Survivor "Yeni" Show Tv

tanerin artık kazanmasını istemiyorum onunda nihattan farkı kalmadı ne kadar korkak ,dönek bir adammış
resmen böğürdü nihat yazı-turayı duyunca tanerde karşı çıkamadı hala kahvaltıya götürdü nihat diyor kahvaltı geçeli aylar oldu kaç ödüle gittiler beraber ...
sanırım bugün yok yarında kibir kalesini yakma görüntüleriniz izliyeceğiz

‎"Bazen insanlar, kendini beğenmişlik ya da kibir sözcüğü yerine kulağa daha hoş gelen hırs sözcüğünü kullanarak kendilerini biraz temize çıkarmaya çalışırlar."
(İnsanı Tanıma Sanatı, Sf:200 | Alfred Adler )

Nihat Doğan : Kibir uzayda da olsa uzaya çıkar kibirle savaşırım ..
Gene Nihat Doğan : Hırs demek Nihat Doğan demek!!!

----- Yorumsuz-----

tacmin inanmiyorum sana yaa
nasil olurda nihati goturursun odule??
tamam Derya cok efendi cok centilmen biri onu gotur dedi ama,
sen nasil olurda onu goturursun? Sanki Nihat bu fedakarligi anlayabilecekmi, bunun karsisinda yuzu kizarabilecek bi insan mi?

deryaya laf söyleyenlere kapak olsun.bir kez daha hayran oldum deryaya

aynen ya bende şok oldum. Derya niye öle yaptı hele hiç anlam veremedim. Bir öncekinde Taçminin götürülmesini isteseymiş ya.

Derya'nın beyefendiliğine bayılırıyorum...Nihat herkese ''ödüle beni götürün '' diye sürekli söylüyor diye Taçmin'in zorlanmaması adına Beni değil Nihat'ı götür demiş.
Bir de Nihat'a bakın yalvar yakar ödüle gidiyor birde hayatta seviyesine ulaşamayacağı Derya'ya olmadık laflar ediyor...Yazık yazık erkekliğide kimselere bırakmaz.
Allah herkese Derya gibi bir eş,kardeş,evlat,baba,arkadaş,dost,komşu nasip etsin .......

derya öyleistediği için taçmin nihatı götürüyo ypksa deryayı götürecekti gerçi nhat bundan anlamaz ya o başka

taçmincim miş,yalaka nihat

ya taçmin şu dokunulmazlığı bir kazansın var ya
sms te taner nihat ı yer gibime geliyor tabi kıroceller bi sürpriz yapmazsa :82:

Son düzenleme:
bencede smste taner nihati yer. ama tacmin dokunulmazligi kazanabilirse tabi, yoksa tacmin tanerlede, nihatlada smse kalsa elenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…