Beyaz show canlı yayınlanmıyormu ki?
yaa öyle bir şey olur mu, herşeyi birebir yaşıyoruzevet canlı yayında bağlantı yapıldı asena derya tevfik yoktu
yaa öyle bir şey olur mu, herşeyi birebir yaşıyoruz
Pascal diskalifiye oldu 3 gün sonra havaalanında karşıladı fanları..
aynı şekilde tüm elenen yarışmacılar için oldu..
Tüm yarışmacıları almamışlardır canlı yayına, ki o zamanlar 1 tanesi rahatsızdı zaten aklıma gelmiyo kimdi şu an :26:
Anlamadım ben
E acunn.com'da canlı yayın yapılmıo mu?
Nasıl oluo ozaman kim gitmiş kim kalmış görürüz eğer çekimler daha önce yapıldıysa?
ayın 6sında cekılıyosa smsler nereye gidiyor?
Nihat birinci olmuş dediniz, yalnız final oyunları İstanbulda canlı yayınlanıcak diye biliyorum ben :))) neysebenim düşüncem bu seninkide yukarıdaki ben sadece fikrimi söyledim video'yuda buldum izleyin diye gerisi siz kalmış...
her gün 4 saat adayı canlı izleyebilecektik..sahi ne oldu o, başladı mı canlı yayınlar ? :44:Anlamadım ben
E acunn.com'da canlı yayın yapılmıo mu?
Nasıl oluo ozaman kim gitmiş kim kalmış görürüz eğer çekimler daha önce yapıldıysa?
bence de :)))Aynen halk oylaması nasıl yapılıo o zaman madem daha önce gidiosa yarışmacılar e insanlar ne diye oy atıo?
Acun kafaya göre mi yolluo yani yoktur yau öyle bişey
daha yarışma bitmedi, en fazla 1 hafta 10 gün gecikmeli izliyoruz öyle bir şey yok.. 100 bin tl almış Nihat adaya gitmeden, ama tüm ünlüler belli bir ücret karşılığında gittiler zaten adaya ödül değil o maaş gibi bişi :)))
bu taner çok tatlı yaa
Nihat birinci olmuş dediniz, yalnız final oyunları İstanbulda canlı yayınlanıcak diye biliyorum ben :))) neyse
her gün 4 saat adayı canlı izleyebilecektik..sahi ne oldu o, başladı mı canlı yayınlar ? :44:
bence de :)))
giderler mi yoksaaslında,benim bu aklıma gelmişti,ünlüler bedava reyting yapmazlar,demek ki doğruymuş:86:
Nihat Doğan ve Pascal Nouma 200 bin TL,peki numberone tv de nihat doğan survivor'dan 200bin tl aldı altı yazısı geçme sebebi neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?