Survivor "Yeni" Show Tv

çok sinir oldum asenaya yaaa oy vercek olan varsa teyfiğe verin allahaşkına ! hiç adil değil

1.6 TL yazdı altta

bence de tevfik 1. olsun istemiyorum ama bu adaletsizliğe de sinir oldum.1 oy verdim tevfik e.yaklasık 40 dk sonra oylama biticek..herkes bi oy verse de yrn asenanın surat ifadesini görsek söyle

İnşallah asena kazanır..
Ben bu yarışmada asena'yı çok başka gördüm çok delikanlı kızmış en azından nihat'tan delikanlı..
tevfik de kendini nimetten sayıyor,o kadar uyuz ki..

tevfike çok sinir oluyorum, gitsin gitsin gitsin banane gitsin

kadınlardan biri kazansın istiyorum, bi kadın düşmanı değil
:13:

nihat dün yine birşey anlatıyordu.
kadınlar onlar o varlıklar falan diyor..
yani ne bileyim bir böcekten bahsediyor gibi bir maddeden tahtadan taştan ağaçtan bahsediyor gibi..
bu adamın başına birşey gelmiş kadınlar yüzünden çocukken tacize falan uğramış bence.
ciddiyim hee..

ya şimdi yarınmı söylicekler kim kazandı diye, gıcıklar ya

tevfik bildiğin nihata yamandı,yarışma bittikten sonra ünlü bi arkası olmasını istio herhal yanlış kişi ama seçtiği....

İnşallah asena kazanır..
Ben bu yarışmada asena'yı çok başka gördüm çok delikanlı kızmış en azından nihat'tan delikanlı..
tevfik de kendini nimetten sayıyor,o kadar uyuz ki..

Aynen! asenayı eminim bu yarışmada seven çok kişi vardır..
Tefiki nihat şişiriyo

ya şimdi yarınmı söylicekler kim kazandı diye, gıcıklar ya

e acun iste bi kutuyu acacak on saat aciyorum aciyorum aaaaaaaaccctiiiiiiiiiimm diyerek anca acar..
bi sonucu aciklamadan once 10 saat konusur, susar bekler...

simdide bi gun bekletiyo

büyüdüğü kültür öyle şekerim, kadınlarda kendilerini erkeklerden geri görüyolar zaten o kültürde
görmüyomusun nasıl büyükleniyo, böbürleniyo tacmini korudum bilmem ne, sanki tacmin kedi yavrusu, korumuşmuş

zeynebide dul olduğu için (pis) koltuklarının arasına almıştı ya

e acun iste bi kutuyu acacak on saat aciyorum aciyorum aaaaaaaaccctiiiiiiiiiimm diyerek anca acar..
bi sonucu aciklamadan once 10 saat konusur, susar bekler...

simdide bi gun bekletiyo

ya niho konuşmasında ben beklerim

Ruhtan öte haksızlık oluyor bence. Sonuçta ünlüler ve gönüller üzerine. Ünlü ve gönüllü arasında halk oylaması olması saçma ötesi bir durum.

o zaman gönüllürler de bir şekilde ünlü edecek kendini.bakınız taner.hangisi durabilir tanerin karşısında.asena nasıl tırstı geçen hafta.yaaa mesele ünlü gönüllü değilmiş demek ki.ayrıca buradaki ünlüler de çok büyük hayran kitlesi olan kişiler değil.ebru destan için kim parasını harcar.

yalnız asena süper taktik yaptı.hem aklını hem de grubunun üzerindeki hakimiyeti nihatla tefiğe göstermiş oldu.üstelik olayı kadın-erkek meselesi haline getirdi ve kadınlardan oy bekliyorum dedi neredeyse.deryanın nihatı yazması da asenanın taktiği çünkü eğer o da asena yazsa olay kadın-erkek savaşından çıkacaktı.bu da çok akıllıcaydı.tebrikler asena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…