Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

Ya noldu kızlar survivior da tatildeydim,çok merak ediyorum,gitti mi Aydın noldu? Finalde kim yarışçak,halk oylaması var mı,elenenlerden tekrar yarışmaya giren olcak mı?Allah rızası için deyiverin gari?ohaoldumsmile

akıllı ve özgüveni yüksek kızları her zaman sevdim ezik olan kaybetmeye mahkumdur karekter zayıflığı kıskançlıktır,kıskananlar çatlasın !

pardon bana mı dedim hayır üstüme hiç alınmıyorumda hakaretsede aynen iade ederim evet katılıyorum kıskananlar çatlasın

off konu sorumlusu arkadaşım rica ediyorum karşılıklı diyaloga hiç giröedim ama ısrarla mesajlarımdan alıntı yapıp sataşmaya çalışanlardanda sıkıldım farkklı düşünceye tahammül edemeyen hakaretle aklı sıra bir yere varmaya çalışan ezik zavallı insanlarla uğraşacak hiçç vaktim yok lütfen her düşünceye saygı duyun alıntıyla yorumlarıma yorum yapmayın hakaretide meziyet saymayın lütfen .

sonuna kadar ihsan ezik sinsi yalanların arkasına saklanan işine gelince bayanımm bennn diye her türlü sinsiliği yapan masum ayağına yatan aslında ama çakal olan gibilerine prim yokkk sonuna kadar ihsan bunu yok efendim kıskançlık yok efendim kadın düşmanlığı diye niteleyen zihniyetede ancak gülerr geçerimm :lepi:

off konu sorumlusu arkadaşım rica ediyorum karşılıklı diyaloga hiç giröedim ama ısrarla mesajlarımdan alıntı yapıp sataşmaya çalışanlardanda sıkıldım farkklı düşünceye tahammül edemeyen hakaretle aklı sıra bir yere varmaya çalışan ezik zavallı insanlarla uğraşacak hiçç vaktim yok lütfen her düşünceye saygı duyun alıntıyla yorumlarıma yorum yapmayın hakaretide meziyet saymayın lütfen .

sonuna kadar ihsan ezik sinsi yalanların arkasına saklanan işine gelince bayanımm bennn diye her türlü sinsiliği yapan masum ayağına yatan aslında ama çakal olan gibilerine prim yokkk sonuna kadar ihsan bunu yok efendim kıskançlık yok efendim kadın düşmanlığı diye niteleyen zihniyetede ancak gülerr geçerimm :lepi:

sakin olun yaa herkesin bi favorisi var yarışmaya bakın ya birbirimize düşürüyorkaydirigubbakcemile3 sonuçta kim kazanırsa kazansın bize faydası olmıcakyerimseniben

çookk yorgunum evimde 39 kişi ağırladımm akannehir ama buraya uğramadan edemedim vee tabiki denge oyunu adaletsiz bence oyunlar adaletli olmalıydı alsanaalsanasmile neyseee hadi ihsannnnnnnnnnnnnnnn diyorum ve nina kaçarrrr:1:

Back
X