Ben verdim ama fazla veremedim ya
acunu kınıyorum nihatın derya hakkındaki konuşmalarına izin verdiği için
Madem Nihat Bey'fanısınız ve onun üslubundan hoşlanıyor, Derya fanlarının üslubunu terbiyesizce buluyorsunuz; ben de ozaman size Nihat Bey'in ezberleyip bizede istemsiz bir şekilde ezberlettiği cümleyle cevap vereyim. Böylelikle hoşunuza da gider. Ben ayna gibyim, kendisi neyse ben de ona aynısıyım. Çirkef bir insanın karşısına geçip konuşun konuşabiliyormusunuz.şurdaki msjların hemen hemen hepsini okudum bu nihat karşıtlarında seviye yerlerde. oysa nihatı destekleyenler ise gayet normal bir şekilde terbiyesizce konuşmadan destekliyorlar. buna rağmen nihatı desteklemeyi kıroca buluyorlar. bence kıro lafını kullanmak kıroluğun birinci kuralıdır ama sizin tabirinizle bu yazdığınız terbiyesizce mesajlardan sonra kıro olan kimdir? yazık biraz edep ve seviye lütfen. nihatı desteklememin tek nedeni var o da herkesin ona karşı cephe alıp gruplaşmasıdır. bunu her zaman çok çirkin bulmuşumdur normal hayattada öyle. herkesin cephe aldığı yalnız bir insanın agresifleşmesinden normal ne varki. tanerin adalar birleşmeden önceki halini düşünün nasıl agresifleşip küfürler savuruyordu adeta delirmiş gibiydi evlere saldırıyor yerinde duramıyordu. nihat yinede aklına mukayyet olmaya çalışıyor. düşene bir tekmede başkaları atarlar maalesef bu dünya böyle. sonuçta adam hakedip oralara kadar geldi hem 40 yaşında neredeyse hemde fizik olarak derya gibi değil ona rağmen direniyor. hiç değilse emeğe saygınız olsun ayıp ediyorsunuz hiç değilse terbiyesizleşmeyin. diğer survivorda da hakana karşı herkes birleşip stratejiyle yok etmeye çalışmışlardı ona rağmen son haftalara kadar gelebildi ama insan gücü bir yere kadar. ben böyle gruplaşıp bir kişiyi yok etmeye çalışmayı adil bulmuyorum bire karşı kaç kişi savaştılar ve nihat orda kalmayı başardı. derya ise grup halinde yaşadığı için orda kalmayı başardı. arada fark var. derya seviyeli olabilir ama fanlarında seviye yerlerde sürünüyor :)
ee zaten başında anlaşılmış 250 bin için niye şov yapıyor yaptırcam diyo.
pes ya nihatt utan atık utan
2950 yemi gönderiliyordu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?