Survivor "Yeni" Show Tv

valla zaten belliydi, kullandığı kelimeler, vurgular esler falan...
ama nihatta her ne kadar taklit etmeye çalışsada, herhangi bi yetenek olabileceğini sanmıyorum,
insanda kendisine saldırtma ya da alaycı bi şekilde kendisine güldürtme durumu yaratması dışında bi yeteneği yok bence

ama anlattığın durum bazı insanların neden nihata oy verdiğini açıklıyor, konuşmaları, nlp hesabı tanıdık ve güven verici geliyo herhalde

ay çok bilimsel konuştum
:89::89:

Son düzenleme:

biraz önce maillerime bakarken birşey okudum sabah gelmiş. cahil ve donanımsız insanlar ne kadar cahil ve yetersiz olduklarını fark edemezlermiş bu cehaletin verdiği cesaretlede genellikle çalışma yaşamında olanlar çok kendine güvenli ve atak olurlarmış ve bu sayedede genelde yükselen terfi alan bu insanlar olurlarmış (bkz. nihat doğan)
diğer yandan kültürlü dananımlı birikim sahibi insanlarda gereğinden fazla mütevazi oldukları için herzaman geri planda kalır herhangi bir talepte bulunmaz yöneticilerinin onu ve yeteneklerini fark etmesini istermiş bu yüzdende terfi almaları ve yükselmeleri çok zor olurmuş. hatta bazen yöneticileri tarafından iş hırsı olmadığı için eleştiri alırlarmış (bkz. derya büyükuncu)
işte hayat böyle arkadaşlar heryerde bu insanlar önde iş hayatındada survivor hayatındada
bu da benden bilimsel bir açıklama

doğru valla, bazen bi insana bakar bu aptalı buraya kim atamış deriz ya...

Adamın içindeki hırs çevresine zarar verici boyutta buda apaçık görülüyor aslında mesela dün oyunda yendikten sonra tabelayı parçaladı adam bağıra bağıra gözü dönüyor resmen..

Adamın içindeki hırs çevresine zarar verici boyutta buda apaçık görülüyor aslında mesela dün oyunda yendikten sonra tabelayı parçaladı adam bağıra bağıra gözü dönüyor resmen..

nefret ederim böyle tiplerden, bir de kadınların nasıl hırslı olduğundan söz ediyor, eminim ulusal tv de olmasa kadınların ne kadar şeytan olduğundan bahsederdi... ya bi de kadınlar bu adama oy veriyo ya, akıl alır gibi değil. Gerçi kadın düşmanları, bizim millette özellikle kadınlar tarafından yüceltiliyo ne hikmetse
hırslıysan bile bunu inkar etme, en azından hırsını edebinle yaşa be adam

Son düzenleme:
bu kelimeler niye böyle çifterli, altı çizili çıkıyo ya, bunu ben böyle yazmadım haberiniz olsun ha

bu hafta düşük bir ihtimal de olsa nihat gitse varya burda hep birlikte halay çekeriz

gerçi özge de ayrı bi sünepe oda adada gereğinden fazla kaldı oda gitse iyi olacak ama öncelik nihat

bu arada bu taner harbi dengesiz ya nihatla 15 dk konuştu beyni döndü resmen milletin oyuncağı olmuş kim ne dese ona inanıyo :44:

ya bu adamı eleseler ya packalı asena yı deryayı destekleyen herkes özgeye oy atsa keşkede elense gitse bu kadın düşmanı

Hem de ne halaylar çekerim var yaa.. Geçen hafta Derya kazandığına acunun sitesine girip oy yüzdelerine bakmıştım %70 derya almıştı bu haftada Derya'ya atılan oylar Özge'ye gelse ne güzel olur. Ya millet Taçmin ile bozmuş kafayı bazı yerlerde acayip şeyler demişler kıza. Hani dün Taçmin dedi ya Derya'ya Nihat ne kadar agresif kazanınca kırdı nerdeyse onları dedi. Onun videosu vardı Nihat'u tutanlar Taçmin'e kızmışlar. Ünlülerden yana olup kazanmak istediğini söylemişler. Ama Asena herşeyi anlattı geçen gün Survivor ince hesaplarda. Taçmin ve Ceyda bizim yanımızda ama yine de Tavfik ie beraberlerdi dedi. Ama bir akşam Nihat gelipte Derya'ya onun yattığı yere yattı diye küfür edince felan Tefik'te Nihat'a destek çıkınca kızlar döndüler şok oldular çünkü dedi yani kızların bir anda ünlüler yanında olmaları bu yüzdenmiş.

