zaten kovsan da anlamaz. ben seni kahvaltıya götürmüştüm der :82:
niye öyle diyosun tatlım ya daha önce gitmedi ama taner ödül kazansığında nihatt istemiyorum dedi :))))))))))))bende deryayı sevmiyorum işte pasif adamlarlan nefret ediyorummmmmmmm
niye öyle diyosun tatlım ya daha önce gitmedi ama taner ödül kazansığında nihatt istemiyorum dedi :))))))))))))bende deryayı sevmiyorum işte pasif adamlarlan nefret ediyorummmmmmmm
Bence nihat fitne fesat iftira kavramlarının anlamlarını bilmio.
Bilse bunların hepsini kendinde barındırdığını anlardı heralde
hayırrrrrrrrrrrrrr ben burdayım dahaaaaaaaaaaaaa bir nihat sever olarak :))))))))))))))))ayrıca balık tutamamak ,ateş yakmamak ,ev yapamamak aseletinden geliyor olsa gerekkkkkkkkkkkkk :))))çok sevgili deryanın ............
hayırrrrrrrrrrrrrr ben burdayım dahaaaaaaaaaaaaa bir nihat sever olarak :))))))))))))))))ayrıca balık tutamamak ,ateş yakmamak ,ev yapamamak aseletinden geliyor olsa gerekkkkkkkkkkkkk :))))çok sevgili deryanın ............
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler. Allah ND gibilerden korusun hepimizi
o gideli çok olduuuuuuuuuu tatlım ama ya bak adam savaşıyorrrrrrrrrr heheheh :)))))))))))))tek başınaaaaaaa yazık yaaaaaaa ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?