Survivor "Yeni" Show Tv

Pascal izdihamı!

Survivor yarışmasında Nihat Doğan ile kavga ettiği için yarışmadan diskalifiye edilen Pascal Nouma Türkiye'ye döndü. Ada'dan gözyaşlarıyla veda eden Nouma için Ebru Destan, Özge Ulusoy ve Asena ağladı. Öte yandan dün akşam havalimanına gelen Beşiktaşlı taraftarlar ünlü futbolcuyu tezahüratla karşılarken, bir grup Nihat Doğan hayranı ise "Nihat'a uzanan eller kırılsın" yazılı pankart açtı.

İberia Havayolları'na ait tarifeli bir uçakla saat 18.30'da Madrid'den İstanbul'a gelen Pascal Nouma, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde Beşiktaş taraftarlarınca sloganlarla karşılandı. Çarşı grubunun yoğun ilgisi nedeniyle ezilme tehlikesi de geçiren Nouma için Nihat Doğan hayranları da havalimanına geldi. Çarşı grubu sevgi tezahüratında bulunurken, Nihat Doğan hayranları "Nihat'a uzanan eller kırılsın" yazılı pankart açtı. Polisin güvenlik önlemi aldığı havalimanında iki grup arasında herhangi bir gerginlik yaşanmadı.

Türkiye'yi çok özlediğini belirten Pascal Nouma, "Çok yorgunum, arkadaşlarımı özledim. Artık işlerime bakacağım. Şu an geldiğim için çok mutluyum" dedi. Oyuncu Itır Esen de havalimanına gelerek ünlü futbolcuyu karşılarken, Nouma'nın menajeri Murat Doker, "Eskiden sahada oldu, sahada bitti diyorduk, bu sefer de yarışmada oldu, yarışmada bitti. Sonuçta ikisi arkadaşlardı, yarışma ağır şartlarda yapıldı. Pascal bir yerde patladı. Bundan sonra Pascal için Survivor bitti. Oradaki yarışmacı arkadaşlar devam ediyor. Onların şansları bol olsun ama Pascal için bundan sonraki hayatında futbol okulu, köşe yazarlığı devam edecek" diye konuştu.

mynet

Dominik'teki hayırsız ada
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. İki haftadır Dominik'ten haberler uçuyordu, "Pascal ile Nihat çok fena kavga etmişler. Nihat bayağı bir dağılmış, yarışmadan ayrılmak istemiş, Acun araya girip zor ikna etmiş" diye...
Konuyu Acun'a sorduğumda sessiz kalması, olayı doğrular nitelikteydi. Ama emin olamadığım için bu konuda herhangi bir şey yazmayı uygun bulmadım. Ama bu haftaki görüntüler olayı doğrulamaya yetti.
Önce Konsey'de, sonra yarışma sırasında ekrana yansıyanlar, durumun anlatılandan daha vahim olduğunu gösterdi. Buna bir de sinir krizi geçiren Asena'nın ve Ebru Destan'ın yürek paralayan halleri eklenince, benim için Survivor'ın tüm keyfi kaçtı. Zira adının önünde 'milli sporcu' ya da 'sanatçı' sıfatı taşıyanların, en ağır şiddet sahnelerini barındıran bir fotoğrafın içinde yer almalarından doğrusu hiç hoşlanmadım.
Açlığı, özlemi, stresi bir yere kadar anlıyorum. Ama hiçbir fiziksel güçlük, insanı 'insan olmaktan' çıkarmamalı. Yarışma niyetine insanları birbirini boğazlayacak hale getirmek ise reyting damıtmanın en vahşi yöntemi...
Eminim Acun da bu görüntüleri yayınlayıp yayınlamama konusunda tereddüt geçirmiştir. Hatta yayınladıklarının 'buzdağının görünen tarafı' olduğunu tahmin ediyorum. Acun son programında sürekli "Ben hiçbir zaman şiddetten reyting kazanmayı seçmedim" diyerek, savunmaya geçip bu konudaki 'tereddütünü' dışa vurdu.
Ama dedim ya, sebebi ne olursa olsun, ünlüleri bu halde görmek beni umutsuzluğa sevk etti. Ne spor ahlakı ne de sanatçı duyarlılığıyla örtüşen bu garabet, varsa eğer 'Survivor ruhunu' da lekeledi.
Hepsinden önemlisi; şöhretli olmaları nedeniyle toplumdan saygı bekleyen bu sporcu ve sanatçıların en küçük bir olumsuzlukta hemen şiddete ve küfre başvurma eğilimleri, görece sıradan insanlara son derece olumsuz bir örnek teşkil etti. Pascal Nouma'nın ise önce Türk futbolundan sonra Survivor'dan diskalifiye edilmesine sebep olan agresifliğine mutlaka bir çare bulması gerekiyor.
Survivor'ın başındaki RTÜK işaretinin tüm aileyi göstermesine aldanmayın. Özellikle son bölüm, ruhsal açıdan en iddialı korku filminden bile daha yıpratıcıydı. Yılların sanatçı ve sporcularının birbirine sille tokat saldırdığı bir noktada, Bursa'daki kendini futbolsever sanan holiganların tepkisine artık şaşırmayı bırakmalıyız. Şimdi ekrana ektiğimiz her rüzgarla, fırtına biçeceğimizi idrak etme vaktidir.
NOT: Köşemize, yarışmanın SMS sonuçlarıyla ilgili şüphe içeren mesajlar geliyor. Programda mutlaka bir noter ismi verilmesinde fayda var.

