Survivor "Yeni" Show Tv

bence nihat finali görücek kesinlikle son 4e kalıcak .. ama şuan saçmaladı başlarda bi sempati duyuluyodu ona şimdi ise antipati topluyo

nihat doğan ne kadar saçmaladığını yarışmadan sonra inşallah anlar ama hiç zannetmiyorum bu egoyla hiç birşey anlamaz

nihat doğan ne kadar saçmaladığını yarışmadan sonra inşallah anlar ama hiç zannetmiyorum bu egoyla hiç birşey anlamaz

bu adam sinir katsayımı yükseltiyo bununhayran kitlesi olduğunumu sanıyo acaba..diğerleri ondan daha ünlü kimse övünmüyo bu adam çıldırtcak beni

ya allahım ya sen git dokunulmazlık sembolünü al bu benim namusum de naptıysa artık sembolle:78:

sadist bu taner acı çekmekten hoşlanıyor

inş zeynep gider yaa zaten oyunlarda da hiç oynatmıyolarderya veya pascal gitmesin hele pascal hiç gitmesin çok tatlı

Buradaki herkes ego düşkünü..herkes.Sadece Nihat Doğan'la sınırlı değil bu.
Showmuş.Herkes show için orada.Asena olsun Ebru Destan olsun hepsi artık o kadar konuşulmayan insanlar.Asena albüm çıkardı ertesi gün bu yarışmadaydı.En basit örneği işte.
Ünlülerden sadece Pascal iyi.Diğerleri çok sinirimi bozuyor.Taner'i daha çok sevmeye başladım.Mundar etti yengeci.

vah vah çok üzüldüm nihata

itiraf ediyo zeynebi sattığını,zeynep elensin artık asla eskisi gibi olmaz falan diyo ama tükürdüğünü yalar tığış tıpış gider yanlarına

bu adamın konuşmasına yüreğim dayanmıyor artık. ne zannediyorsa kendini. erkek adam kadının eteğinin altına sığınmazmış sanki kendi zamanında seda nın altına sığınmadı. töbe yarabbim.

allahım yarabbim ya bu nihat ne kadar boş konuşuyo.ne kadar gereksiz bir karakter elensin istiyorum.banu alkana döndü.

sorsan der ki seda sayanı ben meşhur ettimm

Son düzenleme:
itiraf ediyo zeynebi sattığını,zeynep elensin artık asla eskisi gibi olmaz falan diyo ama tükürdüğünü yalar tığış tıpış gider yanlarına

tükürdüğünü yalaması ilk değil ki. zamanında "delikanlı adam bakire kadınla evlenir" dedi, seda hanımla nişanlandı. yani tükürdüğünü değil .ıçtığını yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…