noluyii ula burda. Bensiz kaynatırsınız he kızanlar.
Kim elendi. İnşallah Taner gitmiştir.
Nihat Doğan'ın içine Rte ışınlandı yaNe diyeyim..
Ben Nihat Doğan sonuna kadar kalsın iyi eğlence diyordum ama,yok yok elensin.Dönünce vatanına röpörtajlar demeçler,Okanlar,Beyazlar..
Ek:Sörvayvıra Yılmaz Morgül de gitmeli..
valla hitabet dersi almış ama yanlış insanlardan almış sanıyorum, hayatım boyunca beylik laflardan nefret ettim ben
bak nihat ruh sağlığına zararlı bence, ona benzicez, hepimiz nihatız
Ben Nihat Doğan sonuna kadar kalsın iyi eğlence diyordum ama,yok yok elensin.Dönünce vatanına röpörtajlar demeçler,Okanlar,Beyazlar..
evet tabii, yılmazda gitsin, duygu sömürüsünün dibine vuralım, salya sümük
Sörvayvıra sahip çıkmıyorlarrr ağğğ !
Vedat'ın gittiğini gördükten sonra Nihat kalır diyorum.Belki Zeynep giderse ortam düzelebilir.Belki.
Nihat bir iki lafa tav oluyor zira.
Asena lafı yapıştırdı ama O'nun da Nihat'tan farkı olmadığı durumları var.
Ben çok güçlüyüm,şöyleyim bilmemne..Derya yüzücü biliniyor.Pascal futbolcu onu da herkes tanıyor.Adamlar mütevazı birşey demiyorlar.Asena da dansöz dans etmek kolay değil ama her fırsatta da bunu söylemese ya.Bırak,oyunlardaki performansınla görsünler insanlar seni.Bu tavrı aynı Nihat.
orası öyle o da megolaman zaten ama en azından küstüm oynamıyorum banane banane tavrı yok, toparlayıcı bi tarafı var şimdilik, bireysel kalınca neler olduğunu görmüştük diğer yarışmada, bunlar birbirlerini çiğ çiğ yer valla
Hay aklınla bin yaşa Yılmaz Morgül hiç aklıma gelmemişti,Survivor ünlüler-gönüllüler başlamadan önce Acun Ilıcalı ünlüleri medya karşısına çıkardığında benim aklıma gelen ilk isim Banu Alkan olmuştu
Banu Alkan o adada olsa neler olurdu,neler yapardı düşünmeden edememiştim
Ben bu seferki survivor'ı bir iki kere seyrettim çünkü eski tadı kalmadı gibi geliyor bana ama seyrettiğim kadarıyle dikkatimi çekti,ünlüler var diye sanırım adada kalacakları süre daha kısa,eskiler daha uzun kaldılar diye hatırlıyorum,birde şimdi yarışanların imkanları daha iyi gibi sanki,yoksa ben mi yanılıyorum:44:
canım banu alkan ünlüler çiftlikte diye bi yarışmaya katışmıştı ya, hatırlıyosan, tüm gün hiç bi iş yapmadan çalkalaya çalkalaya geziyodu, zaten banu alkan adaya gitse, 2 gün sonra pes ederdi:13:
Nihat gittikçe kabus olmaya başladı.. "One minute please!!!!.." Türkiye'ye ikinici one minute dalgası yaydı :) o an koptum televizyon karşısında..Asena konuşurken Nihat sakin görünmeye çalışarak sırıtarak ben çok sakinim havası vermeye çalıştı ama o sağ ayak tutmuyor gibi zıp zıp zıplıyordu bir an sandım ki birden bir tekme atacak Asena'nın surata soldan soldan
canım banu alkan ünlüler çiftlikte diye bi yarışmaya katışmıştı ya, hatırlıyosan, tüm gün hiç bi iş yapmadan çalkalaya çalkalaya geziyodu, zaten banu alkan adaya gitse, 2 gün sonra pes ederdi:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?