canım nihat ve ase seviye olarak aynı karakterleride benziyo popilerlik oranlaıda aynı bana göre ikiside türk halkının sevgilisi de değil yani gidebilir oda bizi şaşırtabilirler
nihatcığım dedi, sonra ben ona teyfikciğim dedim, sonra bir daha söyle dedi
evet nihat hep bildiğimiz nihat .. millete alay konusu ...
Asenanın hırsına dobralıgını ılk basta bende cok begendım tak lafını soylıyordu
ama sonra Tanerı yazıp karsısına Ceydayı alması
Sonra kendıne olan asırı gucenı benı yazınn demesı bu yarısma sen kendını nasıl garantı gorursun
Karsısına Nıhatı almayıp Tevıfı alması
Tavık dedı ya en az popiler benım benı tabıykı alacak dedı
Ama sonuclar acıklanınca sustu pustuuuuuuu
tum yorumları okudum ..
ne asenacıyım ne tevfık ne de nıhat
ama sonuc acıklanınca asena fena ..t oldu ya ..
oh oldu cok sevındım..
derya kaznaırr gıbı gelıyor bana ama taner kazansın ya
ne içiriyorlar ona orada
Konseyde kendi adının yazılmasını arkadaşlarından bizzat isteyen Asena, Tefik'i SMS oylamasında yanına almıştı.
Asena elendi!...
0
Survivor’da yarışmaya veda eden isim Asena oldu.
Herkes Asena’nın SMS’lerinin daha fazlası olmasını beklerken durum öyle olmadı. Elenen yarışmacı Asena oldu. Bu durumu en fazla Nihat Doğan sevindi
sacitaslan.com
var ya o asenanın ismi açıklandığı anda nihat havaya fırladı, kendi kendime dedimki şimdi apaçi müziği gelse tefikle nihat ne güzel dans ederler
Asenanın adını açıkladıktan sonra ebrunun suratı görülmeye değerdi Ase çok kendine güveniyordu onları ben göndercem ben göndercem çok güçlüyüm diye havalardaydı iyi oldu kendi kendine kazdı kuyusunu Pascalın başını yedi bunlar sıra ebruda
başlarda tevfikin kazanmasını istiyordum ama ne zaman nihata yaklaşıp,ona ilah gibi davranışından sonra sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?