Survivor "Yeni" Show Tv

şu anda düşünüyorumda acuna teşekkür etmek lazım.türk halkı nihat doğanın gerçek yüzünü gördü

tükürdüğünü yalaması ilk değil ki. zamanında "delikanlı adam bakire kadınla evlenir" dedi, seda hanımla nişanlandı. yani tükürdüğünü değil .ıçtığını yedi.

hadi yaa bilmiyodum bunu,ama der yani tam ondan beklenecek bi laf!ama her önüne gelenle evlenen seda bile evlenmedi bununla düşünsün artık ne durumda olduğunu

nihat kimsenin özeline girmem diyor pascalın uyurken çıkarttığı sesleri söylüyor.çok adisin nihat

taner nihatlaşma:84::84::84:

yaa zeynep gerçekten çok fena bel altı vurmaya çalışıyoasenayı aklınca dansöz diye ezmeye çalıştı ama dün dans dersi almıştım asena hocadan demişti

Son düzenleme:
zeynep sen asenanın dansözlüğüne kurban ol be...kadın gibi kadın olda sen dans et biz seyredelim..ayrıca hasetinden çatlıycaksın yakındaaa

benim için nihat doğanın ajdardan farkı yok acun işini çok iyi biliyor nihat doğanı bu gazla 1. bile yaparlar

gönüllüler özge yazıyooo nee saçmaaaaaaaa bunlar oyunu kuralıyla oynamayı bilmiyo ayrıca ceyda özgeye laf atıyoda ordaki tüm yarışmacıların en güçsüzü en çabuk yorulanı ceydaaa

Son düzenleme:
ya hangi akla hizmet özge yazıyolar hiç anlayamadımidiğerleri başka birini mi yazcaklar acaba:26:

evet yaa özgeyi neden yazıolarki zeynep' varken nihat varken asena varken olmadıııııııııı yaniiiii

ya hangi akla hizmet özge yazıyolar hiç anlayamadımidiğerleri başka birini mi yazcaklar acaba:26:

özge yazıyorlar çünkü zeynep kalacak. nihat tek başına kalmasın diye.

canlı yapılan bir yayın değil ki halk oylamasında belli olsun. dominik halkı mı oy veriyo sizce?

valla kızlar ben asenayı seviyorum,harbi kız bence,daha önce pek sevdiğim biri değildi ama bu yarışmada bence kendini iyi ifade etti,kız doğru konuşuyo bide güçlü bi karakter :)

Gittiler gönüllüler Özge'yi yazdılar ya...
Taner'in şarkı söylemesine bittim.Olsun Özge de gitse olur o üçünün sevgi yumağı yapmacıklıklarından gına gelmişti..
O ona ''yılan'' diyor bu bunun dansözlüğüne imada bulunuyor.İnsanların bir ortamda kendi gibilerini hemen ne çabuk buldukları ortada..
Al birini vur ötekine işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…