Survivor "Yeni" Show Tv

ay videoyu izledim gülmekten öldüm yaa bu bölümü kaçırmışım ödülü aldıklarında havuza girmişler rezil olmuş nasıl bağrıyo 'abi yiycekler bizi şe........im' 'abi balığım düştü'diye bağrıyo

Nihat Doğan Olmak!

Nihat Doğan Olmak; Testere filmini izlerken +18 amblemini görünce 17 kişi daha beklemektir.

Nihat Doğan Olmak; 100 merdivenin 99'unu çıkıp, yoruldum deyip aşağıya inmektir.

Nihat Doğan olabilmek 0-0 biten maçın ilk yarısı kaç kaçtı diye sorabilmektir.

Nihat Doğan Olmak; arkadasın 0.5 uç istediginde 0.7 uç verip üstü kalsın diyebilmektir.

Nihat Doğan Olmak: Nimet Çubukçu'yla dalga geçen öğrencilere "NİMETLE ŞAKA OLMAZ" diyebilmektir!

Nihat Doğan Olmak; flash belleğe dua yükleyip, muska diye boyunda taşıyabilmektir...

Nihat Doğan Olmak; sinema bileti alırken cam kenarı olsun diyebilmektir.

Nihat Doğan Olmak; Bilgisayar donduğunda elektrikli sobanın üstüne koymaktır...

Nihat Doğan Olmak; her şey dahil otelin açık büfesinde yedikten sonra garsondan hesabı istemektir…

Nihat Doğan Olmak; otobüse binip öndeki arabayı takip et demektir.

Nihat Doğan Olmak; Fransa tabelasını görünce "burası da mı Sakıp Ağa'nın?" demektir.

Nihat Doğan Olmak; kurşun kalem kullanıp arkadaşından uç istemektir...

Nihat Doğan Olmak; otobüste arkaya yürüyelim diyen şöföre "yürümek isteseydik otobüse binmezdik" diyebilmektir.

Derya niye kazandı?
SURVIVOR'da yarışan Derya Büyükuncu'nun oy potansiyelinin çok yüksek olduğu zaten dans yarışmasından belliydi.
Dansa yeteneği olmasa da; göz alıcı fiziği, sakinliği ve olgunluğuyla özellikle kadın izleyicinin gönlünde taht kurmuştu.
Ama Derya'yı Tefik karşısında oy zaferine ulaştıran olumlu özellikleri bununla sınırlı değil.
Bir kere Derya harika bir âşık. Her fırsatta eşine duyduğu aşkı ve özlemi dile getiriyor. Kazandığı her oyunun ardından; kameraya dönüp nikah yüzüğünü öpüyor. Sadakatin mumla arandığı bugünün dünyasında; Derya'nın kadın izleyicinin gözünde ikon haline gelmesinde bu durumun büyük payı var. Zira artık devir değişti. Eskiden şov dünyasının erkek kahramanlarının; eşlerinin ya da sevgililerinin olması, hayran sayılarının artmasında handikap olarak görülürdü. Şimdi ise aşk ve sadakat mumla arandığı için; insanlar sağlam ilişkilere rastladıklarında, saygıda kusur etmiyorlar.
Ama Derya'ya bu hafta SMS galibiyetini getiren asıl neden, cumartesi gecesi izlediğimiz bir karelik görüntüydü.
Adada yağmur bir türlü dinmiyordu. Özellikle iki kadın yarışmacı Özge ve Taçmin'in yağmur altında soğuktan çeneleri birbirine vuruyordu. Sürekli ağlayan Özge'nin yakın çekimde dudaklarının bile morardığı görülüyordu.
İşte o anda Özge'nin yanında Derya belirdi. Üzerindeki yağmurluğu çıkartıp Özge'ye verdi. Kendisi ise yağmur altında şortuyla titremeye devam etti...
Hem yakışıklı, hem sadık bir âşık, hem de kahraman...
E daha ne olsun?

yüksel aytuğ

ya seda değilde, didemle çıkarken nasıl yani dedim
ne bileyim didem uzel aklı başında birine benziyodu, didemle seda aynı dizide oynamıştı birbirleriyle arkadaştılar dizide...

ya kızlar bu adam salağımı yatıyo acep, aslında zeki bi adammmıdır dersiniz

Bir dirhem et bin ayıbını örtüyormuş ya nihatın.

