Survivor "Yeni" Show Tv

var ya o asenanın ismi açıklandığı anda nihat havaya fırladı, kendi kendime dedimki şimdi apaçi müziği gelse tefikle nihat ne güzel dans ederler

apaçi yapmışlar zaten

nihat ne salladı ne salladı ya, meydan boş ya, elendiği zaman ne dicek merak ediyorum, kesin kendimi feda ettim der

Grup TNT
[video]http://www.acunn.com/tv/1744/degirmen-ustu-cicek-oh-yeahh[/video]

özge ulusoy makyajsız ve ne kadar güzellll

Bencede çok güzel bronzlaştı daha da güzel oldu hemde çok mütavazi ve şeker bir kız uyuz değil yani :)

Birde ben ünlüler kendi aralarında anlaşamaz diye düşünürdüm ama yanılmışım. Nihat Doğan karaktersizi ve ilk elenen tipsiz kadın haricinde herkes çok iyi anlaştı. Tebrik ediyorum ünlüleri

millet olarak hiç bişeye güvenimiz kalmadığı için ben bu sms olayına da pek güvenmiyorum bence durum neyi gerektiriyorsa ona göre kimin gidileceğine karar veriliyor.

millet olarak hiç bişeye güvenimiz kalmadığı için ben bu sms olayına da pek güvenmiyorum bence durum neyi gerektiriyorsa ona göre kimin gidileceğine karar veriliyor.

hani hangi ilden kim ne kadar oy almış açık açık göstercekti acun, benmi kaçırdım:26:

deg gözüm kapalı oldugunda deg gözümlen daha ii bagıyorum timsah gözü gibi bagıyorum:82:

iyi akşamlar kızlaaaaaaar
kolumun acısıyla yazıorum şuan kedişim çizdi de
Yeni bölüm başladı mı ? Özet mi hala

tevfik gönüllüler adasında ne kadar aklı başında biriydi.oradayken birleşince taner gibi nihatıda eğiteceğim diyordu ama gördükki nihat tevfiği delirtmiş

Bende gönüllüler adasında iyi biri gibi görmüştüm tevfiği.
Hatta ilk oylamada onun adı çıkmıştı sanırım gitmesini istememiştim.
Gitseymiş keşke :44:

nihatyeter konuşma

Balın tadını almamış bir kişiye balı anlatmak ne kadar boş ise bizim ülke sevdamızı bilmeyene ülke sevdamızı anlatmak da o kadar boştur!! N.D

Son düzenleme:
Balın tadını almamış bir kişiye balı anlatmak ne kadar boş ise bizim ülke sevdamızı bilmeyene ülke sevdamızı anlatmak da o kadar boştur!!

değilmi biz neciyiz,kimizki ülke sevdasını bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…