Survivor "Yeni" Show Tv

çok çok sevindim

adada yanlız kaldı.artık balık tutacak kimsede kalmadı nihata.önümüzdeki haftalarda diğerlerine yalakalanışını izleyeceğiz.ben onları yanlış tanımısımlar başlayacak nihatta

allaaaah yandık nihat ıssız adama bağlıcak, ağlıcakta ağlıcak, ben yanlızmıyam aneyyyy

finale kaldı DERYA, az önceki arkadaş ilk dörtte Derya yok diyodu, boşuna kafamızı karıştırmaya "çalıştı"

tevfik nihata yaklaşmakla kaybetti,yoksa survivorı gerçekten hakediyordu

böylece arkadaşın dediği çıkmamış oldu derya yoktu beyazın programında ama derya finade

taner'i yanina cevkmeye calisir kesin oda balik tutuyoya ahh nihatt dogan ahhh..bide diyodu nihat dogan'la dans en son sanstir bunu bilmeli yola gelmelisin..kim yola geldi simdi

taner'i yanina cevkmeye calisir kesin oda balik tutuyoya ahh nihatt dogan ahhh..bide diyodu nihat dogan'la dans en son sanstir bunu bilmeli yola gelmelisin..kim yola geldi simdi

taner salak değil canım bunun alt yapı işlerini yapsın, bi zahmet kendi işini kendi yapcak artık

nihatın çevreside kurtaramamış tevfiği

Düşüncesizce davranmanın sonu,,tefik hiç gitmicekmi sanıyodu acaba ?
ki her hafta onu göndermek için uğraşıyolar niye o kdar düşman oldun ünlülerle?
bre zındık bak gitti tefo nabıcan şimdi? insan azcık düşünürrr,hiç tanerden strateji öğrenemednmi

taner salak değil canım bunun alt yapı işlerini yapsın, bi zahmet kendi işini kendi yapcak artık

yalakalik yaparsa taner gider bence..sen gercek survivor'sun abi ...helal olsun seni doguran anaya diye vecizeler siralarsa taner pohpohlanmaya bayilan bir tip hic belli olmaz

Tevfik kazanınca oylamalarda nihat kendisi sayesinde kazandığını düşünüodu zaten,her şeyden bi pay çıkarıo adam
Şimdi de derya gitseydi aynı şeyi düşüncekti çok iyi oldu biraz anlamıştır haddini

arkadaşlar nekadar antinihatçıymışız burası çok güzelde, nihata bu oyları kim atıyo kimse adını yazmaya cesret edemiyo acaba acunun işimi bu nihat gitmsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…