Survivor "Yeni" Show Tv

kızlar bu akşam eşimde özgeyi övdü

onun kadar megolaman bırının anlayacagını hıc sanmıyorum

eee şimdi nihat açmı kalıcak:26::44:

eeee insanın hiç bi gerçek başarısı olmayınca, niho gibi uçan kuştan kendine pay çıkarır

zavallı tefikte özgeden etkilenmiş uzun uzun onu anlatıyodu aklını başından aldı adamların

doğudan çok oy gelmiş tefiğe nihatcılar heralde tefiğe oy attı

Aldığım duyumlara göre Tefiğin elenmesinde Nihatın parmağı varmış , onu eleyin benden önce bir uzaya igtsin ön araştırma yapsın vazifeye öyle başlayalım Acun abi yap bi güzellik demiş..durum bu yani :)))))))))))))))))))

2 haftadır izlemiyordum,bugün iyiki izlemişim

uZAYDA NEİŞİ VAR ONUN YEDİĞİ PEKMEZ GİTTİĞİ ANTEP

ama size söyleyim mi o adadaki herkes deryanın gitmesini istiyordu.çünkü en güçlü onu görüyorlar.zaten özge ve taçmin o kadar düşman değil nihat ve tefiğe.hele taner, en çok o istiyordu derya'nın gitmesini.

hey güzel milletim öyle güzel görüyorsun ki herşeyi.Türk milleti o kadar zeki ki.asena ukalık yaptı şuut,taner oyun yaptı derya'yı kullandı Tefik'e şuuut,Taner'e güzel bir ders...

şimdi söz konusu sadece balık yemek değil.nihat oylarına eskisi kadar güvenemeyecek.oooh canıma değsin.

bence bu saatten sonra nihat sms kalsa bile gider herkes antinihat modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…