yüksel aytuğ

Diskalifiye edilen Pascal Nouma'nın yerini kim alacak?..
HT Magazin yazarı Oben Budak; "'Survivor' adasına Pascal Nouma'nın yerine kim gidecek?" sorusuna yanıt aradı...
Diskalifiye edilen Pascal Nouma nın yerini kim alacak?..

SURVIVOR’UN sadece ilk bölümünü izlemiş bile olsam, en çok konuşulan isim Taner’i tanıyorum elbette. Fakat bir fenomen olabileceğini düşünmemiştim. Perihan Mağden bile uzun süre sonra yazdığı ilk yazısından, iyi ya da kötü önemli değil, ondan bahsedince işin ciddiyetini idrak ettim. Bir de arkadaşı Meter var tabii! Şu an hatırlayamadığım bir partide tanıştığım ama her vücut çalışanı gibi 2 dakikada bir protein tozlarından bahsetmeye başlayınca topuklamıştım yanından. Meğer o gece yeni starımızla tanışmışım haberim yok.

Sonradan öğrendiğime göre o sıralar gelip İstanbul’da kaldığı evden dışarı adımını atmadan Facebook başında Taner’i ve kendini köpürtmekle uğraşmış. Bir yandan da pirinç lapası yemiş tabii, yarışmaya katılacağı için. Aradan birkaç hafta geçmiş ve bizim sıradan Meter, “Beyaz Show’a mı katılsam Hülya Avşar’a mı çıksam?” diye ortalıkta dolanmaya başlamış. En son gelen bilgilere göre Acun, Meter’in programlara çıkmasını yasaklamış, çünkü Pascal’ın yerine adaya dahil olabilmek için bu hafta Dominik’e gitmesi bekleniyormuş. Merak edip kendi Twitter hesabını da kontrol ettim, “Çarşamba günü Dominik’teyim, Taner’le orada hesaplaşacağım” yazıyordu. Ününü atırmak için hikâyeler uyduruyorsa bunu bilemem tabii. Bundan sonra neler olacağını artık hepimiz biliyoruz. Birkaç ay da Meter’le oyalanıp sıradakine geçeceğiz...

