Survivor "Yeni" Show Tv

Beşiktaşlılar Pascal'a, "Nihat'ı iyice dövseydin"le birlikte küfürler de sallarken, Pascal, "Şişşşşşt ayıp. Böyle söylemeyin" diyerek onları susturmaya çalıştı. Tabii ki ben de gazeteci olarak kendisiyle dedikodu yapmaktan geri kalmadım. Ebru Destan ile arasında bir ilişki olup olmadığını sordum. "Ebru iyi kız ama aramızda bir şey olmadı" deyince arkasından kendisine "Asena senden çok hoşlanıyormuş" dedim. Pascal bir an afalladı. El hareketleriyle göğüslerini kastederek Asena güzel ve seksi bir kız" dedi. Yine surat ifadesi değişirek "Ama İbrahim Tatlıses problem" diyerek gülmeye başladı. Ben bu imadan anladığım kadarıyla Pascal'ın Asena ile arasında bir elektriklenme olmuş. Asena İstanbul'a döndüğünde aralarında bir ilişki başlarsa şaşırmam.

Ünal Demirkaya

sacitaslan.com

şu tanere ne denir bilemiyorum

anlamıyorum yaw, adada epilasyon yok diyolar, ama bunlar ip bikini giyiyo bea, hemde 5 cmkare

tanerdende bu beklenirdi kitap olarak ansiklopedi okuyomuş

balığın cinsini tamamen salladı bence

ıstakoz, karides getirmişler ya, zaten adamlar denizden bezmiş

2 ay zaten ya geciktirici hap falan kullanıyolar heralde :26:

Taner cok hareketlı sıkısınca ne edecegını sasırıyor
dıkkat cekmek ılgı toplamak ıcın yapamıyacagı sey yok zaten Kıbrıs tada sokaklarda cırılcıplak dolasıp kendını cop kutusuna atmış

annesıde cok hareketlı degısık bır kadınmış

Kucukken Taner sevgıye ılgıye doyamamış sımdı ne edecegını sasırmışş

kızlara relg ıcın paket verılıyormuş oyle duydum

pascal cıktı futbol oyunu koydular

nihatın suratını ekşitmesinden gına geldi ya, iyi ki bi sakatlandı, gazi oldum der şimdi

ay çok komikler tazmanya canavarı gibi

mide fesatı geçircekler şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…