Aslanım DERYA...................Önce lafa bakarım lafmıdır diye;birde söyleyene bakarım adammıdır diye.....Ne güzel söyledi....
zeynep tunuslu`nun derya`ya yüzücü arkadaş demesi hiç hoş değil.. ayıp yahu...
bir de nihat derya`ya tahammül edemiyor. derya konuştukça sürekli ayağını titretiyor yada elini sıkıyor.
yarışmacılardan da bir tek zeynep tunuslu ile taner nihatı alkışlıyor. bu da ilginç geldi. demekki bir tek onlar nihatı çözmüş adada!!!
zeynep tunuslu`nun derya`ya yüzücü arkadaş demesi hiç hoş değil.. ayıp yahu...
bir de nihat derya`ya tahammül edemiyor. derya konuştukça sürekli ayağını titretiyor yada elini sıkıyor.
yarışmacılardan da bir tek zeynep tunuslu ile taner nihatı alkışlıyor. bu da ilginç geldi. demekki bir tek onlar nihatı çözmüş adada!!!
lakin
kitap
mes'ele*
ezan
vatan
idi
bu kelimeleri değişik kombinasyonlarla kullanan ve bu kelimerin dışına çıkmayan, çıkamayan..
çok sevdiğim "lakin" kelimesinden tiksindiren..
ayrıca benim kendisi gibi bi ses tonum olsaydı, bırakın şarkı söylemeyi; işaret dilini öğrenirdim
başına ne gelmişse susmaktan gelmiş.
e oha, yahu nihat kanalı değiştiriyoruz senin sesin hala geliyor.
allah aşkına artık bitsin survivor da daha fazla bu adamı görmeyelim, rtük, insan hakları savunucuları, panter emel, gözünüzü seveyim buna biri dur desin
adamın kafa basmıyo,deryayı milli balıkçı sanıyo
Asenanın sorduğu şeye de doğru düzgün cevap veremedi ne dedi anlamadım ben laf kaynattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?