Survivor "Yeni" Show Tv

ah tevfik,son üçte olması gerekiyordu ama nihatın işlerini yaptığı için elendine yapalım kendi düşen ağlamazmış

bizim gözümüzden kaçtı sanırım Nihatın yaptıkları

Burada konu okuyan 14 kişiden 13'ünün gözünden kaçmış malesef canım
O 1 iyi gözlemci kişi nasıl izlio bi sormak lazım,bundan sonra biz de onun gibi izleyelim,bellki görürüz artık yaptıklarını

Ooo eğlenceye devam o zaman kızlar
Bunların hepsini başkasına yaptırmak (tefik gibi) ne oluo peki?
Sözlükteki karşılığı nedir?

Aahhahah cvp verirdim ama....ben ne oldugunu biliom cnmmm sen cok yasaa ama sozluk karsiligini demeyimmm ban mann yirimm kiiii....

Ayh kizlarrr cok yasayinnn ...kokmus donlu nihat ve sidik renkli atletiyle yine nihattt ne zmn doncekki sahnelere cok osledimm onun sesinii8.....bitanesinden bitanesinnneee cantanesinden cantanesineeeee nihat turkiye sensiz yapamiooooo

Nerede kahraman Nihat?
Ne demişti Nihat Doğan, Survivor'da? "Mesele birinci olmak değil, mesele kahraman olmak. Birinciler hemen unutulur ama kahramanlar unutulmaz..." Ama cumartesi gecesi Nihat'ın sözüyle özünün çeliştiğine tanık olduk.
Ödül oyununu Taner kazandı. 5 yıldızlı otel tatiline götürmek için daha önceden borçlu olduğu Derya'yı tercih etti. Ama ikinci şanslı aday için Taçmin ve Nihat arasında yazı-tura atmak istedi. Nihat feryat figan isyan etti: "Ben seni direkt götürmüştüm. beni götürmek zorundasın. Yoksa gelmem..." Ve Taner ikna olup Derya ile Nihat'ı götürdü ve Taçmin ıssız adada tek başına kaldı.
İşte hem yarışmayı kazanmak, hem kahraman olmak için en büyük fırsat buydu. Üç delikanlıdan, yani Nihat, Taner ve Derya'dan biri bile fırsatı değerlendiremedi. İçlerinden biri çıkıp da, "Benim gönlüm küçücük bir kızın bu adada bir gece yalnız kalmasına razı değil. Ben kalıyorum, yerime Taçmin gitsin" deseydi, hem kahraman olacak, hem de yarışta bir adım öne geçecekti. Özellikle Nihat 5 yıldızlı konforu, kahramanlığa tercih edip büyük fırsat tepti.

yüksel aytuğ

Taner yenebileceği oyunu eliyle Nihat'a verdi. Daha baştan adapte olamadı oyuna hep Nihat'a bakıp durdu ama Nihat odaklanmıştı dokunulmazlığa. Bir de son anda elinden parçayı düşürmüş Nihat oralara bakmadım Nihat'ın sevinmelerine kalbim dayanmayacak diye. Orada iki kere daha çevirseymiş Taner çıkacaknış zaten belki yetişecekti. Herneyse ama olay başka. Bu Nihat yerine göre şerbeti nasıl veriyor inanamıyorum yaa.. Taçmin'den nefret eden, ikiyüzlülükle, sırttan vurmakla itham eden, Taner'e Derya Taçmin ile finale gitmek istiyor seni egale etmek istiyor diyen ve Derya'nın üstüne salan Nihat, dün ne dedi, Taner bu yarışmayı haketmiyor onun finale çıkmaması lazım ben Taçmin ile finale gitmek istiyorum dedi ya şok oldum gerçekten.. Çünük finalde Tnaer'in onu zorlayacağını çok iyi biliyor ve korkuyor. Hep diyor ya Derya Taner benden korkuyor kimin korktuğu belli oldu bu sözleriyle. Konseyde de Taner dedi Nihat benimle ve Derya ile gitmek istediğini söyledi diye ama Nihat'tan ses çıkmıyor evet seninle gitmek istiyorum diyemiyor konseyde. Salak Taner'de ne konuşmuyorsun Nihat demiyor. Sırf Nihat Taner hakkında böyle konuştuğu için, korktuğunu resmen belli ettiği için, sırf Nihat finali alamasın diye Taner2e oy gönderdim.. O final senin olmayacak Nihaattt..

Bu programı sürekli izlemiyorum.Arada denk geldikçe bakıyorum
Taner ve Nihat'ın üstü başı pislik içinde..
Özellikle Nihat'ın şaç sakal birbirine karışmış durumda...Her zaman izlemediğim halde midem bulanıyor.
Ödüllerin içine traş, duş, kıyafet temizliği gibi kişisel temizlik ödüllerini de ekleseler çok iyi olur.

helal olsun tam da yerine parmak basmış resmen adam ödül için yırttı kendini ne olduğunu belli etti

Nihat konuşurken daral geliyor bana dayanılır gibi değil Taner'in lafını bile etmeyeceğim zaman kaybı gibi, iki tane saçma adamın yanında efendi efendi oturan bir Derya ne zıt bir durum oluşuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…