Oben Budak

sacitaslan.com

Meter Pascalın yerine mi gelecekmiş, aman Allahım :44:

tanerle meterin kavgasini göstercekler iste, reyting...
birini güvenlik diye sutla
digerini kavgali oldugunu bile bile yolla

hep reyting icin...

bu arada meter nasil bi isim ya?

tanerle meterin kavgasini göstercekler iste, reyting...
birini güvenlik diye sutla
digerini kavgali oldugunu bile bile yolla

hep reyting icin...

bu arada meter nasil bi isim ya?
aynne öyle reyting için
Pascalı gönderirken Nihatı da göndermeliydi Acun, ama işte reyting kaygısı..
Bir de elenen ünlü, gelen gönüllü
ünlü katılması gerekiyor Pascalın yerine

ben şahsen bu şöhretlerin gerçek yüzü ortaya çıkmasına sevindim, ne kadar rol yapsalar yapamıyor açlıktan enerjileri yok zaten o reklama çıkmanız için belli bir bedel ödeyin, sonra o ışıklı maskeli yalan dolan dünyanıza geri döneceksiniz zaten

Meter'miş yok daha neler oldu olacak Ajdar'ı da alsınlar ne kadar gereksiz kişi varsa toplasınlar..ama insanlar bir süre sonra Susam sokağı seyretmekten sıkılır bunun farkına vardıklarında çok geç olabilir

Son düzenleme:
Bencede ünlüler takımınından biri gittiğine göre yine bir ünlü gelmeli ya.
Gerçi 3 hafta kalmış,kimseyi almayabilirlerde.
Bide bu hafta neden dokunulmazlık oyunu olmadı ben mi kaçırdım?
Pascal gittiği için haftaya eleme yapılmayacak ve bi kişilik açık bu şekilde kapatılacak olabilir mi?

bu yüksel aytuğ film dzi falan izlemek yerine biraz maç izleseydide pascalın neden futboldan uzaklaştığını bilseydi ayrıca o bjk aşığı olduğu için marsilya gibi takıma bile gitmedi eğer deli gibi türkiye bjk aşığı olmasaydı marsilyaya giderdi ordan tekar bjkye gelirdi...:) bende zenci olsam banada pis zenci denilseydi maç esnasında pascalın yaptığının aynısını yapardım pascalın derdi yükselimi gerdi onuda anlamadım :) onun fevri olmasından onaneymişkiii...nihat kışkırtmasaydı olmazdı onlar ayrıca pascal açıklma yaptı ben istedim gitmek çünkü nihatla klmaya devam etsem daha kötü şeyler olurdu dedi..evet pascal asi ruhlu acunda bunu çok iyibilir ozaman çağırmıyıcaktı yada nihatın ağzını bantlıyıcaktı yüksel efendiyede polimik olsunda ne olursa olsun yani

Nihat Doğan hayranları 'çakma' çıktı!
Programcı Hayretin Karaoğuz, Survivor’dan diskalifiye edilen Pascal Nouma’yı adamlarıyla karşılamaya gitti..
Nihat Doğan hayranları çakma çıktı!

Survivor’dan diskalifiye olan Pascal Nouma’yı karşılayan Nihat Doğan hayranlarının televizyon şakacısı Hayrettin Karaoğuz ve adamları olduğu ortaya çıktı.

NİHAT DOĞAN’IN FANATİKLERİ ’ÇAKMA’ ÇIKTI!.. (VİDEO)

Elindeki ‘Adanın Kıralı’ pankartıyla Nihat Doğan’a destek veren Hayrettin Karaoğuz’un yüzünü kapüşonu ile gizlediği gözlerden kaçmadı. Pascal Nouma’nın hayranları ise gerçek Beşiktaş taraftarlarıydı.

sacitaslan.com

aaa gerçekten şaka programındanmı gelmişler ben söylemiştim burda inanmamıştık ama doğruymuş haha

bn bu dayak olayında açıkcası
%65 nihat ,%25,"gızlar" (hepsi değil tabii ama başta ebru) %10 pascalı suçlu buluyorum

pascalı da şu şekilde sinirlerine hakim olamadı kızlara uydu diye
aslında başlı başınca herşey o ada da nihatın başının altından çıkıyor

Ada da tuvalet var mı? Seks yapıyolar mı ? İşte Survivor adasının bilinmeyen sırları...

