Survivor "Yeni" Show Tv

Nihat Doğan’ın, Survivora 500 bin TLlik ödülü kazanıp bankadan aldığı kredi borcunu ödemek için katıldığı ortaya çıktı!

Survivor’ın olay adamı Nihat Doğan’ın yüklü banka borçları olduğu iddia edildi. Habertürk’te yer alan habere göre, Nihat Doğan’a sevgili oldukları dönemde kefil olan Seda Sayan, bankalardan gelen telefonlar nedeniyle çıldırmanın eşiğinde.

Survivor yarışmasından bölüm başına para alan Nihat Doğan’ın yarışmaya kredi borçları nedeniyle katıldığı iddia edildi. Çeşitli bankalardan aldığı kredileri ödemekte güçlük çeken ünlü şarkıcının, yapımcı Acun Medya’dan bölüm başına aldığı ücretin yanı sıra büyük ödül olan 500 bin lirayı da kazanıp borçlarını kapatmayı düşündüğü öne sürüldü.

SEDA SAYAN DELİRİYOR

Nihat Doğan’a sevgili oldukları dönemde kefil olan Seda Sayan, bankalardan gelen telefonlar nedeniyle büyük kızgınlık yaşıyor. Ünlü sanatçının “benim o borçlarla ilgim yok” diyerek arayanlara sert yanıtlar verdiği söyleniyor.

AH ANNECİĞİM…

Adadaki penaltı atışları sırasında kolunu çatlatan Nihat Doğan, dün annesi ile telefon konuşması yaptı. Annesinin sesini duyunca salya-sümük ağlamaya başlayan Nihat’ı annesi “Kurban olsun anen sana, canını yesin Nihatcığım” diyerek teselli etmeye çalıştı.

Nihat Doğan’ın annesi “yemek vermiyorlar orda… Devamlı açsın” deyince Nihat doğan, “Ne yapalım anne, yapacak bir şey yok… Özlüyorum senin yemeklerini” yanıtını verdi.

Günlerdir annesi ile konuşmak için beklediğini söyleyen Nihat Doğan, “Hiç bana göre değil, ülkeden ayrılmak, bayraktan kopmak, ezan seslerinden ayrılmak, annemden ayrılmak” diyerek uzun süre ağladı…

medya muhabiri

ya nihat dogana haksızlık değil mi bu..şaka maka adam bence haksızlıga maruz kalıyo..hafıza oyunu vs. bi oyun olsaydı bari.

derya, ebrunun metiyelerinden rahatsız oldu galiba bu sefer, karısı fırçamı çekti ne

kızlar baştan izleyemedim
nihatı yarışa almamışlardır heralde
ne gibi bi açıklamada bulundular bunun için
haksızlık gibi geldi bana herkesin yarışabileceği bişi seçmeliydiler

yanlis hatirlamiyosan gecen sene bu oyunu merve kazanmisti:26:
bence hafifliginde bi avantaji var bu oyunda

evet gecen yıl merve kazanmıstı bu oyunu demekki hafiflik de önemli..tevfik gibi tutusunu iyi ayarlamıstı rahat görünüyodu o da.bu oyun neyse de dünkü cok erkeklere yönelik geldi bana:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…