Survivor "Yeni" Show Tv

derya pasif değil efendi
edepli edebinden susarmış,edepsiz ben susturdum zannedermiş

Son düzenleme:
niye öyle diyosun tatlım ya daha önce gitmedi ama taner ödül kazansığında nihatt istemiyorum dedi :))))))))))))bende deryayı sevmiyorum işte pasif adamlarlan nefret ediyorummmmmmmm

evet tercih meselesi .
ama ben efendi ve seviyeli olmayı pasiflik , çirkefliği ve seviyesizliği de aktiflik olarak algılamıyorum

offfffffff taner offfffffff

niye öyle diyosun tatlım ya daha önce gitmedi ama taner ödül kazansığında nihatt istemiyorum dedi :))))))))))))bende deryayı sevmiyorum işte pasif adamlarlan nefret ediyorummmmmmmm

o pasiflik değil efendilikten kaynaklanan bir durum çirkefliği terbiyesizliği seviyesizliği aktiflik olarak görüyorsanızda bu sizin tercihiniz :))))))))))))

Bence nihat fitne fesat iftira kavramlarının anlamlarını bilmio.
Bilse bunların hepsini kendinde barındırdığını anlardı heralde

hayırrrrrrrrrrrrrr ben burdayım dahaaaaaaaaaaaaa bir nihat sever olarak :))))))))))))))))ayrıca balık tutamamak ,ateş yakmamak ,ev yapamamak aseletinden geliyor olsa gerekkkkkkkkkkkkk :))))çok sevgili deryanın ............

nihatın egolar tavan yaptı bugün:86::86::86::86::86::86:

hayırrrrrrrrrrrrrr ben burdayım dahaaaaaaaaaaaaa bir nihat sever olarak :))))))))))))))))ayrıca balık tutamamak ,ateş yakmamak ,ev yapamamak aseletinden geliyor olsa gerekkkkkkkkkkkkk :))))çok sevgili deryanın ............

Ooo eğlenceye devam o zaman kızlar
Bunların hepsini başkasına yaptırmak (tefik gibi) ne oluo peki?
Sözlükteki karşılığı nedir?

Tevfik elenene kadar her işini Tevfiğe yaptırması Nihatın aktifliğini bir göstergesi olsa gerek. :44: Utanmasa donunuda yıkatıcaktı be

o gideli çok olduuuuuuuuuu tatlım ama ya bak adam savaşıyorrrrrrrrrr heheheh :)))))))))))))tek başınaaaaaaa yazık yaaaaaaa ....

Yalnız kral ve Artık nasıl koktuğunu tahmin edemediğim Mavi şortu Aldırma kraaal aldırmaaa kral aldırmaaaa ND ile dans en son şans bunu bilmeli yola gelmelisin Dominik bir iki burası söyvayvır beyleeer burası sörvayyvıırr burda şaka yook herşeey gerçeeek

o gideli çok olduuuuuuuuuu tatlım ama ya bak adam savaşıyorrrrrrrrrr heheheh :)))))))))))))tek başınaaaaaaa yazık yaaaaaaa ....

Çünkü nihatın rakip gördüğü insanlar onun gibi değil,aralarına aldılar da ondan
Savaşmıo başından beri parazitlik yapmaya devam edio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…