Survivor "Yeni" Show Tv

ay yazık yaa nihatlar saatlerce kahvaltı keyfi yaptılar bu insanlara 5 dk verdi acun

Acun Medya'dan edindiğim bilgiye göre Meter'in Pascal'ın yerine Dominik'e gidip yarışmaya katılacak olması gibi bir durum söz konusu değilmiş...

Yani anlayacağınız Taner'le Meter'in kavga etmesini bekleyenler daha çok bekleyecek...

onur aktaş

Felsefik nihatın koluna ne oldu yaaa kaçırdım orayıııı asena top niyetine tekme mi attı yoksaaa

ne kadar kahraman değil mi kızlar, tek kolla ne cengaver kurtarışlar yaptı

üç ay kolu sakat tavuklar gibi yaşayacağıma, aslanlar gibi ölmeyi tercih ederim buyurdu kahramanımız

alla bide anasıylada konuşcak, ne ağlar şimdi ne ağlar

allahtan beni türk dokdorlara götürün diye ağlamadı..
kendini viking sanan taner aynı sümüklü böceğe benzemiş yaa gülmekten karnım ağrıdı

allahtan beni türk dokdorlara götürün diye ağlamadı..
kendini viking sanan taner aynı sümüklü böceğe benzemiş yaa gülmekten karnım ağrıdı

çok yaratıcı ama ya, yarattığı şeyler deli saçmasıda olsa...

zaten taner olmasa izlenmezdi, sadece nihatın ağlamasına, zırlamasına, beylik laflarıda dayanamazdım valla

nihat allah aşıkına üstüne bi tişört giy ya,

rahmetli kemal sunalın en eski filmlerindeki çıplak haline benziyo

nihat allah aşıkına üstüne bi tişört giy ya,

rahmetli kemal sunalın en eski filmlerindeki çıplak haline benziyo

hakkaten çok itici bir tipi ve vücudu var kıllı kıllı cılız. hanzo filmi geliyo aklıma hep.Sırf onun yüzünden artık survıvoru izlemek istemiyorum valla ya..:113::117:
bgn doğru düzgün izlemedim zaten

nihata tahammül edemiyorum da tamerin yaptığı saçmalıklara kızamıyorum yahu ,
o olmasa adada hayat geçmez acun işini biliyor kendide kopuyor taner konuşurken
hele o kılıkları yok mu yok viking yok sezar başı sıkışınca laf bulamayınca yeahh!

ya bu taner deli meli ama ben çok sevdim bu çocuğu keşke abim olsaydı hergün evde bi ekşın olurdu ooouuvv yeaaahhh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…