şu taçmin varya tam bir tilki. survivor ın başından beri önce tefike parazit olup geçindi aman beni elemeyin diye minik kız numaraları yaptı sonrada özgelere yanaştı. son 4 e kalmak için ne yaptı survivor demek mücadele demek değilmi madem zavallısın zayıfsın gideceksin kardeşim. özge de saf o elenmesin zayıf diye kendini yaktı. millete parazitlik yapa yapa nerdeyse survivor birincisi olacak. nefret ediyorum o kızdan. konuşması ses tonu görüntüsü vik vik diye bişyler anlatması ağlamaklı suratı ne işin var o zaman orda yaaa. nihatla dalga geçiyorlar ama kazandığı oyunlar ortada ve kaç kişiye karşı tek kişi olarak hayatta kalma mücadelesi veriyor. yani o bir survivor. deryada yarışlarda iyi tanerde öyle ama şu kızlar beni deli etti. asena yine biraz uğraşmıştı elenene kadar her ne kadar nefret etsemde kendisinden en azından çabalıyordu orda bedavadan kalanlardan ve ayak oyunlarıyla yarışmayı sürdürenlerden tiksiniyorum. kız olmak güşsüz olmak değildir geçen programdaki merve oflazı unutmayın o kadar erkeği eleyip birinci oldu hemde ayak oyunlarıyla değil yene yene birinci oldu. işte survivor budur helal olsun
Sokakta konuşulan Survivor dedikoduları
Esin Övet: "Yatıyoruz, kalkıyoruz, 'Survivor' konuşuyoruz. İnanın sadece çevremde mi böyle oluyor diyeceğim ama yok!..."
Sokakta konuşulan Survivor dedikoduları
1
Yatıyoruz, kalkıyoruz, 'Survivor' konuşuyoruz. İnanın sadece çevremde mi böyle oluyor diyeceğim ama yok! Uçakta bile, arkamdaki iki kadın Survivor diyorlardı da, başka bir şey demi-yorlardı. Geçenlerde bankadaydım, orada bile Survivor konuşuluyordu. Hatırlarsanız; ben size en son ünlülerin aldıkları ücretleri yazmıştım. Şimdi de, yansımayan arka planda konuşulan dedikoduları yazayım dedim, işte buyrun fırından yeni çıkmış sıcak sıcak dedikodular:
Survivor'da neler oluyor?
- Pascal Nouma, Acun llıcalı'ya çok sinirliymiş. Hakkının yendiğini düşünüyormuş. Neden mi? Çünkü Acun kavganın görüntülerini aslında tamamen olduğu gibi vermemiş. Montajlamış ve asıl kavganın nedenini göstermemiş. Pascal, Survivor'un bitmesini bekliyormuş. Biter bitmez konuşacak ve her şeyi anlatacakmış. Dışarıda ada ile ilgili sorular sorulduğu zaman, "Ben bir konuşsam birçok kişi Türkiye'yi terk etmek zorunda kalır" diyormuş. Şu an anlıyorum ki; ada bitecek bitmesine ama konuşmaları uzun bir süre sürecek. Hatta hep konuşulacak.
- Ebru Destan ve Asena, Özge Ulusoy'a çok kızgınlarmış. İkili çok iyi arkadaş olmuş ve sürekli görüşüyorlarmış. Zaten elendikten sonra da, Dominik Adası'nda uzun bir tatil yaptılar. İkili daha sonra Pascal ile sık sık bir araya gelmiş. Hepsi, Özge'ye ve Nihat Doğan ile samimi olmasına çok sinirleniyorlarmış. Hatta Nihat ile gezilere gittği için çok kızmışlar. Öyle yapmaması gerektiğini düşünüyorlar.
- Nihat Doğan ve Tefik aslında çok küfürlü konuşuyorlarmış. Ancak görüntülerde bu küfürler bizlere hiç gösterilmiyormuş. Derya Büyükuncu'ya Nihat Doğan çok küfür etmiş ama o küfürlerin hiçbiri yansımadığı için, adadan gelenler, "Sizler hiçbir şey bilmiyorsunuz. Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Zaten o küfürler yayınlanmız" diyorlar.
