Survivor "Yeni" Show Tv

özge yanına ebru'yu çekti hee.
şaşırdım taçmin'i neden seçmedi acaba ?
araları mı bozulu ebruyla..

Teşekkür ederim inci tanesi, iyi ki izlemedim.
Boşuna geriliyorum,göğsüme öküz oturmuş gibi oluyorum..
Özge ve ebru yazık ama kankalardı onlar,nasıl bir oylama oldu ki :/
Özge gider gibime geliyor..

Rica ederim canım.
Başlarda gülüyordum çok ama gittikçe salaklaştı adam.
Şu yarışmayı nihat veya tevfik kazanmasın da kim kazanırsa kazansın.
Nihat kazanırsa borçlarını ödeyecekmiş.
Hoş 200 bini atmış cebe ama yetmemiş anlaşılan.

özgede çook zayıfladı biraz daha kalsa ölcek.oyunlarda ayakata duramıyo artık.ebruda hakkaatten o halde bile poz weriyo hee

ebruyla aralari bozuk degil
konusup böyle karar vermisler

ebru istemis yani onu yanina almasini

ben özge taneri alir, gitmek istedigi icin diye düsünmüstüm ama öyle yapmadi

allahım şimdi teyfikle nihat ağızlarından tükürükler saçarak ne sallarlar karşı gruba

ama bunlardan birinin gitmemesi iyi oldu, şimdi biri gitse diğeri yanlız adam triplerine girip oyarı toplardı

allahım şimdi teyfikle nihat ağızlarından tükürükler saçarak ne sallarlar karşı gruba

ama bunlardan birinin gitmemesi iyi oldu, şimdi biri gitse diğeri yanlız adam triplerine girip oyarı toplardı

Tevfik gitseydi napardık biz Nihat iyice zırlak moda giricekti biz burada çıldırıcaktık. Aman yok Tevfik kalsın

Tevfik gitseydi napardık biz Nihat iyice zırlak moda giricekti biz burada çıldırıcaktık. Aman yok Tevfik kalsın

aman şekerim onun zırlaması için bahanemi yok, vatan millet sakarya der ağlar, anamun çorbasu der ağlar, yengeçler neden yan gidiyo, çok üzülüyorum ben bu hayvanlara der ağlar

Derya zart dedi zurt dedi elemeye girer ama demez ki Derya içimizde kuvvetli olanı onu elememiz lazım hadi erkeksen de göreyim ne kadar erkeksin .)))))))))))

selam kızlar bugün sonuna yetiştim,iyiki izlememişim nihat kazanmışkazanıncada çenesi iyice çıktı tabiiartık karar verdim nihat konuşurken kanal değiştireceğim

selam kızlar bugün sonuna yetiştim,iyiki izlememişim nihat kazanmışkazanıncada çenesi iyice çıktı tabiiartık karar verdim nihat konuşurken kanal değiştireceğim

bende öyle yapiyorum, o agzini actigi an kanali degistiriyorum artik.
bizim gibi herkes yaparsa o an reytingler düser ve anlarlar onu artik cekemedigimizi

taner ne guzel soyledi ama..nihat padisah teyfikte onun veziri oldu ana yemek yapiyo yatak yapiyo herseyini tevfik yapiyo nihat oturuyo

Aslanım nıhat yuru be kOçum benım:))tacmın ne nankor cıktın kızım sen.

Son düzenleme:
taner ne guzel soyledi ama..nihat padisah teyfikte onun veziri oldu ana yemek yapiyo yatak yapiyo herseyini tevfik yapiyo nihat oturuyo

biz bu duruma parazitismus diyoruz. bu durumda tefo parazit, niho da hoşt oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…