malum şahıs konuştuğu zaman mute tuşuna basıyorum.
ayağımı kaldırıp görmeyi engelliyorum.
hamileyim bebeğii mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum
arkadaşş n.d. yani cesaretten gelenek görenekden bahsediyor. taner delisinin bile koltuk altları temizken bu pisliğin koltuk altları pissssss. türkerkeğine yakışmaz.
derya survivorcı değil diyor . kendisinın balık tuttuğu görülmemiştir 1.
dün yağmur yağarken ay çok afadersiniz kızlar k... gibi ağlamştır2.
derdi gücü millete çamur atmak dün demezmi insan vasfındaki mahluklar diyee.
işin kötüsüde bu psikolojik delinin fanları var.
ama ben çok oy alacağını düşünmüyorum yalnızzzzzzzzzzzzzzzz
acunn buna oy gönderecektir adım gibide eminin. yarışmada kalması için
maç sonu sevinme süper
yaa bugün bi aradaşın 3 yaşındaki oğlu konuşt konuştu sonunda ohhh yeaaa demezmi çatladık gülmekten.ama tabi annesi yasaklası bidaha seyretmesini.
stres başladı dün özgeye mesaj atım eşimin telinden de attım eşimin mesajına geçersiz yazmışlar çok snirlendim
mesele yoldan geçmek değil
yoldan geçerken iz bırakmak
başladı yine
Ezigimin elestirdigi herseyin aynisini kendinin yapmasi durumuna bayiliyorum, ne kafadir, ne mantiktir! Pascal ve derya'ya kadinlarin eteginin altina giriyor diyordu fakat kendisi kac yil Seda sayanin eteginin altinda degilmiydi. Seda sayanin sevgilisi olmasi disinda hicbirini vasfi yoktu! Balik tutmuyorlar diyorda, kendisi avrat Hasan gibi elalemin dedikodusunu yapmak disinda hicbirsey yapmiyor. Onu bunu doldurusa getirsin. Hayatima giren butun itici insanlar toplansa bu adamin iticiligiyle boy olcusemez! Okadar nefret' illet!
Ezigimin elestirdigi herseyin aynisini kendinin yapmasi durumuna bayiliyorum, ne kafadir, ne mantiktir! Pascal ve derya'ya kadinlarin eteginin altina giriyor diyordu fakat kendisi kac yil Seda sayanin eteginin altinda degilmiydi. Seda sayanin sevgilisi olmasi disinda hicbirini vasfi yoktu! Balik tutmuyorlar diyorda, kendisi avrat Hasan gibi elalemin dedikodusunu yapmak disinda hicbirsey yapmiyor. Onu bunu doldurusa getirsin. Hayatima giren butun itici insanlar toplansa bu adamin iticiligiyle boy olcusemez! Okadar nefret' illet!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?