- Ve bence en bombası; Asena ve Pascal arasında bir sıcaklık yakınlık başlamış. Yakında birlikte görebiliriz. Kulislerde oldukça iddialı konuşuluyor.
Esin Övet
sacitaslan.com
bak senn bizim vatoz balığından korkan çakma kahramanımıza demek küfür ediyolarmış derya'yaallahın sümsüğüüü,evet adada çok zayıfladın ama karakter olarakk,gıcıkkk.bende derya'yı destekliyorum ama özgenin elenmesini istedim ama taçmini seviyorum finale kalsın isterim.ayrıca geçen tv'de gördüm seda sayan bile derya'ya hayran sakın nihat duymasın,olayı namus davasına çevirebilir
Taçmin'e kızıyorsunuz ama sizde olayların iç yüzünü bilmiyorsunuz. Taçmin tabii ki en başta Tefik'ten yanaydı çünkü aynı gruptaydılar ve ünlülerle birleştiler kimseyi tanımıyordu. Tefik'i de ne kadar tanıyordu ki. Birleşmenin olduğu ilk hafta Tefik dokunulmazlık kazandı Taçmin'i de korumaya aldı buraya kadar tamam zaten o zamanda daha Taçmin Tefik ile iyiydi. Ancak o haftadan sonraNihat şle Tefik birleşiyorlar ve hem Asena hem de Derya'ya hakaretler etmeye başlıyorlar. Asıl olay, Nihat çadıra giriyor ve Derya'nın Nihat'ın yerinde yattığını görüyor kızlarda orada ve elbette Taçmin kızlarla konuşuyor çünkü ne de olsa kız. Erkeklerle ne kadar sohbet edebilir. Nihat'ın küfürlerini ve Tefik'in de ondan yana olmasını görünce safını değiştiriyor. Zaten Tefik Asena'yı daha hiç tanımadan bir gün içinde önyargılı yaklaştı nasıl tanıdıysa ertesi gün konsey oldu demediğini bırakması Asena hakkında bu da Taçmin'in kararını vermesinde etkili oldu ama yanar dönerlik yapmadı bir kere koptu ve bir daha hiç yanaşmadı Tefik'e. Bitirdi herşeyi. Bence çok haklıydı.
dejavu ben orda en çok nihatı beğeniyorum çünkü böyle organize olup bir kişinin üstüne gidilmesinden nefret ederim. bunun dışında farkındaysan diğer yarışmacılarıda desteklemesemde hakkını verdim. yani adaletli olmak çok önemlidir. o adada kimin kalmaya hakkı varsa onun kalması lazım. allah için söyle tefikmi daha çok hakkını veriyordu oyunların adanın yoksa taçmin özge ebru mu?? ben taçminin saf görünüp saman altından su yürütmesine ifrit oluyorum bunu belirttim. kime yanaşmış olması önemli değil ama dikkat ediyorum mesela geçen elemede taner çark etti ve ben nihatın finale kalmasını istiyorum çünkü onu orda yenmek istiyorum dedi. bunun tek sebebi var o da bu ayak oyunlarıyla bir olup smste yenmeyi gururuna yediremedi çünkü nihat finale kalmayı hakedenlerden. o yüzdende özgeyle taçmini yazalım dedi ve taçmin hemen işte beni yazarsanız ben giderim diye ağlamaklı suratıyla kendini acındırdı. oysa orda deryayıda yazdılar asenayıda özgeyide ebruyuda kimse kendini böyle kayırıp numaralara girmedi. taçmin orda kalmayı hakediyormu asıl soru bu nihatmı gitmeyi hakediyor taçminmi ve bu zamana kadar böyle güçsüz ve zavallı olmasına rağmen nasıl orda kalmayı başardı bir bunu düşünün derim size.
konu ödül olunca erkeklik falan kalmiyormus
bi kadini bi basina birakip gidebildirler HELAL OLSUN HEPSINE...
o nihata ne demeli? beni götür diye kendini paraladi
sonra taner beni götürmek istedi diyor...
aşiret bunları böyle yetiştiriyor kadın evde erkek eğlencede ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?