merveyi yazanda, herhalde ihsan, aydın, neydi hoohlayan adam oydu herhalde, 3 oy aldı sadece:hulya:
merveyi oğuzhan,ertan,şişman metin bide hicran yazdı yanlış hatrlamıosam ama bi oyu açmadılar o da hicranınkiydi heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merveyi yazanda, herhalde ihsan, aydın, neydi hoohlayan adam oydu herhalde, 3 oy aldı sadece:hulya:
çok yakışıklı olmayabülür ama çirkinde değil hani:smiley-cool:
inşallah kızlar aklı başında davranırlarda hemcinsimizi desteklerler hemde ihsandan daha çok hakettiği kesina.s
merveyi oğuzhan,ertan,şişman metin bide hicran yazdı yanlış hatrlamıosam ama bi oyu açmadılar o da hicranınkiydi heralde
başak elendi iyiki sevmiodum o kızı içten pazarlıklı ve bence ihsanla sevgili bunlar
başak elendi iyiki sevmiodum o kızı içten pazarlıklı ve bence ihsanla sevgili bunlar
İhsanın sevgilisi Efes Pilsen basketbol takımının
ponpon kızı Elifmişsempatiksalakcinni
Sanmam Başakla sevgili olduklarını
Yok Hicran Aydın'ı yazdı.
Metin(şişman),Oğuzhan,Ertan Merveyi yazan 3 kişi...
İhsanın sevgilisi Efes Pilsen basketbol takımının
ponpon kızı Elifmişsempatiksalakcinni
Sanmam Başakla sevgili olduklarını
bencede sevgililer onlar hakanla furkan gbi aleni yaşamadılar içten pazarlıklı yürüttüler saman altından su hesabıalsanaalsanasmile
valla belli olmaz, erkek milleti, kaç aydır ada da kızlarla yanlız, eeee başakta sürekli ihsana verdi gazı beni koruyon kolluyon diye, erkeğim modunda, bence de aşık başağa:hulya:
tarzanla ceynkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ee tabi bu kadar çabuk açık etmezler, daha ihsan diğerinden ayrılcak falansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni