Survivor "Yeni" Show Tv

yaa bugün bi aradaşın 3 yaşındaki oğlu konuşt konuştu sonunda ohhh yeaaa demezmi çatladık gülmekten.ama tabi annesi yasaklası bidaha seyretmesini.

stres başladı dün özgeye mesaj atım eşimin telinden de attım eşimin mesajına geçersiz yazmışlar çok snirlendim

Son düzenleme:

bence de yaa aman hamileysen hiç bakma bi adam bu kadar mı itici ve bu kadar özgüvene sahip olur nereden geliyor anlamış değilim deryaya haketmiyor diye laf ediyo ama haketmese orda işi ne yarışma bitince o nihatı orda bıraksalar ne iyi olur aslında

başladııı yarım saat konuşuyor vee acun buna izin veriyorryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
kumanda elimde çıktığı an basıyorum mute ye

bencede yasaklasın, bi sabah çocuk bi kalkar nihat gibi konuşmaya başlarmış

ayy sırf laf salatası yapıyo gitme hissiyatından dolayı haklısın nd inş elenir sanki dünya onun etrafında dönüyo pabucumun karizması

Kazanamıcağından adı gibi emin o yüzden daha şimdiden kazanmak değil önemli olan dio züürt avuntusu

tanerr i seviyorum da çok gaza geliyor.
ya taneri hani hababam sınıfı kampa gidiyordu inek şaban kızların çadırına gidiyordu ajanlık yapıyordu .ilk adalar birleşince de n.d.nin çadırına gidip yapıyordu geçen yine yaptı. çok güldürüyor benii yaa.

nasıl katlanıyorlarr yaaaaa

Nihat Eziginin elestirdigi herseyin aynisini kendinin yapmasi durumuna bayiliyorum, ne kafadir, ne mantiktir! Pascal ve derya'ya kadinlarin eteginin altina giriyor diyordu fakat kendisi kac yil Seda sayanin eteginin altinda degilmiydi. Seda sayanin sevgilisi olmasi disinda hicbir vasfi yoktu! Balik tutmuyorlar diyorda, kendisi avrat Hasan gibi elalemin dedikodusunu yapmak disinda hicbirsey yapmiyor. Onu bunu doldurusa getirsin. Hayatima giren butun itici insanlar toplansa bu adamin iticiligiyle boy olcusemez! Okadar nefret' illet!

Son düzenleme:
Acun çok güzel bozdu Nihat'ı :)))))

Taçmin bir hata yapsa eminim sen onu 1 saat konuşursun burda dedi Nihat'ın yüzündeki renk gitti :)))

avrat hasan :84::84::84: akşam akşam ne güldüm yaa

süpersin canım yaaa.
sedasayan olayını bende düşündüm.
bu acunda taner le dalga geçiceciğine g.. yiyosa biraz n.d.yi sustursun

ayy reklam girdi bende biyandan sizi okuyup bi yandan izliyordum.olmadı ama yaa tam zamanı Nihat konuşurken girse ya reklam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…