Son düzenleme:
kızlar bakın dün ne oldu
annemle survıvor u izliyoruz annem özge derya v.s hiç hazetmediği için nihatı tutuyor o yüzden biz sürekli zıtlaşıyoruz nihat yarış kazandığında annem beni sinir ediyo dün ada konseyinde söz hakkı nihata verildi ya nihat başladı makineli tüfek gibi saydırmaya baktım annem önce sabrediyo la havle ve la falan ben sakin sakin anneme bakıyorum annem bir sustu iki sustu en sonunda oda dayanamadı ay yeterrrrrr yeeeteeer be yeter sus çene kopsun be adam diye bağırıp kanalı değiştirdi anne ne oldu hani iyiydi hoştu dedim aman bırak kızım g...zekalının teki dedi :82:

kızlar bu akşam izleyemeyeceğim,gece yorumlarınıza bakarım artık

Ay bu taner deli midir nedir anlayan varsa beri gelsin
yarışmada çıkarttığı seslere bakın hele
bir de fare sevdi
fare bundan kaçıyor bu da komut veriyor koş zıpla diye
fareyi eğittim diyor

Ay bu taner deli midir nedir anlayan varsa beri gelsin
yarışmada çıkarttığı seslere bakın hele
bir de fare sevdi
fare bundan kaçıyor bu da komut veriyor koş zıpla diye
fareyi eğittim diyor

doğal yaşama çok çabuk adapte oldu galiba
fare ona komut veriyomuş gibi bir de demiyor mu benim söylediklerimi yapıyo diye

doğal yaşama çok çabuk adapte oldu galiba
fare ona komut veriyomuş gibi bir de demiyor mu benim söylediklerimi yapıyo diye

evet evet
adı üstünde gerçek survivorcı
fareyle konuşmalarına koptum zaten
deryanın dikkatini dağıttı deli ya
ödülü de kazandı

evet evet
adı üstünde gerçek survivorcı
fareyle konuşmalarına koptum zaten
deryanın dikkatini dağıttı deli ya
ödülü de kazandı

burası sör vay vırr burda yalan yoook burda herşey gerçekkk:84::84::84:
o ödülde ne kazandılar anlamadım zaten dengesiz herkesin dikkatini dağıttı

ama haksizlik konusarak miletin dikkatini dagitarak kazandi aslinda yarisirkenyasak olmasi gerek boyle seylerin gecen yilki yarisma daha adildi ,deryanin buyuk sabri varmis baskasi olsa

malum şahıs konuştuğu zaman mute tuşuna basıyorum.
ayağımı kaldırıp görmeyi engelliyorum.
hamileyim bebeğii mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum

arkadaşş n.d. yani cesaretten gelenek görenekden bahsediyor. taner delisinin bile koltuk altları temizken bu pisliğin koltuk altları pissssss. türkerkeğine yakışmaz.
derya survivorcı değil diyor . kendisinın balık tuttuğu görülmemiştir 1.
dün yağmur yağarken ay çok afadersiniz kızlar k... gibi ağlamştır2.

derdi gücü millete çamur atmak dün demezmi insan vasfındaki mahluklar diyee.
işin kötüsüde bu psikolojik delinin fanları var.
ama ben çok oy alacağını düşünmüyorum yalnızzzzzzzzzzzzzzzz
acunn buna oy gönderecektir adım gibide eminin. yarışmada kalması için

burası sör vay vırr burda yalan yoook burda herşey gerçekkk:84::84::84:
o ödülde ne kazandılar anlamadım zaten dengesiz herkesin dikkatini dağıttı

kıbrıstaki finale 2 gün önceden gidip aile ile tatil yapma ödülü kazandı
sanki hiç görmediği yer

yeniliyor maçta
yenersem bana albüm yap dedi acuna ya
olur mu acun bey yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…