Survivor "Yeni" Show Tv

geçen hafta bugün acun canlı bağlantıyla sms sonuçlarını söyleyeceğim demişti ama kendisi o saatlerde fenerbahçe kutlamalarındaymış diye bi haberde okumuştum. zaten ben acuna güvenmiyorum artık

olabilir en düşük zeynep almış hiçte sevmiyordum zaten fazla bile vermiş acun zeynep'e

anlamadığım şey ünlüler hem girerken para aldı hem yarışmada kazanca parayıda alıcak bu nasıl bişey

evet bnu bende izlmiştim ve merak etmiştim niye diğerleri yok diye ama öyle olsa bu oylar boşa mı gidiyor:26:

arkadaslar olur mu öyle sey ya, en fazla bi kac gün gecikmeyle izliyoruz.
adaya kac tane gazeteci gitti öyle bisey olmus olsa yazarlardi

arkadas yanlis anlamis, nihat giderken 200 bin dolar almis
kendiside kazandida 200 bin dolar aldi sanmis

hem acun bize canli yayin yapmiyor
onlara istanbuldan baglanip canli yayin yapiyor
onlar elemeyi dün saat 00.00 dan sonra yaptilar zaten.
o yüzden diyor ya acun sadece saat 24e kadar vaktiniz var oy vermeye diye
cünkü saat yarimdan sonra yeni bölümü cekiyorlar.

yanii tüm Türkiye anlamadı, smsleri Acun cebe indirdi felan şimdi biz burda farkına vardık

Tefik dokunulmazlık sembolünü kazanırsa şimdi, direk finale kalıyo zaten sanırım :)))

İyi akşamlar arkadaşlar;

Denge yarışını kimler aldı;ben göremedim de lütfen yazarmısınız...

yanii tüm Türkiye anlamadı, smsleri Acun cebe indirdi felan şimdi biz burda farkına vardık

Tefik dokunulmazlık sembolünü kazanırsa şimdi, direk finale kalıyo zaten sanırım :)))

smsleri cebe indirmek istese oy vermek icin cok daha uzun süre verir
bazen yarim saat bile vakit olmuyor oy atmak icin.
bundan kazanc saglamak isteyen böyle yapmaz ki :44:

Tevfik bildiğin oyuncağı olmuş nihatın.
Balık tutuo ayağına getirio bide nihat diğerlerine söylüo bütün gün yatıolar diye kendisi napıo acaba?

Balık tutuo ayağına getirio bide nihat diğerlerine söylüo bütün gün yatıolar diye kendisi napıo acaba?

ben de ona ifrit oluyorum işte yahu insan hiç mi aynaya bakmaz, hiç mi sorgulamaz ben boş konuşmaktan,küfür etmekten başka ne işe yarıyorum diye

bende şeyi merak ediyorum şimdi balıkları hep tefik tutuyor tefik giderse napıcak bu nihat diğerleriylede ayırdılar yemekleri

bende şeyi merak ediyorum şimdi balıkları hep tefik tutuyor tefik giderse napıcak bu nihat diğerleriylede ayırdılar yemekleri

Bi gitse tevfik o zaman nihatın çöküşünü görücez zaten
Tek başına kalcak ne yemek ne bişey o zaman da böyle atıp tutabilcek mi acaba ben şöyleyim böyleyim diye.

ebru destana 30 bin verseydikte gitmeseydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…