Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

merve süpersin

ama acun iyi bozdu bilmiş başağı

başak hmn aklı sıra ihsanı koruyor dedi ki mervenin ağırlığı ile ihsanın ki bir değil

acun beyde ihsanın kollarıyla mervenin kolları bir değil dedi

helal olsun acunnn

merve süpersin

ama acun iyi bozdu bilmiş başağı

başak hmn aklı sıra ihsanı koruyor dedi ki mervenin ağırlığı ile ihsanın ki bir değil

acun beyde ihsanın kollarıyla mervenin kolları bir değil dedi

helal olsun acunnn

Kesinlikle katılıyorum...Başak bilenmiş gelmiş :)) her ne kadar kız olarak Merve'yi destekliyorum desede

şu an ki oyun Merve'ye zor gelecek gibi hafiza oyunlarında iyi olmadığını kendiside söylemişti..

Bayanlar merveye oy atın MERVE yazıp 2950 ye artık paralara bayan kavuşsun ihsan'da avcunu yalasın para demek güç demek bir bayan daha güçlensin

sayilarin olayini ihsan cozdu sanirim bi adam gibi gostermediler bize sayilari ama sinir oldum

ayrıcada ihsan tmm özünde iyi biri hissediyorum

ama bir BAYAN olarak ve şimdiye kaar izlediğim hakkı ve tek başına mücadelesi ve DESTEKSİZ

son 2 ye kalan

hemcinsim MERVEYİ tutuyorum

bende yarışmayı ilk günden beri izliyorum ve en başından hep Merve ve İhsanı beğeniyordum..hakanı ve grubun diğer elamanlarını hiç sevemedim..aslında iki favorim sona kaldı..sanırım merve ve ihsanı aynı anda beğenen tek kişiyim bu topikte :)..ama bir bayan olarak tabiki merve alsın istiyorum..ihsan iyi çocuk ama yardımlarla geldi buraya kadar,grubu olmasa zor gelirdi..ama merve hep bileğinin gücüyle taşıdı kendini en sona...İnşallah Merve kazanır..

inşaallah merve kaznıcak kızın ağzından daha sevmediğim gurup diyr birşey duymadım ihsan efendi adam gibi hissettirdi ama sevmediğim gurup diye diye zıttım sıyrıldı

merveye oy vereceğim
bu yarışmayı hiç izlemedim desem yeriyani fragmanlar tekrarlar falan filan..
ama gördüğüm başından beri mervenin hakettiği
ömrümde ilk defa oy vereceğim böyle bir yarışma için.

ohh... kaybetseydi merve kazansin, haketti diyecektim...
ama ihsan aldi cok mutlu oldum. ihsanin hayatinda hayirli olacaksa alsin isterim.

Back
X