arkadaşlar nihat doğan cuma vaazlarında sık sık notlar alır vaazdan sonrada hocaya gidip o haftaki vaazin bir kopyasını alırmış. hatipliği ve konuşma tarzıda burdan geliyo zaten. taklit yeteneğini kullanıyo adam işte. dünkü bahaneside çok ilginçti zaten. güya bayanlarla karşı karşıya kalmak istemiyomuş. kardeşim sanki eleme güç oyunuyla falan yapılacak. alttarafı oylama yapılacak işte kadını erkeğimi var bunun. insanlara kadınların eteğinin altına giriyorsunuz diye iftiralar atan şu nd ye birilerinin seda sayan hanımı hatırlatması gerekiyor artıkkkkk
valla zaten belliydi, kullandığı kelimeler, vurgular esler falan...
ama nihatta her ne kadar taklit etmeye çalışsada, herhangi bi yetenek olabileceğini sanmıyorum,
insanda kendisine saldırtma ya da alaycı bi şekilde kendisine güldürtme durumu yaratması dışında bi yeteneği yok bence
ama anlattığın durum bazı insanların neden nihata oy verdiğini açıklıyor, konuşmaları, nlp hesabı tanıdık ve güven verici geliyo herhalde
ay çok bilimsel konuştum:89::89:
biraz önce maillerime bakarken birşey okudum sabah gelmiş. cahil ve donanımsız insanlar ne kadar cahil ve yetersiz olduklarını fark edemezlermiş bu cehaletin verdiği cesaretlede genellikle çalışma yaşamında olanlar çok kendine güvenli ve atak olurlarmış ve bu sayedede genelde yükselen terfi alan bu insanlar olurlarmış (bkz. nihat doğan)
diğer yandan kültürlü dananımlı birikim sahibi insanlarda gereğinden fazla mütevazi oldukları için herzaman geri planda kalır herhangi bir talepte bulunmaz yöneticilerinin onu ve yeteneklerini fark etmesini istermiş bu yüzdende terfi almaları ve yükselmeleri çok zor olurmuş. hatta bazen yöneticileri tarafından iş hırsı olmadığı için eleştiri alırlarmış (bkz. derya büyükuncu)
işte hayat böyle arkadaşlar heryerde bu insanlar önde iş hayatındada survivor hayatındada
bu da benden bilimsel bir açıklama
Adamın içindeki hırs çevresine zarar verici boyutta buda apaçık görülüyor aslında mesela dün oyunda yendikten sonra tabelayı parçaladı adam bağıra bağıra gözü dönüyor resmen..
bu hafta düşük bir ihtimal de olsa nihat gitse varyaburda hep birlikte halay çekeriz
gerçi özge de ayrı bi sünepe oda adada gereğinden fazla kaldı oda gitse iyi olacak ama öncelik nihat
bu arada bu taner harbi dengesiz yanihatla 15 dk konuştu beyni döndü resmen milletin oyuncağı olmuş kim ne dese ona inanıyo :44:
Ay bu taner deli midir nedir anlayan varsa beri gelsin
yarışmada çıkarttığı seslere bakın hele
bir de fare sevdi
fare bundan kaçıyor bu da komut veriyor koş zıpla diye
fareyi eğittim diyor
doğal yaşama çok çabuk adapte oldu galiba
fare ona komut veriyomuş gibi bir de demiyor mu benim söylediklerimi yapıyo diye
evet evet
adı üstünde gerçek survivorcı
fareyle konuşmalarına koptum zaten
deryanın dikkatini dağıttı deli ya
ödülü de kazandı
burası sör vay vırr burda yalan yoook burda herşey gerçekkk:84::84::84:
o ödülde ne kazandılar anlamadım zaten dengesiz herkesin dikkatini dağıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?