Survivor "Yeni" Show Tv

yakisir deliganlima

bu n.d. erkek değil olsa olsa erkek demosu olur
nasıl irite oluyorum bu adama anlatamam
saçmalaması, salak salak konuşması bi yana bu kadın düşmanlığı
kadını 2. sınıf insan görmesi kendisinden nefret ettiren sebep
iki yüzlülüğü, dönekliğini falan hiç saymıyorum bile
ne çabuk unuttu seda sayanın etekleri altında şöhret olduğu günleri
ezik bu adam ya valla ezik

Ben Asena'yı sevmiyorum ve onun karşısında kimse onu destekliyorum ama Nihat'ı da sevmiyorum yani sadece Tevfik'i destekliyorum.Umarım gitmez.

tevfik gitsin, nihat tek kalsın, acıların çocuğu olsun, ağlaya zırlaya bizi yesin bitirsin, ben yanlızmiyem diye

aynen chesscim dediğin gibi olur valla artık yarışma bitene kadar yalnız,cengaver ,savaşçı ruhlu

kişi olarak başımızın etni yer bi yarış kazansa tesadüfen ....yalnızlar ayakta ölür başarır yenilmez gibi

şeyler söyler

bir de bu insanlar Türk özellikle nihatın Türkiye aşkı malum peki neden türkçemizi kullanmayıp

özenti içine giriyorlar hepsine sinir oluyorum bu yüzden mesela muz niye "banana" oluyor

hindistan cevizi niye "coconat" oluyor yahu kardeşim siz Türkseniz yurtdışında bir yarışdaysanız

bi zahmet muz diyiverin niye yoruyorsunuz kendinizi

Nihat doğan felsefesi
Bir insanın içinde,ikinci bir kimlik bu kadar zaman nasıl beklemiş yani
Dayanamıyorum,ben Nihat Doğanın felsefelerini ve konuşma tarzını izlerken,bayılacak gibi oluyorum..

O ne İbrahim Tatlıses vari konuşmalar öyle ya..İboya herşey yakışırda,bir taklitçinin iboyu taklit etmesi,bu kadar mı abes durur.

İyi kötü reklamını yaptırıyor ama,reklam bile kaliteli yapılmalıdır ya:76:

Şimdi diyeceksiniz ki dayanamıyorsan izleme
Vallahi ikinci bir kişiliğin nasıl hortladığını merak ettiğim için izliyorum!
Bir insan çekirdekken,nasıl kendini şam fıstığı gibi görür onu merak ediyorum.
En damarıda şu'onun ruhu,benim ruhumun önünde diz çöker,tövbe eder'hössst
Tıbbı vakalık bence!Karakter bocalaması,kişilik sapması bu insan..

Ya Pascal
Kaba kuvvet şekli taraftarı değilim ama,Nihat bey neden o felsefeleri sunmadı yumruğu yiyince..anca kameralara kabadayılık bu olsa gerek..

Allah şifasını versin ne diyelim..
Türkiye'yide bizlere emanet etti ya..Daha ne olsun..Teslim aldığımız kişi Nihat Doğan olmasaydı,biz nasıl yürütürdük bu işi pehhh

ay bayilicim, britüs bile bir gün sezarı arkasından vurmadı diyo, bu arkadaşlarla muhabbeti var anlaşılan, tarihide süper biliyodur bu dünya insanı niho

yediğim pekmez gittiğim antep, alemde ismim duvarda resmim ne... ne... ne.. diyo orda

yok yaw bu adam çok kurtlar vadisi izleyip beyni sulanmış ergen gibi yemin ediyorum

bu topiğe girince sürekli beğen tuşuna basmaktan parmaklarım ağrıyo

ramiz dayıdan da replikler varr dn yaptığı konuşma neydi öle
benn hayyatta 3 şeye çok acırım zenginken fakir olana
alimken cahil arasına kalana vay vayy
acun söz hakkı verdiğine pişman oldu

Sırf nihata olan gıcıklığımdan dün akşam asena için 2 oy verdim umarım teyfik elenir nihatta şişer durur :92:

Bende asenayı sevmiyorum ama nihat ve teyfikten daha karakterli olduğu kesin :90:

asena nihat ebru tefik hepsi bi tuhaff
tefik nihatın etkisinde
ebru asenanın etkisinde ebru özge ase taçmin deryanın kanatlarında
hepsine inat taneri desteklicem dengesiz ama olsunn bana başka seçenek bırakmadılarrrr

Sırf nihata olan gıcıklığımdan dün akşam asena için 2 oy verdim umarım teyfik elenir nihatta şişer durur :92:

tefik gider nihat arebesk arebesk konuşur acıtasyon yapar halk sever böle şeyleri hopp zirvede nihat

ramiz dayıdan da replikler varr dn yaptığı konuşma neydi öle
benn hayyatta 3 şeye çok acırım zenginken fakir olana
alimken cahil arasına kalana vay vayy
acun söz hakkı verdiğine pişman oldu

yahşi cazibenin patronu gibi ben hayatta 3 şeyden nefret ederim, 1,2,3

nihat kendini alim sanıyor
memleket meselesi konuşuyormuş
sağ olsun akşam akşam güldürdü beni
tam soytarı ya

nihat doğan,tefik gitse de kurtulsak..taner kalsın onun eğleniyoruz.

ayy yine demedi mi o klişe lafını ifrit oluyorum
"Yediğim Pekmez,Gittiğim Antep, Duvarda Resmim, Alemde İsmim Var" heyyt bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…