Survivor "Yeni" Show Tv

beter ol asena
kolaydı beni yazın karşıma tefiği alıcam demek
kendine fazla güvendim
şimdi de yazık dio
sana yazık şekerimmmm
nihatçı diilim ama asenacı hiiiç diilimmmmm

türk halkının güçlü kadınlara tahamülünün olmadığının bi göstergesi daha işte

nihatın ulu aşireti parmaklarını bayağı bi çalıştırmış herhalde sms için

neyse ya derya tek umudum sensin bastır koçum
taçmin'i de çok seviyorum çok tatlı kız
tanere zaten laf yok çok güldürüyor

ama her şeye rağmen deryaaaaa güm güm güm

asena kendıne cok guvendı benı yazın

karsısına Tevıki aldı madem o kadar guvenıyordu Nıhatı nıye almadı bas dusmanı

Gecen hafta tanerı yazı sonra karsısında en garıban gordugu Ceydayı yazdı.

Nıhatı pek sevmem ama kendıne guvenıp karsısındakı ınsanları ezmeye calısanlardan hıc hoşlanmam

Konusamadı bıleee

oh oh asena elendi..fazla kibir iyi değilidr hayatta böyle tökezlersin iştevalla kıro mıro nihatı seviyorum doğruları söylüyor ..riyakar biri hiç değil ..

nihat dogan gibi konusucam simdi ama asena resmen ihtiraslarının kibrinin kurbanı oldu
tevfikci ve nihatcı değilim hatta tevfik i de sinsi bulurum pek sevmem ama asenadansa onun kalması icin oy bile attım iyiki atmısım öyle ününe şöhretine güvenir kibirlenirsen böyle olur asena
şimdi grup diye bişey de kalmaz öbür kızlar yavas yavas yanasırlar digerlerine görün bakın..ben bu yarısmayı tacmin yada taner kazansın istiyorum.digerlerinin iyi niyetine inanmıyorum.:44:

neyse ya derya tek umudum sensin bastır koçum
taçmin'i de çok seviyorum çok tatlı kız
tanere zaten laf yok çok güldürüyor

ama her şeye rağmen deryaaaaa güm güm güm

ya tatlım deya yı bende severdim ..ama şuan bilmyorum tepkisiz eleman gibi sür3ekli kadınların dizinin dibinde yaahuuu..

yok be yav tacminde popiler guruba yanaştı kendi çıkarı için bence göründüğü gibi saf değil..

Nıhatta dedıya gonullerden bırı kazansın bence Taner kazansın o kadar her yerını yırtıyor sebeklık yapacagım dıyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…