yarışmacılar hepsi iki yüzlü adada dost kazığı yiyen kalmadı ortaya para girince bu yarışmayı izlemiyorum artık(varmısın yokmusun) herhalde acun'da tiksindi ki yarışmayı 500 ile sınırlı tuttu

Bu varmısın yokmusun yarışmacılar hepsi iki yüzlü adada dost kazığı yiyen kalmadı ortaya para girince bu yarışmayı izlemiyorum artık(varmısın yokmusun) herhalde acun'da tiksindi ki yarışmayı 500 ile sınırlı tuttu

eet oyleydi ama bu yarsimada belli oldu kimin samimi olup olmadigi valla ben merveyi destekliyorum asil hakeden o kalanlardan tabi yoksa hakanda hakediyordu o kadar ustune gidilmeseydi...

evett tanıtımı vardı bugün tv de gördüm oooo onlar canım cicimde olur niye olmasınlar sempatiksalakcinni gördük hepsini adada nasıl ikiyüzlü olunduğunu sarılıp canım cicimde yaparlar ben burda elin oğlunun /kızını savunacak değlimi banane parayı alacak olan onlar öpüşüp canım cicim olan onlar lülülülülülü benim favorim ihsan bu yarışmada en başından itibaren onun kazanmasını istiyorum:lepi: mervenin haketmediğini düşünüyorumÇok üzgünüm çoook

senin fikrin saygi duyarim ama bir de nedenini aciklasan cok sevinirim..
merve finali neden haketmiyor?

BENCE;
ihsan da merve de gayet hakediyor. merve hakanlarin sirtindan geldi diyen arkadaslar olursa da hemen soyliyim; hakanlar gucsuz tarafti zaten merve onlarin sirtindan gelemezdi cunku zaten hakanlar da elendi. anlayacaginiz boyle bir durum yokyerimseniben

ikisini de takdir ediyorum ve begeniyorum. merve ihsanin da dedigi gibi basakla ihsani duelloya cikararak survivorun EN AKİLLİCA TAKTİGİNİ yapmistiryerimseniben

MERVE OFLAZ
İHSAN TARKAN
FOREVER:kahve:

Back
X