Inş haftaya nihatı yazarlar
sinsi özgede nihat kadar bence iki tarafıda dengede tuttu şimdi atağada geçti oada birinciliğe oynuyo benceo özge de az değil.tefik dendiğinde kız şok oldu.madem bu kadar şaşırdın deryanın gideceğine bu kadar emindin niye ateşe attınız çocuğu,hani dostunuzdu.e tabi o da derya gitsin istiyordu içinin en gizli köşesinden.
şaşkınlığı geçincede derin bir "oooohh" çekti derya'ya duyurdu.derya da sırtını sıvazlıyor garibim.aaah derya bu kadar saf olma.Allah korudu seni.
özgede iyi kız ama biraz sinsi sanki
diğer 4 kişinin nihatı aç bırakacaklarını düşünmüyorum.insanlık yapar nihatı doyururlar bence.
Bence de onlar yine insanlığını yapar hatta yanlarına bile alırlar.
Nihat yapar mıydı bunu? Hayır.
derya harbiden adam ya,kalıcanı öğrenince öle sessiz efendi gibi sevindi,nihat olsaydı takla atardı şaklaban gibi bide o sinsi gülümsemesi yokmu ardından patlatırdı hemen,neyse bu gece ona kapak olur artık,derya ona hem şampiyon hemde kahraman olunacağını öğretmiştir,yemin ederim yarışmadan önce komik geliyodu halleri şimdi ise tamamen iticiii ve gıcık buluyorum.zavvallı tefik de onun kurbanı oldu,çok böbürlenip aşağıladılar ama deryayı ama ilahi adalet işte,onlar gibi sinsiler değil adam gibi yarışıp efendi gibi oturanlar kazansın.
derya harbiden adam ya,kalıcanı öğrenince öle sessiz efendi gibi sevindi,nihat olsaydı takla atardı şaklaban gibi bide o sinsi gülümsemesi yokmu ardından patlatırdı hemen,neyse bu gece ona kapak olur artık,derya ona hem şampiyon hemde kahraman olunacağını öğretmiştir,yemin ederim yarışmadan önce komik geliyodu halleri şimdi ise tamamen iticiii ve gıcık buluyorum.zavvallı tefik de onun kurbanı oldu,çok böbürlenip aşağıladılar ama deryayı ama ilahi adalet işte,onlar gibi sinsiler değil adam gibi yarışıp efendi gibi oturanlar kazansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?