Güncelleme:11 Mayıs 2011 14:35

Pascal Nouma ve Nihat Doğan kavgası gerçek mi? Adada tuvalet var mı, yemek yiyebiliyorlar mı? Seks yapabiliyorlar mı?

Nihat Doğan ve Pascal Nouma kavgasıyla Türkiye'nin magazin gündemine oturan Survivor adası, bu defa da yaşananlar gerçek miydi yoksa rating için miydi sorusunu sorduruyor.

Adaya gittikleri gün Doğan ve Nouma kavgasına tanıklık eden gazetecilerden Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu iddialara cevap verdi. Semercioğlu köşesinde adanın bilinmeyenlerini de kaleme aldı.

İşte Semercioğlu'nun 'Her şey yalandı!' başlıklı o yazısı

Herkes bana, "Adadaki kavga gerçek miydi?" diye soruyor...

HER ŞEY YALANDI DESEM RAHATLAYACAKLAR

"Gazetecilerin gittiği gün adada kavga çıkması tesadüf mü?" diyerek manidar bakışlar atıyorlar...
"Her şey yalandı" desem rahatlayacaklar.
Ama ben de onlara diyorum ki;
Delirdiniz mi siz?
Ne yani, Acun'la anlaşıp böyle bir oyun mu kuracağız seyirciye?..
Hadi biz anlaştık diyelim, oradaki bütün yarışmacılar da bu oyunun içinde yer alacak öyle mi?..
Bu da gizli kalacak?.. Bu kabareden de kimsenin haberi olmayacak.
Vay vay vay...
Hani komplo teorilerine alışığız da bu kadarı da fazla değil mi?
Tamam Acun'la arkadaşız dediysek, birlikte seyirciye kumpas kuracak kadar da çıldırmadık. Ne o televizyonculuğunu böyle bir kurmacayla sakatlar ne de ben gazeteciliğimi...
Ekranda izlediğiniz her şey gerçekti.
Fazlası vardı, eksiği yoktu.
Ha belki bizim orada bulunmamız kavgayı tetikleyen unsurlardan biri olmuştur.
Belki Nihat-Pascal ve kadın yarışmacılar gazetecileri görünce şovlarını biraz fazla abartmış olabilirler.
Buna da bizim yapacak bir şeyimiz yok...

NİHAT DA GİTMELİ MİYDİ?

Bana kalırsa bu kavgada Pascal haksız diye yazdım.
Şiddete başvurduğu için, Nihat'a çok ciddi şekilde saldırdığı için.
Tahrik vardır, Nihat fazlasını hak etmiştir bilemem.
Ama şiddete başvurulduğunda işin rengi değişiyor.
Program yayınlandıktan sonra pek çok izleyicinin "Nihat da gitmeliydi" dediğini gördüm.
Benim gönlüm ikisinin de kalmasından yanaydı.
Adada biraz daha güvenlik artırılarak Pascal tutulabilirdi.
Ona da Acun itiraz etti;
"İş tatsızlaştı artık. Ya gece yarısı kalkıp birbirlerine saldırırlarsa, ciddi şekilde yaralarlarsa ben ne yaparım?
Pascal-Nihat bundan sonra bana daha çok reyting getirir ama ben bu riski alamam, kimsenin can güvenliğinitehlikeye atamam" dedi.
Acun diskalifiye kararını bu psikolojiyle verdi.

