yok be yav tacminde popiler guruba yanaştı kendi çıkarı için bence göründüğü gibi saf değil..
nihatı sevenler tevfiğe oy verebilir aslında hiç belli olmaz
yok be yav tacminde popiler guruba yanaştı kendi çıkarı için bence göründüğü gibi saf değil..
ya tatlım deya yı bende severdim ..ama şuan bilmyorum tepkisiz eleman gibi sür3ekli kadınların dizinin dibinde yaahuuu..
canım bende nihatçı değilim nedense survivörde kimseyi tutmuyorum:44:haberin olsun sen nihat hayranısın ya ondandedim..bence sanatcı ortamı yapma pesınde tacmın,ve samımıyetsız katılıyorum.
canım tanerde yapmadımı aynı şeyi gitti deryaya nihatla tevfikten yakınıyodu bugün bi baktım nihatla tevfiğe ötekilerden yakınıyo sevimli çocuk ama dansöz gibi kıvıranları sevmemaaa niye bence halka oynamak yada popüler gruba yamanmak derdinde olsa taner ve nihatlarla arasını iyi tutardı..o yarısmada taner ve nihatın oyunu hiçbiri geçemez.hatta tanerle nihat halk oylamasına kalsa taner alır gibi geliyo
aaa niye bence halka oynamak yada popüler gruba yamanmak derdinde olsa taner ve nihatlarla arasını iyi tutardı..o yarısmada taner ve nihatın oyunu hiçbiri geçemez.hatta tanerle nihat halk oylamasına kalsa taner alır gibi geliyo
bu aynı fıkırde olmamıza engel degıl bence,yarısmada sadece nıhat yok,baska yarısmacılar hakkında da yorum yapıyoruz ben de sana katıldım.canım bende nihatçı değilim nedense survivörde kimseyi tutmuyorum:44:haberin olsun sen nihat hayranısın ya ondandedim..
bu asenin kendini beğenmişliği nereye kadar ya. Bu hırsı, kendini beğenmiş tavrı yüzünden yedi kendi başını. Nihat daha sempatik gelmeye başladı gözümde yani. çevremde gördüğüm ve sms sonucu da beni destekler nitelikte. Herşeyin azı karar, çoğu zarar, hırsın da...
ii ozaman fikirlerimizi paylaşalımbu aynı fıkırde olmamıza engel degıl bence,yarısmada sadece nıhat yok,baska yarısmacılar hakkında da yorum yapıyoruz ben de sana katıldım.
yok canım ya onlardan sadece deryanın şansı var birde ase vardı oda yanlış hesabı bağdattan döndütabii ki de hırslı olcak, hırslı olmayanın orda işi ne, hepsi hırslı, asenanın hatası mazlumu oynamamak oldu, türk halkı sevmez öyle dik duran kadınları, ben bilmem beyim bilir tarzı ezik büzük kadınları sever, kadını erkeği hemde
bende asenacı değilim ama nihatçı yada tefocu olmadığım kesin
inşallah kızlardan biri kazanırda, nihoyla tefo mor olur, bizde onlara güleriz:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?