Survivor "Yeni" Show Tv

kızlar yorumlarınızı okudumiyiki izlememişim,sadece sinir olacakmıştım

kızlar yorumlarınızı okudumiyiki izlememişim,sadece sinir olacakmıştım
iyiki izlemedin vallahi biz nihatın uzunnn uzadıya kendini meth etmesini dinledik...:86::86::86::86:

Ünlü Türk düşünürü, eşsiz halk bilgesi, ıssız adanın ıssız adamı Nihat Doğan, ıslak kumlara "Yanlız Kral ND" yazdı. Yalnız, oradaki 'yanlız', 'yalnız' olacaktı be güzel kardeşim... Doğrusunu ben yazayım: Yanlış Kral ND...

yüksel aytuğ

Devamlı kibirden, kendini beğenmişlikten atıp tutan adama bak kendini kral ilan etti , bu kadar egoistlik olur mu ya , kendisi sürekli diğerleri için söylemleriyle eylemleri birbirini tutmuyor diyor ama kendi yaptığını görmüyor
yaptığı sadece kameralara oynamak

ne diyolardı tefoyla, asena kendine zeyno diyo, ee sizde kral diyosunuz, fark ettiniz mi bilmem, nihatın diğerlerinde eleştirdiği ne varsa bin katı kendinde var

çıplak kıllı kral

Son düzenleme:
Haftaya Nihat dokunulmazlığı alamazsa ya Taner ya Taçmin ile karşı karşıya gelecek. Bence Özgeyle bile oyları bu kadar yakınken Taçmin ve Taner onu sallar diye düşünüyorum. Oylara baktım tabii ki yine Doğu va İç bölgeler Nihatçı. Ama en şaşırdığım İstanbul Nihat'a oy vermiş yaa.. Finale Derya ile kalsalar da o 1. olamayacak. Yanii o parayı alamasın başka birşey istemiyorum. Zaten bankaya aşırı borçları varmış zamanında Seda Sayan kefil olmuş onu arıyorlarmış bıkmış kadın artık. O yüzden Nihat bu kadar panik ve kameralara oynuyor, herkese çamur atıyor. Kazanmak için her yol mübahtır diyor yanii.. Ama o parayı alamayacak. Döndüğünde de birkaç tv prıgramı çıkarır, konuşturur hatta dalga geçerler. Sonra da unutulur gideerr... Senelerdir ne bir albümü ne başka projesi var.. Maziye gömülecek son anlarını yaşıyor zavallııı...

onda bu felsefik saçmalıklar varken maziye gömülmez pek, sürekli bi saçmalık yumurtluyo insanlara da malzeme çıkıyo..

Son düzenleme:
özgenin gideceği belliydi zaten...

reytingleri malesef nihat ve taner götürüyor sona kadar kalır bu nihat...

geçen gün demiştim korktuğum başıma geldi adam kübaya gitti hayranlarıyla karşılaştı gene
bu kadar olur ya kendini castro ilan etti bide

taner gene manyaktı miyavlamasına koptum resmen milleti eledi bu sayede...

ne diyolardı tefoyla, asena kendine zeyno diyo, ee sizde kral diyosunuz, fark ettiniz mi bilmem, nihatın diğerlerinde eleştirdiği ne varsa bin katı kendinde var

çıplak kıllı kral

aynen ya çıplak kıllı kral böğğğğ
taner bile deli dolu ama temizliğe nihattan çok dikkat ediyor fark ettiniz mi kılları felan nihat gibi değil dikkat ediyor,geçen gün oyunda tanerin şortu düştü ya neyse içinde başka şey varmış ,
aynı şey nihatın başına gelirse yandık

asıl o zaman reytıngler patlama yaparrrrr
acun ödül oyununda don lastiği vermedi bunlara nihatın alışveriş için parası vardı kendine harcama yapsaydıı

1. Taner'in doğaya verdiği zarar..
2.Nihat'ın insan beynine verdiği zarar..

bu yarışma bitince bu iki durumun telafisi çok zor olacak gibi..

gelsin ya nihatın başına, belki o zaman utancından yarışmayı terk eder

yok kızlar oylar %48e %52 yani çok büyük bi oy alamamış özge karşısında.. derya teyfiği % 70e 30 elemişti

ama özgenin oylari sirf onun oylari degil
derya, taner, tacmin... hepsinin oyu
cünkü herpsinin hayranlari nihata gicik oluyor o gitsin diye oy verdi
özgeyi istediklerinden degil ki

Haftaya Taner ile Nihat karşı karşıya gelse, Taner kalır gibi geliyor bana. Tabii böyle olması için Taçmin'in dokunulmazlığı alması lazım o da çok zor. Ya Nihat alır dokunulmazlığı ya Taner zaten artk bir daha ki hafta için seçim şansı olmayacak. Derya zaten finalde. Karşı karşıya kalacak taraflar yarışmadan hemen sonra belli olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…