Survivor "Yeni" Show Tv

bu tanerde nihat gibi kendini nimetten saymaya başladı,haftayada kaybedip ünlülere kendini yazdırıp sevmediklerini eleyecekmiş

Nihat Doğan'ın içine Rte ışınlandı yaNe diyeyim..
Ben Nihat Doğan sonuna kadar kalsın iyi eğlence diyordum ama,yok yok elensin.Dönünce vatanına röpörtajlar demeçler,Okanlar,Beyazlar..

Ek:Sörvayvıra Yılmaz Morgül de gitmeli..

kitap bile yazar, tüm sayfalar aynı tabii

valla hitabet dersi almış ama yanlış insanlardan almış sanıyorum, hayatım boyunca beylik laflardan nefret ettim ben

bak nihat ruh sağlığına zararlı bence, ona benzicez, hepimiz nihatız

ozaman hepimiz megolaman bi ruh hastası olcAZ kendimizi övüp övüp hayatım boyunca kendimi övmeyisevmedim diyicez

evet tabii, yılmazda gitsin, duygu sömürüsünün dibine vuralım, salya sümük

bence nihat muhteşem yuzyılda kanuniyi oynasın, el etek öptürme dürtülerini anca doyurur

evet tabii, yılmazda gitsin, duygu sömürüsünün dibine vuralım, salya sümük

Sörvayvıra sahip çıkmıyorlarrr ağğğ !
Vedat'ın gittiğini gördükten sonra Nihat kalır diyorum.Belki Zeynep giderse ortam düzelebilir.Belki.
Nihat bir iki lafa tav oluyor zira.

Sörvayvıra sahip çıkmıyorlarrr ağğğ !
Vedat'ın gittiğini gördükten sonra Nihat kalır diyorum.Belki Zeynep giderse ortam düzelebilir.Belki.
Nihat bir iki lafa tav oluyor zira.

vallahi ya, zeynep buna bi gaz verdi aslanım koçum, adam gibi adam, nihat kuzu oldu birden zeynebin kuzusu

yanlız paskal ne laf yapıştırdı ya açıkca yılan dedi, helal olsun valla, gayet özet bi laf

size bişey anlatcam =) ablamla arkadaşı zeynep^'in programına rastlamışlar bigün =) sonra dönme sanmışlar bunu rtükü arayııp 'tvye nasıl dönmeleri çıkarırsınız falan diye bayağ bağrıp çağırmışlar sonra onun normal bi kadın olduğunu öğrenince şoke olmşlar

survivrdada yılana benziyo

Asena lafı yapıştırdı ama O'nun da Nihat'tan farkı olmadığı durumları var.
Ben çok güçlüyüm,şöyleyim bilmemne..Derya yüzücü biliniyor.Pascal futbolcu onu da herkes tanıyor.Adamlar mütevazı birşey demiyorlar.Asena da dansöz dans etmek kolay değil ama her fırsatta da bunu söylemese ya.Bırak,oyunlardaki performansınla görsünler insanlar seni.Bu tavrı aynı Nihat.

orası öyle o da megolaman zaten ama en azından küstüm oynamıyorum banane banane tavrı yok, toparlayıcı bi tarafı var şimdilik, bireysel kalınca neler olduğunu görmüştük diğer yarışmada, bunlar birbirlerini çiğ çiğ yer valla

aynen katılıyorum nihat kendini onlardan soyutluyo halka oynuyo:2: yemiyoruz biz hıh

Nihat gittikçe kabus olmaya başladı.. "One minute please!!!!.." Türkiye'ye ikinici one minute dalgası yaydı :) o an koptum televizyon karşısında..Asena konuşurken Nihat sakin görünmeye çalışarak sırıtarak ben çok sakinim havası vermeye çalıştı ama o sağ ayak tutmuyor gibi zıp zıp zıplıyordu bir an sandım ki birden bir tekme atacak Asena'nın surata soldan soldan

Son düzenleme:

Hay aklınla bin yaşa Yılmaz Morgül hiç aklıma gelmemişti,Survivor ünlüler-gönüllüler başlamadan önce Acun Ilıcalı ünlüleri medya karşısına çıkardığında benim aklıma gelen ilk isim Banu Alkan olmuştu
Banu Alkan o adada olsa neler olurdu,neler yapardı düşünmeden edememiştim

Ben bu seferki survivor'ı bir iki kere seyrettim çünkü eski tadı kalmadı gibi geliyor bana ama seyrettiğim kadarıyle dikkatimi çekti,ünlüler var diye sanırım adada kalacakları süre daha kısa,eskiler daha uzun kaldılar diye hatırlıyorum,birde şimdi yarışanların imkanları daha iyi gibi sanki,yoksa ben mi yanılıyorum:44:

canım banu alkan ünlüler çiftlikte diye bi yarışmaya katışmıştı ya, hatırlıyosan, tüm gün hiç bi iş yapmadan çalkalaya çalkalaya geziyodu, zaten banu alkan adaya gitse, 2 gün sonra pes ederdi:13:

aaaa bak o yarışmada güllü vardı, o adaya gitse, süper gır gır olurdu ya

Gözlemlediğim kadarıyla erkeklerin tipik bir tepkisi bu.Ama yemedi tabii..Eh be Nihat'ım bir çıkıp da klasik ''vatan,millet,Sakarya''muhabbeti yapıp da bu vatanın,halkın,milletin showu olmaz memlekete yumurta kadar faydası olmayan insanlar...tadında birşeyler geveleyemedin bile.Ama olsun ''benim muhabbetim hep adamlarla,erkeklerle olmuştur.'' diyerek İbrahim Tatlıses'e selam çaktın.Bu da birşeydir..

Kilo verirdi açlıktan,sefaletten iyi olurdu..

nihatı şaşkınlıkla ve gülerek izliyorum ama sürekli tahammül edemediğim için ara ara
o ne dir öyle ya beyazın sahovunda "nihata mektuplar"diye bölüm var orada nihat doğana mektup yazıyor çok komikkk
diğer takımdaki taner mi tamer mi ne o da çok garip adam maymun gibi ağaçların tepesinden inmiyor

kızlar dün akşam elenme oldu mu ya sonuna kadar dayanamadım yorgunluk uyuyakalmışım kim gitti acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…