Survivor "Yeni" Show Tv

evet kesinlikle bu akşam derya kalmalı eğer derya giderse nihat ve tefiği düşünmek bile istemiyorum

Bi gitse tevfik o zaman nihatın çöküşünü görücez zaten
Tek başına kalcak ne yemek ne bişey o zaman da böyle atıp tutabilcek mi acaba ben şöyleyim böyleyim diye.

ozamanda tanere yamanır şimdi balıkçı o ya

ya bu özge niye şortunu giymiyor sürekli bikini altını giyiyor nasıl rahat ediyo anlamıyorum sonra da ayyy çok üşüyorum

ya bu özge niye şortunu giymiyor sürekli bikini altını giyiyor nasıl rahat ediyo anlamıyorum sonra da ayyy çok üşüyorum

şimdi aynı şeyi anneme söledim bende anlamadım bide sexy duruşlar falan anlamadım gitti:26:

özge kolayını bulsa onuda çıkaracak ta neyse:)) ben konuşmicam:) biraz patavatsızım kusura bakmayın ama bikini altı bile diyemiyorum o kadar kaydırıyor ki kenarlarını yok gibi sanki..

bu arada derya ipi göğüsler.. o nihatta artık kendi tutar balıkları

şu nihat doğan oyunların birinde düşüp kafasını yarsa, hafızasını yitirse,melek gibi bir insan gelse dahi adamın her yerinden gıçıklık yalakalık yalancılık egoistlik akıyorr....öööeehhhh....

sinir oluyorummmmm...oyun sonunda ''nihatı adada bıraksınlar'' ne güzel olurr kampayasına'' katılın arkadaşlar....

nihatın bozulduğunu görmek çok güzel

kızlar burda hep beraber bi sinerji yaratalım derya kalsın tefik gitsin hadi bakalım bayanlar enerjiiiii

diğer adadayken tevfik kazansın istiyordum ama nihatın yalakalığını,hizmetçiliğini yapınca vazgeçtim

acun bu ada konseyinde bize bi iyilik yap nihat'a söz hakkı verme lütfen bak bari bi kerecik yap şunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…