Survivor "Yeni" Show Tv

küseeeeeek nihat,küseeeeeek nihaaaaaaaaat

ayrıca Tanerde ne mide var herşeyi yiyo he ahaaaaaaa şimdide yumruk yiyicek

yumruuu yersinn benden yumruu yersin ahahahhaha

Nihat efendinin vicdanı heççç rahat değilmişş onlar muzu yerken öbürlerini düşnüyormuşşş napsınlar yani adadan buldular tabiki yiyeceklerrr

çikita muz taklidi çok komikti, manyak yemin ediyorum

ayyy 3t yazık ya allah akıl fıkır versın bunu elemesınler gul gul catladım cıkıta muz muz muz

özge hem ağlıyo hem kaşımı kaldırsaydı eli değmişken diye espri yapıyo yaa, güzel kız ama.. unvanını hak ediyo bence

Son düzenleme:
vay vay nihat doğan realitesiiyi şişirmişler bunu

nihat başladı felsefeye:

nihat doğan realitesini kabul edin, nasıl ki tusunamiye karşı gelinemez nihat doğana da karşı gelmeyin

bakıın....

hiçbir zaman....

her zaman...

nasıl ki...

dünyada....

adamın kelime haznesi 100, onda da sürekli kendini övüyo

anası buna ne yedirmiş nası bakmış sevgilileri merak ediyorum, hayatında poh poh poh tan başka bişey görmemiş, herkes öyle davransın istiyo herhalde
:86:

Son düzenleme:

Sedaya sormak lazımmm bunu bide sevgilim diye koluna takıp ekranlara çıkardı yazıklar olsun yaniii

gönüllülerin kazanmasına çok sevindim yoksa taner ben oynamadımda kazanamadılar diye demediğini bırakmazdı

taner =nihat ne insanlar var.taner kötülediği için kazanmış gönüllüler

göözlerim yaşardı gururlu taner yemiyo ee ünlülerinde kafasını nihat şişiricek ben oynmadım kaybettiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…