Survivor "Yeni" Show Tv

nihat ilk başta beni şaşırttı lider olma çabası vardı e diğerleride onun altında ezilmek istemediler
asena mütevaziydi aslında onun başınıda diğerleri yedi erkek gibi güçlü diyince kız gaza geldi
eee insan insanın kurdudur diye boşuna dememişler
bu aslında hayatta kalma değil strateji savaşıda bence....

canım nihat ve ase seviye olarak aynı karakterleride benziyo popilerlik oranlaıda aynı bana göre ikiside türk halkının sevgilisi de değil yani gidebilir oda bizi şaşırtabilirler

nihat eğlendiriyor izleyenleri. hele nihat ve taner ikilisi dillere destan zaten. deryayı da gönderirlerse o 3 kızın hali ne olur orda çok merak ediyorum

Herşeyi geçiyorum herkeside geçiyorum ama şu var ki Türk toplumunda bu kadar sabırlı adam az bulunur oda kesinlikle Derya..

en komik tarafı şu ki,asena hala öğrenemedi :halk ezileni tutar,asenanın dün bi lafı vardı:beni yazın ben tek tek gönderecem onları, ne oldu,gönderdi kendi kendini bence çok ta iyi oldu,ne asenayi ne de tefiği sevmem,ama ikisinden birisi gitsin dediği anda asena gitsin,gitti de ooooh,essas şimdi ebru-cadısı görsün sörvaivor ne demek

Son düzenleme:
süpriz ata oynaan kazandı resmen.nasıl olur ya.normalde asenayı sevmem.ama yarışmlardaki hırsı,mücadelesi hoşuma gider.buzda dansta oy atmıştım hatta ona hayatımda ilk defa.şok oldum ya ihtimal bile vermiyordum.ama şu da var bu kadar kadınların yanındaysa ceyda yerine bir erkek almalıydı karşına.diğer kızlarda hayat yok zaten taçmin beeelki.yalnız nihat kazanmak için herşeyi yapar adım gibi biliyorum.

bir de geçen taçmine nankör demek için.yüce Kuran dan örnek verip Allah nankörleri sevmez diyor.kendi pis işlerine,dolaplarına Allahı karıştırmasın.

Beyaz adamın yamyamlığı
Bu haftanın en çarpıcı görüntüsü, Survivor'da yemek ödülünü kazanan aç ünlülerin sofraya saldırdığı anlardı.
Derya Büyükuncu, Özge Ulusoy, Asena ve Taner'in çekirge sürüsü halleri ekran başındaki herkese "Allah insanı açlıkla ıslah etmesin" dedirtti.
Derya'nın 10 parmağıyla pastaya dalması, Taner'in yarım tabak makarnayı bir hamlede ağzına tıkmaya çalışması, Özge'nin boğulma tehlikesi geçirmesi, Asena'nın mide spazmına uğraması sadece bizi değil, yarışma sonrası masayı toplamakla görevli Dominikli yerlileri de şaşırttı ve güldürdü.
Bizim ünlüler masaya saldırırken, siyahi yerliler birbirlerini dürtüp adanın orta yerinde yaşanan 'ilkelliğe' bakarak gülüşüyorlardı.
Bu arada işin bir de sağlık yönü var ki, biraz ihmal ediliyor. Uzmanlara danıştım.
Üç gün boyunca aç olan birinin, 5 dakika içinde sofrada ne varsa silip süpürmeye çalışması, ciddi sağlık sorunlarına, hatta kalp krizine bile neden olabilirmiş.
Herkese büyük geçmiş olsun!
NOT: Penaltı yarışmasında kullandığı dört atışı da gole çeviren ve Alex'e ilham veren Özge Ulusoy'u bu sezon Guiza'nın yerine Fenerbahçe'ye öneriyorum.

yüksel aytuğ

Konseyde kendi adının yazılmasını arkadaşlarından bizzat isteyen Asena, Tefik'i SMS oylamasında yanına almıştı.
Asena elendi!...
0

Survivor’da yarışmaya veda eden isim Asena oldu.

Herkes Asena’nın SMS’lerinin daha fazlası olmasını beklerken durum öyle olmadı. Elenen yarışmacı Asena oldu. Bu durumu en fazla Nihat Doğan sevindi

sacitaslan.com

tum yorumları okudum ..

ne asenacıyım ne tevfık ne de nıhat

ama sonuc acıklanınca asena fena ..t oldu ya ..

oh oldu cok sevındım..

derya kaznaırr gıbı gelıyor bana ama taner kazansın ya

ne içiriyorlar ona orada

bencede derya kazansın,adanın en efendi ve başarılı ismi

var ya o asenanın ismi açıklandığı anda nihat havaya fırladı, kendi kendime dedimki şimdi apaçi müziği gelse tefikle nihat ne güzel dans ederler

valla yarışmanın adı hayatta kal, bu yarışmanın hiç bi sezonunda 3 kişi kalıpa birbirine düşman olmayan yok, bir birinin arkasınından konuşmayan yok, kuyu kazmayan yok, bu kötü bişey mi yoooo, yarışma şartları bunu gerektiriyo, 3 kişi kaldıklarında herkes birbirine sağ gösterip sol çakcak...
mesela nihat ana sıcaklığı bulduğu teyfiğin kuyusunu kazarken kafasında, kameralara tefo için bir gün bile biritüs, sezarı arkasından vurmadı diye, ben ona güvenmiştim bunu bana nassı yapar diye ağlıcak
aynı şey kızlar içinde geçerli...
belkide asenanın gitmesi iyi oldu, böylece onların grubun oyu artar, çünkü asena çoğu insana göre antipatik bi tipti

ne olursa olsun, hangi kız olursa olsun, geçen yarışmadaki gibi kızlardan birinin kazanması taraftarıyım

Asenanın adını açıkladıktan sonra ebrunun suratı görülmeye değerdi Ase çok kendine güveniyordu onları ben göndercem ben göndercem çok güçlüyüm diye havalardaydı iyi oldu kendi kendine kazdı kuyusunu Pascalın başını yedi bunlar sıra ebruda

essas beni şaşırtan,gerçekten bu kadar zamanda yemek bulmak çabasını gösteren ünlülerden yoktu,dün tefiği nekadar da sevmesem de hak verdim:dedi ya siz balık yakaladılar yediler ,cimriler ve sr,diyene kadar çaba gösterin,dünya şampiyonu yüzücüne soyleyin size yakalasın balığı, valla gördüğüm kadarıyla ebru,özge,taçmin,nihat,derya hep hazıra konmaya alışmışlar,hep tefik denizde balık peşinde,yada taner,diğerlerden tık yok,hep ağlıyolar açız açız, taçmini severdim,ama bu son zamanlarda saçma sapan hareketleri beni deli ediyor,o ne zahnediyor,ünlüler onu çokmu seviyorlar,ilk fırsatta postalarlar,o zaman yüzünü görmeği çok isterim,herkez kendi derdinde,sonuçta ucunda para var,erbru ve özge çok sinsiler,paskalı da onlar kışkırttılar,yazık oldu

aynen,katılıyorum

bide bu kizlar hep ac ama hic zayiflamadilar bana mi öyle geliyor?
derya cok zayifladi yazik,dönünce nasil toparlicak bilmiyorum
baya bi formdan düstü

başlarda tevfikin kazanmasını istiyordum ama ne zaman nihata yaklaşıp,ona ilah gibi davranışından sonra sinir oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…