Survivor "Yeni" Show Tv

kızlar taner tecavüzcü coşkuna benzemedimi sakallar çıkınca
ovyeah

Son düzenleme:
görürsünüz benim tahminime göre öyle madem neden beyaz showda bağlantı yapıldığında asena bikız daha gitmişti onlar neden yoktu adada beyaz show'un tekrarlarını bakabiliyorsanız bir bakın derim 2yada 3 hafta önceydi bulabilen baksın

evet canlı yayında bağlantı yapıldı asena derya tevfik yoktu
yaa öyle bir şey olur mu, herşeyi birebir yaşıyoruz
Pascal diskalifiye oldu 3 gün sonra havaalanında karşıladı fanları..
aynı şekilde tüm elenen yarışmacılar için oldu..
Tüm yarışmacıları almamışlardır canlı yayına, ki o zamanlar 1 tanesi rahatsızdı zaten aklıma gelmiyo kimdi şu an :26:

benim düşüncem bu seninkide yukarıdaki ben sadece fikrimi söyledim video'yuda buldum izleyin diye gerisi siz kalmış...

Anlamadım ben
E acunn.com'da canlı yayın yapılmıo mu?
Nasıl oluo ozaman kim gitmiş kim kalmış görürüz eğer çekimler daha önce yapıldıysa?

ee derya elenirse sembollerini kime bırakıcak tefik tabiki nihata bırakır

arkadaşlar acuna sorun bence mail atın beyaz show canlı yayın sırasında asena ebru tevfik derya nedn yoktu diye bi sorun cevaplar belki

benim düşüncem bu seninkide yukarıdaki ben sadece fikrimi söyledim video'yuda buldum izleyin diye gerisi siz kalmış...
Nihat birinci olmuş dediniz, yalnız final oyunları İstanbulda canlı yayınlanıcak diye biliyorum ben :))) neyse
Anlamadım ben
E acunn.com'da canlı yayın yapılmıo mu?
Nasıl oluo ozaman kim gitmiş kim kalmış görürüz eğer çekimler daha önce yapıldıysa?
her gün 4 saat adayı canlı izleyebilecektik..sahi ne oldu o, başladı mı canlı yayınlar ? :44:

Aynen halk oylaması nasıl yapılıo o zaman madem daha önce gidiosa yarışmacılar e insanlar ne diye oy atıo?
Acun kafaya göre mi yolluo yani yoktur yau öyle bişey
bence de :)))

aslında,benim bu aklıma gelmişti,ünlüler bedava reyting yapmazlar,demek ki doğruymuş:86:

peki numberone tv de nihat doğan survivor'dan 200bin tl aldı altı yazısı geçme sebebi neydi

aslında,benim bu aklıma gelmişti,ünlüler bedava reyting yapmazlar,demek ki doğruymuş:86:
giderler mi yoksa
peki numberone tv de nihat doğan survivor'dan 200bin tl aldı altı yazısı geçme sebebi neydi
Nihat Doğan ve Pascal Nouma 200 bin TL,
Derya Uncuoğlu 80 bin TL,
Ebru Destan 20 bin TL,
Zeynep Tunuslu 10 bin TL,
Özge, Asena ve diğer isimler ise hep 20-100 bin TL arasında para almışlar

bu ünlülere adaya gitmeden önce yarışmaya katılmaları için ödenen miktarlar :)))

Son düzenleme:
neyse arkadaşlar görürüsünüz nasıl olsa bugun sonmuş galiba yanlış anlamadıysam bugün kalanlar kıbrısa finale gitceklermiş ozaman herşey belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…