Survivor "Yeni" Show Tv

valla asena kazdigi kuyuya kandi dustu kendine cok guveniyordu bende sasirdim gercekden asena kazanir diyordum

asena hata yaptı kendine bu kadar güvenmekle ve sonuçta gitti.belkide iyi oldu,ortalık daha düzene girer kızlar hırs yapabilir

valla kızlar bi hafızanızı yoklayın, bi kadınla bi erkeğin yarıştığı hangi sms oylamasında bi kadın kazandı şimdiye kadar, popstarlar, survivor, bbg tarzı yarışmalar, sms işin içine giriyosa mutlaka erkek kazanır, her kim olursa olsun, bizim toplumun çarpıklığı işte. Burda herkes asena kazanır ünlü diye vs.. dedi, ama ben teyfiğin kazancağını biliyordum
ben merve dışında hiç hatırlamıyorum smslerde bi kadının kazandığını, zaten mervedede hem çok şaşırmıştım hem çok mutlu oldum

Son düzenleme:
mervenin kazanmasına bende çok sevindim.o kadar entrikanın içinden bileğinin gücüyle kazanmıştı

valla sms ler işin içine giriyosa bence ebru ve özge asla kazanamaz, çünkü erkekler zaten erkeklere oy atıyo, ve kadınlarda asla güzel bi kadına oy atmaz onlarda erkeklere atacaktır
belki taçminin bi şansı olabilir çünkü kimse onu sallamıyo, güçlü görmyo, son 3 e kalırsa mesela tefo, nihat, taçmin kalırsa, taçmine yapacakları eziyeti düşünün, bu durumda bence oylar taçmine gider o şekilde kazabilir
bence adada en kazanabilir görünen tanerle derya, bence derya bu saatten sonra çok dikkatli olmalı, çünkü nihatla tefo kas sevmiyo, en güçlü rakip onlar için derya.
tefoda iyi yere demir attı ha, bence smslerde nihatın nüfusndan oldukça yararlandı.

bana taçmin ya da taner kazanır gibi geliyo, çünkü millet didişirken onlar gözden biraz kaçıyo

Son düzenleme:
dün nihat tanerin konuşmalarına gülüyodu ya, derya konuşurkende sürekli uyuz uyuz sırıtıyodu fark ettinizmi? habuki derya gayet normal konuşuyodu, bi şaklabanlık ya da espri yapmıyodu, neden pis pis sinsi sinsi gülüyodu derya konuşurken???
bundan sonra hedefte derya var bence, çünkü onu asenadan sonra hem o grubun lideri gibi görüyolar hem güçlü bi rakip

bence derya kafayı çalıştırıp biraz ortayolcu olmalı

Son düzenleme:
bence asenanin kaybetme sebebi, herkes zaten asenaya cok oy gelir diye oy atmaya gerek duymamasi
bu durumda tefocular asenaya cok oy gelir, bizde altta kalmayalim diye düsünerek oy atmislar bi sürü.

asena gibi herkes cok emindi onun alacagindan ondan kaybetti bence.

Geçmişe bir bakayım dedim de insanlar nasıl da takım tutar gibi bağlanmış hayret ettim ya
Hakeden sonuna kadar Tevfikti.Bizim insanımız yalanı,dolanı,kurnazlığı, kuyu kazmayı, astığım astım kestiğim kestimliği sevmez,en büyük göstergesi de dünkü sms sonuçlarıydı.Oy gönderenlere helal olsun

halk oylaması olunca kızıyordum acuna ünlü ve gönüllünün oyu bir olur mu? diye ee adamın bir
bildiği varmış ...herkes tırsmış durumda artık ...
kimseyi desteklemiyorum adada ama birinci olacaksa o derya ,taner veya taçmin olmalı...
bayanların kazanmasını istiyorum merve gibi ama ebru ve özgede o potansiyeli göremiyorum gerçi özge beni şaşırttı bu yarışmadan önce çok mıy mıy pek zeki olmadığını düşündüğüm kişiydi
ama baktım konuşması,tavırları felan çok farklı eğer hırs yapar kafasını kullanırsa sonuna kadar gidebilir ,ebru ayrı bir alem gitmesi gereken kişilerden asenaden önce gidebilirdi....
asenada ilk başlarda iyiydi sevmesem de kendilerini bu yarışmada beni şaşırtanlardan sonradan kendine aşırı güvenmesiyle kuyusunu kazdı ...
tefik den nihatın müridi olması,kadınları küçük görmesi yüzünden soğudum...
taçmin ünlülerin yanında mecbur kalmak için ama sürprizler bekliyorum ...

[video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=10150193944004655&oid=145400208827270&comments[/video]

gızlar olay var bu hafta da
nihat asenadan sonra ada da tepiniyor tefikle birlikte
ND ile dans en son şanstır bunu bilmeli yola gelmelisin diyor
taner saf değiştiriyor gızlara acıyorum diyor
ve özge gece vakti bayılıyor
cmtesi yine olay var anlıcanız

tevfikte nihatlaştı

Hürriyet'i Takip Et!

Kim ne kadar aldı

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de şartlar her geçen gün biraz daha ağırlaşırken,zor şartlarda yarışmaya devam eden ünlülerin programa katılmak için ne kadar ücret aldıkları uzun süredir tartışılıyordu.

HT Magazin'den Esin Övet'in haberine göre;

Nihat Doğan ve Pascal Nouma 200 bin TL, Derya Büyükuncu 80 bin TL, Ebru Destan 20 bin TL, Zeynep Tunuslu 10 bin TL, Özge, Asena ve diğer isimler ise hep 20-100 bin TL arasında para almışlar.

Kitap okuma oranı yüzde 4 buçuk, televizyon izleme oranı yüzde 94 olan bir milletin filozofu da Nihat Doğan olacak tabii!

yüksel aytuğ

tevfiğe nihat doğan dan daha gıcık olur oldum ne sanıyor kendini anlamadımtahammül edemiyorum adamı görmeye

tahmin ettiğim rakamlar boşu boşuna oraya gitmezlerdi herhalde bizim ünlüler
gönüllülerden biri kazansın istiyorum taner,taçmin...
taner artık gızları :) koruyacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…