Survivor "Yeni" Show Tv

kızlar her şey bir yana nihat şortunu biraz yukarı çekse nolur ya o kemikleri çıkmış kalçasında aşağı doğru üçgen çiziyor iğrenç resmen midem bulanıyor bir de bacaklarını açıp oturuyor . iğrenç ne edep biliyor ne adap

inşallah türkiye ye dönünce birileri bu topiği nihata okuturda ne kadaaaaaaaaaaar çok sevildiğini görür

Derya gibi bi adama durmadan sataşılır mı ya insan utanır karşısında onunla muhattap olan kimse yok kendi kendine polemiğe girio adam

ben nihatı seviyorum ya kim ne derse desin valla :)))))))))))))))doğru söyleyeni 9 yerden kovarlarmışşşşş..o hesap işteeeeeeee :)

inşallah türkiye ye dönünce birileri bu topiği nihata okuturda ne kadaaaaaaaaaaar çok sevildiğini görür
Anlamaz ki o
ben nihatı seviyorum ya kim ne derse desin valla :)))))))))))))))doğru söyleyeni 9 yerden kovarlarmışşşşş..o hesap işteeeeeeee :)

Hangi lafı doğru acaba ben mi kaçırdım

o sevimsiz taçmin bile nihat sayesinde gitti kübayı gördü ama ...:))))))))))))

kızlar nihat susunca haber verin,kapattım

ben ben ben adamın başka bildiği yok

Götürmeseymiş. Taçmin Nihatın yaptığı gibi ben şöle yapmıştım ben böle yapmıştım diye zırlamadı ya götürsün diye

niye öyle diyosun tatlım ya daha önce gitmedi ama taner ödül kazansığında nihatt istemiyorum dedi :))))))))))))bende deryayı sevmiyorum işte pasif adamlarlan nefret ediyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…