Kızlr hiç o,bu nihatla nasıl çıktı şaşırmayın.olay belli ki şu.nihat önce damardan ben kadınımı şöyle korurum,o benim helalim,namusumdur falan diyordur.bizim magazin gülleride duymamış böyle şeyler atlıyorlar tabi.
Sonra bakıyorlar nihat ve onun gibiler etraftakilerinden bile daha .... Bir hüsranla geri kaçıyorlar.

ay böyle bi tip bana gadınım, helalim falan dese direk polisi ararım

kızlar şu anda kanaltürk 2.sayfada davranış bilimleri uzmanı nihat doğanı anlattı,harika yorumları vardı.adam oynuyor ve sürekli planlı konuşuyor ,samimiyetsiz dedibiz de çözmüşüz nihatı demekki.bizlerde öyle düşünüyoruz çünki:26:ayrıca dediki o yalnız yapamaz.yanında biri olması lazım,kendine destek olacak.mutlaka birine yaklaşacak dedi.bizde öyle düşünmüştük

uzman olmaya ne gerek var yani değil mi

taner tefik nihata yaklaşınca nihattan uzaklaştı,geri dönüyormuş birde nihat abisinin kollarına hiç şaşırmam valla...

taner tefik nihata yaklaşınca nihattan uzaklaştı,geri dönüyormuş birde nihat abisinin kollarına hiç şaşırmam valla...

tabii canım deryaya yaklaşacak kadar yüzsüz değildir herhalde nihat yaklaşabilceği sadece taner var
ama tanerde yanar döner, sol gösterip sağ çaksa buna ne güzel olur ama nihat böylece yılanları extra large sevmiş olur

nihat ne kadar yanlis tanidiysak taniyalim yani ozunde iyi biri olsa bile..ses tonu sogutur bir kadini bence ya

Rahşan Gülşan: 'Nihat'a bunları kim ezberletti?'
"Birkaç yıl önceydi. Seda Sayan ile olan ilişkisi bitmiş ya da bitmek üzereydi. Ve Özcan Deniz'in canlı yayında Seda Sayan'ı yere yatırıp öptüğü inanılmaz görüntülerin tam da üzerine ..."
Rahşan Gülşan: Nihat a bunları kim ezberletti?
6

Ne ilginçtir ki Nihat Doğanla ilk tanışmam, tıpkı Survivor adasındaki karşılaşmamızda olduğu gibi bir kavga anında gerçekleşmişti. Birkaç yıl önceydi. Seda Sayan ile olan ilişkisi bitmiş ya da bitmek üzereydi. Ve Özcan Deniz'in canlı yayında Seda Sayan'ı yere yatırıp öptüğü inanılmaz görüntülerin tam da üzerine Kanal D'nin yılbaşı çekimlerinde konuktuk. Özcan Deniz ve Nihat Doğan da konuktu programa. Ve Okan Bayülgen'in prodüksiyon ekibi bu ikiliyi karşı karşıya getirmemek için atmadık takla bırakmıyordu. Ancak sonunda kaçınılmaz gerçekleşti ve Özcan ile Nihat birbirine girdi. O an ben Özcan Deniz'i tuttum.

Şaka gibi ama o kalabalık kuliste bana düşmüştü Özcan'ı tutup kaçırmak. Nihat'ı da bir başkası tutunca kavgayı ayırmıştık. O geceden sonra Nihat'ı bir daha görmedim. Ta ki Survivor adasına inip başrollerinden birinde Nihat Doğan'ın olduğu bir başka kavgaya kadar. Sonra adada çok kısa zaman geçirdik. Kameralar kayıtta olmadığında gayet eğlenceli, kendisiyle dalga geçebilen hatta yer yer komik bir genç adam vardı karşımda. Ama ne zaman kameralar çalışmaya başlasa Nihat Doğan ezberlediği bir metni okumaya başlıyor sanki. Hamaset üzerine kurulu bu dil, milliyetçilikten dini duygulara geniş bir yelpazede duygu dilenciliği içeriyor. Ama metnin en tatsız yerleri, kadın düşmanlığını kelimeleri seçme gereği hissetmeden dile getirdiği yerler oluyor.

Nedense kendini olduğu gibi göstermekten ödü patlıyor. Ataerkil düzenin hâkim olduğu bir ülkede düzene sempatik görünmek için yaptığı tüm manevralar bir süs havuzunda balıklardan kaçmak için duvarlara tırmandığında yerle yeksan olurken aslında belki de ilk kez gerçek Nihat Doğan'ı gördük. Keşke kendini bu yapmacık ve zorlama dilden, oyundan kurtarıp artık komik olmaktan çok uzaklaşıp antipatik olma yolunda emin adımlarla ilerleyen çakma delikanlı havalarından vazgeçebilse.

Önceki gece Tefik'in elenmesi belki de Survivor'da bir dönüm noktasıydı. Öncelikle kadın düşmanı ekibin dağılması beni memnun etti. Şimdi de tek başına kalan ve balık tutmak konusunda sıkıntıları olduğunu bildiğimiz Nihat Doğan'ın kendisi oluşunu ve kendine dönüşünü izleyeceğiz belli ki. Nihat'ın kendiyle yüzleşmesi sanırım önce aç kalmasıyla başlayacak. Taner'in de dediği gibi: "Oh Yeah!"

Rahşan Gülşan

sacitaslan.com

adam o adam

Hatırlıyor musunuz Derya'nın balık tutması ile ilgili ne atıp tutmuştu Tefiğin avladığı balıkları yerken..şimdi onun erkekliğini görelim bakalım nasıl avlanıyor balık..

bu kezzzz.. dubleee

"OGHHHHH YEAHHHHHHHHH!!!!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…