Survivor "Yeni" Show Tv

yok be yav tacminde popiler guruba yanaştı kendi çıkarı için bence göründüğü gibi saf değil..

aaa niye bence halka oynamak yada popüler gruba yamanmak derdinde olsa taner ve nihatlarla arasını iyi tutardı..o yarısmada taner ve nihatın oyunu hiçbiri geçemez.hatta tanerle nihat halk oylamasına kalsa taner alır gibi geliyo

o deryanın vücuduna nollmuş ya heryeri sallanıoo iğrenç.o herifin fiziğinin nesini beğeniolar.onun kulaklrınıda yapıştırtması lazım.

ya tatlım deya yı bende severdim ..ama şuan bilmyorum tepkisiz eleman gibi sür3ekli kadınların dizinin dibinde yaahuuu..

nihatın tarafında olmaktansa tabiiki de kızların tarafına geçmeli bence
adam efendi nihat gibi ona buna küfür etmiyor fesatlık yapmıyor

ayyy ya benim gibi biri diyo halaaa ölcem şimdi..kendini görse bi karşıdan acaba asenaaa ihtirasların ve kendine fazla güvenin götürdü güzelim

sen kimsin ki senin gibi birinin elenmesine şaşırıosun
ok bütün işleri yapıodun ama alttan alttan işleri de sen çeviriodun
herkesi parmağnda oynattın
özge falan köpeğin gibiydi

bence sanatcı ortamı yapma pesınde tacmın,ve samımıyetsız katılıyorum.
canım bende nihatçı değilim nedense survivörde kimseyi tutmuyorum:44:haberin olsun sen nihat hayranısın ya ondandedim..

Grubun sayısı fazla onlar kımı yazıyorsa o kısı elemeye cıkıyor

Mecburen kızların tarafına gectı eger Tacmın ıne kızların yanında kalırsa oynamıyor demek

bu asenin kendini beğenmişliği nereye kadar ya. bu hırsı, kendini beğenmiş tavrı yüzünden yedi kendi başını. nihat daha sempatik gelmeye başladı gözümde yani. çevremde gördüğüm ve sms sonucu da beni destekler nitelikte. herşeyin azı karar, çoğu zarar, hırsın da...

canım tanerde yapmadımı aynı şeyi gitti deryaya nihatla tevfikten yakınıyodu bugün bi baktım nihatla tevfiğe ötekilerden yakınıyo sevimli çocuk ama dansöz gibi kıvıranları sevmem

tefikle çok iyiiydi sonra birden kötü adam ilan edildi ki ben o adamın hiçbir terbiyesizliğini görmedim doğrusu ..amaçları nihatı yalnız bırakmak işte besbelli..

canım bende nihatçı değilim nedense survivörde kimseyi tutmuyorum:44:haberin olsun sen nihat hayranısın ya ondandedim..
bu aynı fıkırde olmamıza engel degıl bence,yarısmada sadece nıhat yok,baska yarısmacılar hakkında da yorum yapıyoruz ben de sana katıldım.

tabii ki de hırslı olcak, hırslı olmayanın orda işi ne, hepsi hırslı, asenanın hatası mazlumu oynamamak oldu, türk halkı sevmez öyle dik duran kadınları, ben bilmem beyim bilir tarzı ezik büzük kadınları sever, kadını erkeği hemde... kadınlarda dik duran kadınları sevmiyo
bende asenacı değilim ama nihatçı yada tefocu olmadığım kesin
inşallah kızlardan biri kazanırda, nihoyla tefo mor olur, bizde onlara güleriz
:13::13:

Son düzenleme:

aynı fıkırdeyım,aklın yolu bır...

acunn com oylama sonucları var Asena marmaradan ve egeden oy almış genelde Tevık Anadoludan..

Haftaya kımı yazacaklar acaba kızlarrr

bu aynı fıkırde olmamıza engel degıl bence,yarısmada sadece nıhat yok,baska yarısmacılar hakkında da yorum yapıyoruz ben de sana katıldım.
ii ozaman fikirlerimizi paylaşalım

sırf nihatın o suratını görmemek için izlemiyorum burdan takip ediyorum sürekli

yok canım ya onlardan sadece deryanın şansı var birde ase vardı oda yanlış hesabı bağdattan döndü
deryada çaktırmadan yavaş yavaş ilerliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…