ADANIN SIRLARI

Tuvalet var mı? Kesinlikle yok... İhtiyaç gidermek için arkaya, ormanın içine gidiyorlar, hatta çabuk dönmeyenide hemen görevliler uyarıyor...
Yemek veriliyor mu? Hiçbir şey verilmiyor. Bu yüzden haşlama, kızartma, muzu her şekilde pişirmeyiöğrenmişler. Çok muz kabız yapıyor, çok kokonat ishal...
Sigara yasak mı? Böyle bir ihtimal bile söz konusu değil, sadece yarışmacıların değil kameramanların da sigaraiçmesi yasak...
Kameramanlar ne yiyor? Kameraman ve görevlilerin ayrı bir bölümü var, buraya yarışmacılar giremiyor. Orada kendilerine ait bölümde yemek yiyebiliyorlar. Ancak kameramanların yarışmacılar önünde yemek yemesi yasak.
Seks yapılıyor mu? Açlıktan ve gerginlikten kimsenin aklına seks yapmak gibi bir şey gelmiyor. Böyle birgirişime şimdiye kadar şahit olunmamış.
Sürekli görevli var mı? Yarışmacılarla birlikte sürekli kameramanlar ve yardımcılar bulunuyor.

DOMİNİK'E GİDİLİR Mİ?

Dominik özellikle yakın olması nedeniyle Amerikalılar'ın tercih ettiği bir tatil bölgesi.
Avrupa'dan da fazlasıyla turist çekiyor ama...
Adanın kuzeyinde Las Terrenas, güneyinde başkent Santo Domingo ve en batı ucunda Punta Cana olmak üzere üç yerini gördüm Dominik'in...
Punta Cana her şey dahil 5 yıldızlı otellerin bulunduğu bölge...
Bizim Belek gibi diyebiliriz.
Las Terrenas daha el değmemiş bölge, ağırlıkla butik oteller var.
Peki Dominik'i tatil için tercih eder miyim?
Sanmam...
Birincisi yemekleri çok kötü.
Benim gibi yerel tatları seven birini bile memnun etmekten uzak.
İkincisi denizi mercan kayalıklarıyla dolu ve çok dalgalı.
Bunlar eksi puanlar... Her tarafın palmiye dolu, ormanlık olması yani doğal güzelliği ve insanlarının sıcaklığı daDominik'in artısı oldu.

NE YAPSAYDIM

Neden Acun'la Dominik'e gittin? Gittin ama neden eleştirmedin?..
Soru yağmuru bitmiyor.
Arkadaşlar gittim, gördüm... Gördüğümü de çektim, yazdım...
Siz de okudunuz, konuştunuz, eğlendiniz/kızdınız, yorum yaptınız...
Demek ki iyi iş çıkmış.
Daha ne yapsaydım?
Zaten bir süre Survivor'ın S'sini bile yazmam.
Haber kanallarındaki magazinciler yazsın.

mynet

Survivor, ünlü isimlerle izlenme payını zirvede sürdürüyor... Acun Ilıcalı'nın seçtiği kadro son derece akıllıca... Yarışmanın başında ilk sorunun Zeynep Tunuslu'dan çıkacağını belirtmiştim...
Ama bu ayrılıştan son derece mutsuz olmalı ki, gece kulüplerinde alkolün dozunu aşıp, nahoş karelere zemin hazırlıyor...

Bu yarışmanın en iyi tarafı, insanların dokusunu çözümleme konusunda rehberlik etmesi... Mesela Nihat Doğan ve Pascal düellosu... Normal şartlarda bir düzen kurma şansı olsa, kavgaya çanak tutan Nihat'ın da adadan gönderilmesi gerekirdi... Olayın korkutucu boyutu, Nihat Doğan'a diş bileyen Çarşı grubun hesaplaşma faslı... Ama Acun, Nihat İstanbul'a iner, inmez Pascal'la aralarındaki buzları çözmek için şimdiden kolları sıvamıştır... İşini hiç ama hiç şansa bırakmıyor çünkü... Tek kaygım Pascal'ın adadan gitmesiyle iyice gerilen sinirlerin, bir ok gibi Nihat'ın yüzünde patlaması... Bu oku çekense ihtimal ki, Asena olacaktır...

Demiş ki;

'İnsanları deli etmek söz konusu olduğunda bunu başarabiliriz; ama gel gör ki kimseyi daha akıllı yapamayız...'
Dostoyevski

İdil Çeliker

sacitaslan.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…