tabii ki de hırslı olcak, hırslı olmayanın orda işi ne, hepsi hırslı, asenanın hatası mazlumu oynamamak oldu, türk halkı sevmez öyle dik duran kadınları, ben bilmem beyim bilir tarzı ezik büzük kadınları sever, kadını erkeği hemde
bende asenacı değilim ama nihatçı yada tefocu olmadığım kesin
inşallah kızlardan biri kazanırda, nihoyla tefo mor olur, bizde onlara güleriz:13::13:
acunn com oylama sonucları var Asena marmaradan ve egeden oy almış genelde Tevık Anadoludan..
Haftaya kımı yazacaklar acaba kızlarrr
sırf nihatın o suratını görmemek için izlemiyorum burdan takip ediyorum sürekli
tabii ki de hırslı olcak, hırslı olmayanın orda işi ne, hepsi hırslı, asenanın hatası mazlumu oynamamak oldu, türk halkı sevmez öyle dik duran kadınları, ben bilmem beyim bilir tarzı ezik büzük kadınları sever, kadını erkeği hemde... kadınlarda dik duran kadınları sevmiyo
bende asenacı değilim ama nihatçı yada tefocu olmadığım kesin
inşallah kızlardan biri kazanırda, nihoyla tefo mor olur, bizde onlara güleriz:13::13:
kız ne var nihatın suratında yahuben eskiden sevmezdim izledikçe seviyorum adamı valla yaa
en çok rahatsız olduğum konuda nihat'ın insanların dini duygularını sömürmesisürekli zayıf noktalarında vuruyor insanları ... dini sözler vecizeler falan. tamam bunları söylemek kötü değil ama aaahh bir de söylediği sözlerin hakkını verse hepsi oy için
nihat sadece tanerle sms'e kalırsa elenir. ki taner daha önce demişti, kafamı bozmasınlar nihatı bile yazarım diye
ya tatlım ben öyle düşünmüyorum ama çünkü nihat hep bildiğimiz nihatthiçbir değişiklik yok..adamın oya ihtiyacı yok ki zaten çok büyük bir oy potansiyeli var
canım nihat ve ase seviye olarak aynı karakterleride benziyo popilerlik oranlaıda aynı bana göre ikiside türk halkının sevgilisi de değil yani gidebilir oda bizi şaşırtabilirlernihat sadece tanerle sms'e kalırsa elenir. ki taner daha önce demişti, kafamı bozmasınlar nihatı bile yazarım diye
taner kazanırsa parayı bir yıl geçmeden bitirir kızlara zaafı var adamın
içimden bir ses ase gibi nihatta gidecek diyo buraya yazıyorum bak......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?