Survivor "Yeni" Show Tv

ay iyi ki gelmemis zaten. arkadasi geldiginde bile bu kadar zirlayan bi adam
annesi gelse komalik falan olurdu herhalde.

nihat yine deryaya laf diyor ya şöyle yüzerim böyle yüzerim diyo bi balık tutmuyo diyo. kendi de türkücüyüm diye geçiniyo ve hangi albumü patladı hangi müzik ödülünü aldı derya yanlış bilmiyorsam avrupada yüzme şampiyonasında ilk 5 de. hem yüzerek balık mı yakalayacak!!!! ben hobi olarak tatlı suda balık avlarım eşimle yan yana olta atarım o 1 - 2 yakalar ben 1 kiloya yakın avlarım. balık sabır işi. çok ayıp bunun yaptığı kendi hayatında başarıları tartışılır başkalarının basarılarını kıskanmasın. nihat kıskanma ya çalış senin de olur elbet.

yahu nihat şimdi de derya'ya taktı saldırıp duruyor
yok balık tutamıyomuş denize giremiyomuş bilmem ne
adam milli yüzücü milli balıkçı değil
ayrıca yüzme müsabakaları denizde değil havuzda yapılıyor
ayrıca derya'dan sanane
adam senin tüm bu seviyesizliklerine cevap bile vermiyor
hala dedikoducu kadınlar gibi dır dır vır vır :82:

Ay insan derya gibi ağır bi adama laf söylemeye utanır ya düşünür insan bu adam bana tek kelime etmio biraz saygım olsun der.
Korktuğu için sustuğunu sanıo heralde erdemin e'sini bilmeyen bi adam şu nihat

bide deryaya laf atarken kendim kac tane balik yakalaidm acaba diye düsünmüyor hic
teyfik getiriyor nihat götürüyor masallah

Bu Acunda canlı yayın yapıyorum Dominiğe bağlanıyorum ayağına kekliyor bizi.İst'da şampiyonluk kutluyor.O ki canlı değil niye öyle gibi davranırsın be adam.

Ya nıhat mavı şortu bır cıkarsa kac gundur gıyıyor yıkıyor gıyıyor

Hayrımıza bır tane gondersekk

Ebru elensın bence ozge kalsın

Nihat deryayla başka türlü başedemiceni biliyo,adam güçlü hırslı azimli vede sakin..
nihat psikolojik baskı kurmaya çalışıyo derya ona cevap versin istiyo tartışmak istiyo vs..ama derya sükunetini koruyo her zaman prim vermiyo ona.helal olsun.nihatın karşı şiştikçe şişiyo cevap alamadıkça

ay iyi ki gelmemis zaten. arkadasi geldiginde bile bu kadar zirlayan bi adam
annesi gelse komalik falan olurdu herhalde.

ay o sahne canlandı gözümde, nihonun anası gelir, garip anam çilekeş anam sen yoksun yanımda kimeeeeee dert yanam, diye zırlarken bayılır buna serum bağlarlar falan

O nıhatın annesını seyredınce Allahım sabır ver bana demesıne oldum bıttımm.

Bır erkek bu kadar mı annesıne duskun olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…