iyiki izlemedin vallahi biz nihatın uzunnn uzadıya kendini meth etmesini dinledik...:86::86::86::86:kızlar yorumlarınızı okudumiyiki izlememişim,sadece sinir olacakmıştım
Ünlü Türk düşünürü, eşsiz halk bilgesi, ıssız adanın ıssız adamı Nihat Doğan, ıslak kumlara "Yanlız Kral ND" yazdı. Yalnız, oradaki 'yanlız', 'yalnız' olacaktı be güzel kardeşim... Doğrusunu ben yazayım: Yanlış Kral ND...
yüksel aytuğ
onda bu felsefik saçmalıklar varken maziye gömülmez pek, sürekli bi saçmalık yumurtluyo insanlara da malzeme çıkıyo..Haftaya Nihat dokunulmazlığı alamazsa ya Taner ya Taçmin ile karşı karşıya gelecek. Bence Özgeyle bile oyları bu kadar yakınken Taçmin ve Taner onu sallar diye düşünüyorum. Oylara baktım tabii ki yine Doğu va İç bölgeler Nihatçı. Ama en şaşırdığım İstanbul Nihat'a oy vermiş yaa.. Finale Derya ile kalsalar da o 1. olamayacak. Yanii o parayı alamasın başka birşey istemiyorum. Zaten bankaya aşırı borçları varmış zamanında Seda Sayan kefil olmuş onu arıyorlarmış bıkmış kadın artık. O yüzden Nihat bu kadar panik ve kameralara oynuyor, herkese çamur atıyor. Kazanmak için her yol mübahtır diyor yanii.. Ama o parayı alamayacak. Döndüğünde de birkaç tv prıgramı çıkarır, konuşturur hatta dalga geçerler. Sonra da unutulur gideerr... Senelerdir ne bir albümü ne başka projesi var.. Maziye gömülecek son anlarını yaşıyor zavallııı...
ne diyolardı tefoyla, asena kendine zeyno diyo, ee sizde kral diyosunuz, fark ettiniz mi bilmem, nihatın diğerlerinde eleştirdiği ne varsa bin katı kendinde var
çıplak kıllı kral
aynen ya çıplak kıllı kral böğğğğ
taner bile deli dolu ama temizliğe nihattan çok dikkat ediyor fark ettiniz mi kılları felan nihat gibi değil dikkat ediyor,geçen gün oyunda tanerin şortu düştü yaneyse içinde başka şey varmış ,
aynı şey nihatın başına gelirse yandık
aynen ya çıplak kıllı kral böğğğğ
taner bile deli dolu ama temizliğe nihattan çok dikkat ediyor fark ettiniz mi kılları felan nihat gibi değil dikkat ediyor,geçen gün oyunda tanerin şortu düştü yaneyse içinde başka şey varmış ,
aynı şey nihatın başına gelirse yandık
gelsin ya nihatın başına, belki o zaman utancından yarışmayı terk eder
nihat mı utanacak
lakin mesele yiğidin malının meydanda olmasıdır
yok kızlar oylar %48e %52 yani çok büyük bi oy alamamış özge karşısında.. derya teyfiği % 70e 30 elemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?