Survivor "Yeni" Show Tv

acun neden bu kadar konuşmasına izin veriyor bu nihatın

öfffffff bıktık nihatın ajitasyonlarından

antipatik yaratık malesef yarın gece elenmeyip özge elencek ama bence oda gitsin, zaten final belli derya nihat ve taner olcak bence
bu tanerde ne dönek adam yaa,felek 1 dönerken adam kırk kere dönüyo arkadaş.ben taçmin kazansın isterdim ama o finale kalamayacağı için derya kazanır inşallah.

acun neden bu kadar konuşmasına izin veriyor bu nihatın

ya yemin ediyorum sırf bu yüzden izlemek istemiyorum, programın tadı tuzu kaçıyo, nihat alıyo sazı eline, susmak bilmiyo, bi hatip edasıyla, saçma sapan genellemeleride cabası
bakın...
ben hayatınmda hiç bir zaman...
ben her zaman...
ben ben ben ben ben....
psikatr yollasınlar bu adam için bence
bayıltıyo ya
herkesin konuştuğunun toplamından çok konuşuyo sanırım

bu yarismada kizlarmi cok zayif erkeklermi cok guclu anlamadim ki
hele ozge hic bi oyun kazanmisligi var mi?

katılıyorum egemcim sana,ama acun çok yüz veriyo buna adam da kendini bi bok sanıyosanki printten okuyo gibi okadar sıkıcı ve baygın konuşuyokiii embesil,yok sefa gelcekmişşş bilmem ne hiç deryaya söz hakkı vermiyo acun,hep nihat nihat,tefikten sonraki kocası belli acunun

acunda buna izin veriyornihat yüzünden acuna sinir olmaya başladım.neden nihatı bu kadar koruyor anlamadım

tek aklıma gelen şarkısı bitanesinden bitanesine sedaya bestelemişti birlikteyken

Bide benim olmazsan taciz ederim diye bi şarkısı varmış şaka sanmıştım ben gerçekmiş

bide ölürem kızlar şarkısı varmış,20 yaşında yaptım patladı bu şarkı diye övünüyodu

Kızlar bir de kırdın kalbimi gel al gönlümü diye bir şarkısı vardı. Hatta ilk bu şarkı ile mi ne çıkmıştı. İlkokula gidiyordum o zamanlar arkadaşlarla aramızda taklidini yaparak söylerdik

valla şu yarışmadan önce nihata acıyodum gülüyodum hallerine şimdiyse gıcık oluyorum nefret ediyorumm,bence seveni yokda varmış gibi acun bişiler yapıyoo,tanerede çok gıcık oldum gene dönekliğe başladı,özgede iyi davranıyodu nihata onu elemesin diye ama oda mors olduu bu akşam,ama nihatın taçmini seçmeme bahanesine inanmadım,başka bişi düşünmüştr o sinsi,gene o kadar emink elenmeyeceğinden (acun abisine güveniyo heralde pardon yeni kocasına)vede elenemzde yarın akşam gene sallar durur,artık finale kadar sinir haplarına devam dayancaz az kaldı

bu yarismada kizlarmi cok zayif erkeklermi cok guclu anlamadim ki
hele ozge hic bi oyun kazanmisligi var mi?

lütfen çok güzel göğüslerini ve kalçasını sergiledii en iyi performansı bunlardı bence(en az giyinik durma rekoruda zeyneple özgededir heralde)ona,nihata bide zeynep tunusluya birer donlan şort yollamak lazım

Yaa Acun bu Nihatî nasıl böyle konuşturabiliyor aklım almıyor. İlk defa bu sayfaya yazıyorum. Adam ylan diyor neler diyor Acun nokta koymuyor. Pascal saldırdı diye gitti bu da psikolojik saldırı değil mi. Ne farkı var. Ama bir fark var Nihaat Derya Pascal değil istediğin kadar damarına bas.. Nihat resmen Deya'dan gebe kalmış doğuramıyor iki gün boyunca Derya finale kaldığından beri aslında Asena gittiğindne beri böyle ama iki gündür zirvede; hasetliğinden, çekememezlikten ve onun finale kalmasından korktuğundna arkasından demediğini bırakmadı yaa bu ne rezalet. Derya hala tek kelime demedi ama ismini yazdığında tek birşey dedi söylediklerinin doğru olmadığını çok iyi biliyorsun dedi. Çok var buraya sığmayacak kadar çok ama bu akşam özge'ye oy vermek için birkaç nedne söyleyeceğim sadece.

