Survivor "Yeni" Show Tv

ne kadar kisikliksiz bi adam.
önce sariliyor öpüyor sonra deryayi yerden yere vuruyor.

nihatın yaptığı çok ayıp derya'yı eleştirme hakkını ona kim veriyo ki? sonuçta nihat doğanda muhteşem bi şarkıcı değil ama kendini muhteşem görüyo.Benim olmazan taciz ederim diye şarkı söyleyen bi insandan bu sözleri duymakta aynı zamanda komik.

bu derya bana vekalet versin yemin ediyorum beş kuruş para almıycam nihata karşı hem suç duyurusunda bulunucam hem tazminat davası açıcam,sinir etti beni ya

Bu Taner nasıl bi insan??!

al birini vur ötekisine, biri karaktersiz öbürü ondan karaktersiz. Nihatı tutuyordu niye adadayken Derya'nın kıçından ayrılmadı. Tam çıkarcı. Dün kaybetmeyi beklemiyordu, elenince hırs kesti kinlendi Derya'ya.

Şu karı kılıklı şikirsiz herife dayanamıyorum, durmadan oy atıyorum sizde oy atmayı ihmal etmeyin. Hırsımdan Antalya'dan yüzerek kıbrısa gidicem şimdi, basıcağımm orayı ağzını burnunu kırıcam öyle rahat ediceğim.

yaaa şu nihatı TÜRKİYE'YE getireceklerine lost adasına bıraksalardıya...ıyyyy ya buna bir tek ailesi katlanıyodur kesin onlarda mecburiyetten......

çok heyecanlı kızlar 30 dk sonra açıklanıcak kim alıcak acaba nihat artık dünyanın adamı olmuş politik yani derya ona göre daha temiz aile çocuğu ....

olur olur kimi istiyosanız verin yanına götürsün yeterki onun o kapı gıcırtısı sesini duymayalım
hıı pardon katlanma açısından izlerken tam okuyamadım...ıyyyy midem bulandı bide seda sayanın alnından öpüyodu oda 18 likler gibi buna süzülüyodu bööğğğğğğğğğğğğğ al sedayı vur nihata:)))))

Son düzenleme:
kontrm yok yaa mesaj atamıyorum kahretsin kahretsin kahretsinnnnnnnnnnnnnn
nihat kazanırsa oturup ağlarım sinirim bozuldu deryanın üstünden prim yapmaya çalışıyo oturduğum yerden delirdim deryada ki bu sakinliğede yuh diyorum yani bi insan bukadar sabırlı olabllir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…