Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

ohh be içimin yağları eridi merve kazandı çok mutluyumm oh olsun o ihsanaa işte büyük konuşmıcaksın hiçç çok adaletli bi secim oldu ve haketen kazandı ihsancılar catlasın şimdi:):):)

ohh be içimin yağları eridi merve kazandı çok mutluyumm oh olsun o ihsanaa işte büyük konuşmıcaksın hiçç çok adaletli bi secim oldu ve haketen kazandı ihsancılar catlasın şimdi:):):)

yoo ihsancılarda mutlu :lepi::lepi: :roflol::roflol: bende hislerim yine bildi temiz kalpliyim diye seviniyorum ayol :roflol:

ayy Mervem kazandı ya,çok sevindim..gencecik,daha 22 yaşında olan bir kız tüm entikalara rağmen kazanmayı başardı,bu çok güzel birşey..demekki neymiş,birilerinin arkasından iş çeviren,gereksiz kaprisler ve kulisler yapan insanlar birgün ağızlarının payını alırlarmışkaydirigubbakcemile3.beni en çok doğrunun kazanması sevindirdi...adalet böyle birşey işte..

nina arkadaşım sen de bi haketme diyosun bi de his. ben senin neyi savunduğunu anlamadım ki ,bizi sinir etmeye çalıştığın için mi tebrik edelim seni sırnaşık şey
mervenin şampiyon olacağını anlamak için 6. hisse gerek yoktu

hakeden kazandı valla ihsan kazasaydı üzülürdüm iyi ki merve kazandı çok mücadele etti anasının ak sütü gbi helaldir:lepi::hooray:kız kaç kişiye karşı mücadele verdi dedikoducuktan başka bi halta yaramayan ihsana da oh olsun:dilcikar::roflol:

nina arkadaşım sen de bi haketme diyosun bi de his. ben senin neyi savunduğunu anlamadım ki ,bizi sinir etmeye çalıştığın için mi tebrik edelim seni sırnaşık şey
mervenin şampiyon olacağını anlamak için 6. hisse gerek yoktu

yooo asla öyle bir niyetim yok ben ihsanın hak ettiğin düşünüyorum ama içimdeki his hep merve dedi o kadar ya eğleniyoruz şurda sinir etme falan rahat ol :lepi:

yahu ihsancıyız diye ağlayım mı kendime pay çıkardım seviniyorum:roflol:

Bende kk 'daki bayanları tşk ederim merveyi destekleyenlere yani büyük yarışmalarda erkeklerin sürekli kazanmaları beni bıktırmıştı merve hak etti akşam mutlu uyuyacağım iyi akşamlar bayanlar

neyse bu başlıkta uzun süredir yazdım ihsanı tuttum merve kazandı tebrik ettim artık gideyim alkisalkisalkis

ihsan gerçekten çok delikanlı çocuktu
ama bende mervenin kazanmasını istiyodum haketti o kadar mücadele etti
delikanlılığı ihsan
survivoru merve kazandı :lepi:

Back
X