Survivor "Yeni" Show Tv

Sonradan tr'ye dönünce nihat beni görür işimi görür diye düşünüyor parazitspor ama nihat yolda görse tanımaz onu..
hee boyundan öptürürse tevfik onu bilemem

izleyemedım ,yerınde olmus o zaman..

ebru ıle özge mı gıdıcek,hıc aklıma gelemzdı ıkısının gıdıcegı oylamaya..

özge gıder bence..

artık nıhat ısmını duymak bıle ıstemıyorum ya..

o sortu ölduruyor benı ..

eh be adam tamam borcun var ama adaya gıdıyorsun ya alsana Quiksilver'dan fılan guzel guzel sortlar
hem uzun uzun..

ne oyle ya bır sortla cıkıp gelmıs ..

off

tanerin harketeleri önce çok tuhaf gelmişti hatta akıl sağlığı yerinde değil diye düşünüyordum sonra adalar birleşince ne güzel dedim adam çok doğal hiç oynamıyo fakat son hafta bu düşüncem yine yerle bir oldu ne yaptığı belli olmayan ve gereksiz bi adam bence atladı zıpladı ama sadece bu kadar.kabak tadı vermeye başladı artık yaptıkları.

Aslanım nıhat yuru be kOçum benım:))tacmın ne nankor cıktın kızım sen.

benim gözümden de düştü taçmin,o ebru ve özgenin gözüne girim diye herşey yapıyor,yazık,derya da çok sinsi gelmeye başladı,hiç konuşmıyor,hep he deyip geçiyor,böyle sessiz adamları sevmem,çok akkılı taktik kulanıyor aslında ,kızlar nihat ve tefikle bir birlerine giriyorlar,o ise sessizliği koruyor,taner kazansın bence,en azından bizi güldürüyor

Bu Ebruyla Özge kendi kendilerini bitiriyorlar aynı Asena gibi
Aferin süpersiniz bu stratejiyle durmak yok size,ne tipler bunlar yaa

'kibir uzayda olsa çıkar kibirle savaşırız'

ya bu nihat durup durup derya 'ya saldırıyor derya onu kaale bile almıyor
neymiş efendim derya nihat'tan korkuyomuş he nihat he çok haklısın

Sonradan tr'ye dönünce nihat beni görür işimi görür diye düşünüyor parazitspor ama nihat yolda görse tanımaz onu..
hee boyundan öptürürse tevfik onu bilemem

Ayynen düşündüğümü söylemişsin
Kazanamam falan arkamda biri olsun diye düşünüo

'kibir uzayda olsa çıkar kibirle savaşırız'

ya bu nihat durup durup derya 'ya saldırıyor derya onu kaale bile almıyor
neymiş efendim derya nihat'tan korkuyomuş he nihat he çok haklısın

Derya ne sabırlı adam yahu.
Hiç tanımıodum bu yarışmadan önce adamı ama takdir ettim yani nihata gösterdiği sabıra

Selam,
Umarim ebru elenir. Pascal onun yuzunden gitti. O da gitsin.
Nihat in da basina tas dussun ya da yok mu adada maymunlar onu kacirsinlar

Herkesin ya anası,ya kardeşi ,yada eşi bu nihatın arkadaşı ne sevgilisi nede kardeşi geldi amada duygusal yönde çok zayıfmış paralarını kimseyle paylaşmamış herhalde önüne geleni vefasızlık yapmış

Aa oyle mi ?
Annesi dominiklere e kadar gidecek biri diil Zaten. Digerlerine de asiretten izin cikmamistir

ya orada survivor olan tek adam tefik kızlar aptal zaten taçminde nankör çıktı..deryanın paraya ihtiyacı yok..taner aptal nihat zaten höööö yani en iyisi tefik kazansın

Taçmin çok zayıf bir kız aldığı paraları aşık olduğu erkeğe kaptırır adanın delisi kazansın yani taner

ya taner ya da derya kazansın. kızlar denge ya da güç yarışlarında başarısız. nihat ve tefik çok sinsi derya ve taner hem dürüst hemde şartlara uyumlu ve güçlüler. deryanın paraya ihtiyacı olmayabilir ama bu yarışmaya hakkınnı veriyor. yarışmaya hakkını vermeyen biri paraya ihtiyacı var diye kazanmamalı bence. hakeden ve dürüstlük gösteren kazanmalı.

tefik o kadar yurt dışında okumuş ama kişiliği zayıf biri para için nihata yanaştı. kızların yanında durup daha karakterli olabilirdi. taner onun ipliğini pazara çıkardı zaten tanere vaadlerde bulunup onu bunu eleyelim diyormuş. nihatta kızlar birbirini yazınca bunlar birbirine düştü arkadaşlkları yalan oldu deyip halkı yanıltmaya çalışıyor ama insanlar o kadar aptal değil. çünkü kızlar karambole yazmadılar isimleri grup karar almış ve öle karar verip yazmışlar. hem adaletli de isim belirlemişler güçsüz 2 kişi sms de. taçmini de benimsediklerini gördük çünkü onu yazmadılar. taçmin kızlar içinde en güçlüsü çünkü. ebru(her ne kdar ona sempati duymasamda)ve özgeyi bu isabetli kararı vermiş olmalarından dolayı kutluyorum.

vıyyy nihatla özge konuştu.kamerayamı oynuyo bunlar beee.

nihat özgeyi ılımlı buldu ve yanına çekmeye çalısıyor bence grubu karıştırmaya çalışıyor. seni ben bile yazmadım arkadaşların nasıl yazdı diyor. özge çok ılımlı olduğundan ona cvp verdi yoksa fikirlerine katılmıyor. bu nihat kendini çok zeki insanları çok aptal zannediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…