Survivor "Yeni" Show Tv

benim nihat antipatim yok yanlız abartı duruyo bazı yaptıkları sanki sedayla hiç yurt dışına çıkmadımı ilk kezmi çıkıyor çok özlediyse gelsin türkiyeye

Herkes belirli bir kişiyi beğenmek tutmak zorunda değildir, tutuğu kişi haricinde kendisine ters gelen kişi hakkında da fikrini beyan edebilir bu en normal davranış biçimidir herkesin fikri herkese uyacak diye bir kaide yok yoksa insanlar bir makinadan çıkardı olup biterdi dünyada ki insan sayısı kadar düşüncede vardır.."Sen elmayı seviyorsun diye herkesinde elmayı sevmesi şart değil" özü bu ama ben elma çürükse bunuda söylerim lezzetli ise bunuda söylerim..

Mesela Tefik umarım yarın elenir konuşma şeklini hiç sevmiyorum..

kizlar nihat yarin kendi cumhuriyetini ilan ediyor.
bu bayrak ilelebet burda kalicak falan diyor
ucmus resmen

kızlar ben gidiorum çenemi ağrıttınız gülmekten sizin yüzünüzden kırışıklıklarım çok olucek ilerde yarın yine görüşmek üzeree

nihat kim ya??? ne ses var ne bişi? ne iş yapar bu adam?
canım bende düşündüm onu son günlerde hatta yıllarda ses getiren bir şarkısı olmadı politikayla ilgileniyor sanırım artık:44:

Penaltılarda nihat kızlardan gol yediğinde cidden mutlu oldum...
Bu tip yarışları daha çok yapmalılar.
Bireysel olarak karşılaşmalılar..
çok keyifli oluyor

nihat kim ya??? ne ses var ne bişi? ne iş yapar bu adam?

ünlü kadinlara sevgililik yapar kendileri...
su an bu kdr taniniyorsa seda sayan sayesindedir
seda sayandan önce nihat dogani kim taniyordu allah askina.
kadinin söhretinden parasindan pulundan yararlandi
simdi gelmis hava atiyor

ne kadar ben merkezci bi insan ya sanki hersey ve herkes onun etrafinda dönüyor

Kibir uzayda dahi olsa uzaya çıkar uzayda savaşırım
Brütüs bile bir gün kalkıpta Sezarı arkasından vurmadı

[video]http://www.acunn.com/tv/1592/survivor-uzun-tanitim-pazartesi[/video]

diğer kızlara diş geçiremeyince taçmine çullanmış erkek müsveddeleri

nihat ne diyodu cahillerin arasına düşmüş alime acırımbi laf duymuş bi yerden bunu mutlaka kullanmalym dedi heralde,kendini dev aynasında görüyo garibim,alimmis pehhh

günaydın kızlar
forum kimsenin tekelinde değildir kimse kimseye sen şu yorumu yap sen yapma diyemez
"forum kuralları" içerisin de herkes yorum yapabilir
bu sebepten tartışma veya polemik olmasın
akabinde cvp yazan her iki tarafata uyarı&ceza alabilir

Son düzenleme:
ne tefik ne asena ne de nihat üçünün de gitmesi veya kalması benim için önemli değil ama

ebrunun gideceği günü iple çekiyorum insanın tahammül sınırını zorluyo bu kadar da yapmacık olunmaz ya
:95:

DOĞAN, BÖLÜM BAŞINA ÜCRET ALIYOR
Survivor yarışması Nihat Doğan’ı kurtaracak! Özlü sözleri ve Pascal Nouma’yla kavgasıyla Survivor Ünlüler-Gönüllüler’e damga vuran Doğan’ın yarışmaya kredi borçları nedeniyle katıldığı iddia edildi. Çeşitli bankalardan aldığı kredileri ödemekte güçlük çeken ünlü şarkıcının, yapımcı Acun Medya’dan bölüm başına aldığı ücretin yanı sıra büyük ödül olan 500 bin lirayı da kazanıp borçlarını kapatmayı düşündüğü iddia edildi.

“BENİM NİHAT DOĞAN’LA İLGİM YOK!”
Nihat Doğan, adada ödülü kazanmak için ter dökerken kredi aldığı bankalarında borçlar nedeniyle eski sevgilisi Seda Sayan'ı aradığı öğrenildi. Kredi alırken Doğan'a kefil olan Sayan, telefonlar karşısında şoke olup bankacılara kızdı. Ünlü sanatçının, "Benim Nihat Doğan'la da onun borçlarıyla da bir ilgim yok!" dediği iddia edildi. Dostları Seda Sayan'ın, Nihat Doğan'ın borçları yüzünden gelen telefonlara kızgın olduğunu söylüyor.

NİHAT ELİNİ ÇATLATTI!
Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de önceki akşam yarışmacılar yemek ödülü için penaltı attı. Taner'in takımı penaltıları gole çevirip yemeği kazanırken, Nihat Doğan bileğini çatlattı. Doğan'ın eline ilk müdahaleyi yapan doktorlar, bandaj yapıp bir süre kımıldamamasını söyledi.

(HABERTÜRK)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…