1- Özge hiç artniyetli davranmadı, o ve Nihat ödüle gitmeyip yalnız kaldıklarında Özge onun yanına gitti konuştu. Ama gece Nihat onu yalnız bıraktı korkar eder diye yanına bile gitmedi. Özge Derya elenirse dokunulmazlıklarını bana verebilir bende de bir tane var diye ama ben haketmediğim birşeyi kabul etmem dedi. Hiçbirzaman kimseyi birbirine düşürmedi.

2. Nihat her ödüle Özge'yi götürdü, Tefik Taçmil ile kötü oldu diye o da sırtını Taçmin'e çevirdi tek laf etmişlikleri yok her fırsatta Taçmin'i iki yüzlülükle suçladılar Tefik'le. Hatta son ödülde bugün ne dedi bir tek Özge içlerinde en iyisi onu götürüyorum dedi ama iş elemeye geldiğinde sırf korkusundan Taçmin'i yazamadı, seçemedi çünkü çok biliyor ki Taçmin onu eler bunun adı sadece korku. Eğer birinin arkasından konuşuyor, hiçbir şekilde iki kere arka arkaya Özge'yi ödüle götürecek kadar Taçmin'den nefret ediyorsan oraya da Taçmin yazacaktın.

3- Derya'ya laf söylüyor. İş yapmıyor, denize girmiyor, balık tutmuyor felan vs.. Derya orada balık tutmak zorunda değil, orası yemek yapma felan yarışması değil oyunları kazanan yarışmayı da kazanır ama Derya muzda topladı, evde yaptı, ateşte yaktı, odunda kırdı. Nihat bunları söylerken kendi yaptıklarını söyleyemiyor yok çünkü. Tefik balık tuttu o yedi, muz pişirdi o yedi, Tefik onun çamaşırlarını bile yıkadı. Ne zaman balık tuttu Nihat, ne zaman ev yaptı. Ne yaptı Nihat elle tutulur.

4- Derya finale yakışmıyor ben ondan fazla oyun kazandım diyor ama Derya 3 dokunulmazlık aldı ve finalde bileğinin gücüyle madem o daha çok kazanıyor neden bir final dokunulmazlığı bile yok. Eleme dokunulmazlığını sadece bir kere aldı. Taner hakkında daha bir önceki konseyde atıp tutarken, Tefik ile çekştirirken şimdi sarılıyor. Daha çok var söylenecek ama inşallah yarın elenir de çıkar bir yere gerisini de bir canlı yayında yüzüne söylerim..

inşallah özge kazanırda nihatın morarmasını görürüz.yeter artık sıktı nihatın hatipliği.o konuştukça kusasım geliyor.acun bilmiyorki nihat konuştukça reyting kaybediyor.eminim benim gibi o konuşurken kan al değiştiren çok kişi vardır

İnşallah yaa.. Tamam Özge'de iş yapmıyor, oyun kazanamıyor ama hiç olmazsa kişilği, karakteri var yanar döner değil Nihat gibi. Başkalarına ne söylüyorsa kendisi de yapıyor. Beni karşılarına alamadılar diyor o da Taçmin'i alamadı karşısına. Ben Taçminden beklerdim ki Nihat benden çekinir Öizge'yi yazar ve onu seçer beni yazın ben Nihat'ı seçeyim deseydi bunu bekledim ama olmadı. Eşimde bende Çzge'ye gönderdik hayırlısı olsun..

arkadaşlar nihat doğan cuma vaazlarında sık sık notlar alır vaazdan sonrada hocaya gidip o haftaki vaazin bir kopyasını alırmış. hatipliği ve konuşma tarzıda burdan geliyo zaten. taklit yeteneğini kullanıyo adam işte. dünkü bahaneside çok ilginçti zaten. güya bayanlarla karşı karşıya kalmak istemiyomuş. kardeşim sanki eleme güç oyunuyla falan yapılacak. alttarafı oylama yapılacak işte kadını erkeğimi var bunun. insanlara kadınların eteğinin altına giriyorsunuz diye iftiralar atan şu nd ye birilerinin seda sayan hanımı hatırlatması gerekiyor artıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…