Survivor "Yeni" Show Tv

nihat taciz etmeye kalmasında, potansiyel var çünkü

olabilir..
oda ayrı bi soru zaten..nası bunca güzel kızın arasında kendilerine hakim oluyolar demi..hele pascal a şaşırmıştım..hadi bizimkiler gene örf adetten dolayı engelliyolardır kendilerinide bu pascal nası belli etmemeyi başardı dimi???
ayyy özge adadan ayrılırsa zaten tek kişi gitmicek..adadan 3 kişi ayrılcaklar..bu 3 kişide özge ve göğüsleri

vayy arkadaş tek başına kahraman olararak yarışacak survivor nihat
artık oyun kazanırsa felan tek başıma mücadelemi sürdürdüm kazandım ülkem,bayrağım için
kahramanlar asla unutulmaz diyerek baygınlık geçirmemize sebep olcak

deryayı da sevmiyorum tefiğide ikisinden birinin gitmesi önemli değildi sadece nihatın aç,susuz kalması ilgilendirdi beni yazıkkk

taner gene performasındaydı çamura bulandı şifalı şifalı

cidden ya özellikle şu hafıza oyununda tefik niye kaybetti bi düşünün yalnızca göğüsleri ile özge vardı karşısında odaklanamadıki oyuna zavallım

urvivor’da 'adanın kralı' olduğunu iddia eden Doğan, önce dokunulmazlık oyununda sonra da köpekbalıklarının olduğu süs havuzunda rezil oldu!...
Nihat Doğan çok fena madara oldu!....

Önce dokunulmazlık oyununda Taner ile finale kalan Nihat Doğan, kendisine açık ara fark atan Taner’in onu uzun süre finişte beklemesiyle sinirlendi. Ödül oyununda yarışmayı en hızlı tamamlayan Nihat Doğan, yanında Tefik ve Özge Ulusoy’u da alarak kendilerini bekleyen helikopterle ‘Ocean World’e gitti.

Burada yunuslar ve köpek balıklarıyla aynı suya giren yarışmacılar, ilginç görüntüler oluşturdular. Adada korkusuz olduğunun altını çizen Nihat Doğan’ın köpekbalıklarının olduğu havuza girince rengi benzi soldu. Eğitmenler eşliğinde vatos ve köpekbalıklarının yanına yanaşmaya çalışan Nihat Doğan, korku dolu anlar yaşadı. Vatos’ların vücuduna değmesinden irkilen Doğan, çığlıklar atarak sudan çıkmaya çalıştı. Her seferinde Tefik’in yakalayarak tekrar havuza soktuğu Nihat, en sonunda bir yol bularak havuzun duvarına tırmanarak dışarı kaçmayı başardı.

TANER’E SÜRPRİZ

Dokunulmazlık oyununu Nihat’ı geçerek kazanan Taner, dokunulmazlık kolyesini Özge Ulusoy’a verdi.

Gecenin sürprizi ise Acun Ilıcalı’nın Taner’in problem yaşadığı arkadaşı Meter’i adaya getirmesi oldu. Yapılan oylama sonucunda ise Derya Büyükuncu ve Tefik SMS oylamasına kalan iki isim oldu.

NİHAT DOĞAN ARTIK TEK BAŞINA

Ve dün geceki konseyde, Derya Büyükuncu ile SMS oylamasına kalan Tefik elendi. Tefik’in elenmesiyle Nihat Doğan adeta yıkıldı. Doğan, en yakınındaki ismin elenmesiyle adada yalnız kaldı.

sacitaslan.com

akıllı kız işte, erkeklerin aklı nasıl bulandırılır biliyo, tefonun kanı kafaya değilde başka yere hucum ettiyse normal yani

ya birde o kadar eminlerdiki elenmeyeceklerinden kibir artık hat safhadaydı,o kadar kötü niyetlilerki derya onlardan daha adam ya aslında tefo farkına vardı ama yan çizmeyecem bide karısının dırdırındankorktuğu için çark edemedi.ama derya o kadar adamki direk kendi adının yazılmasına bile tepki vermeyerek tefonun adını söledi onlar sanıyoduki özge yada taçmini seçer bu korkak bizim adımızı yazamaz yada tanere yalvarıp beni korumaya al der diye düşündüler ama karşılarında zeki ahlaklı ve çevik bir adam vardı,onlar gibi sinsi olsaydı derya, onların düşündüğü gibi yapardı ama doğru olanı yaptı hem şampiyon hemde kahraman oldu nihat efendinin tabiriylee

bakın, nihathan ın okuyup üflemediği çamur şifalı olmaz asla
soluduğu havada yeter adanın kutsal olması içinn
Deryanın her fırsatta eşinden bahsetmeside cok güzel bence ya :)

ben tam tersi rahatsız oluyorum hepsinin özlediği biri vardır elbet ama derya gözümüze soka soka zehrada zehra adamın zehrayı düşünmediği an yokk galiba gözlerinde tik oluştuuu bi tuhaf bakıyorrrr bu sıralar
geçen akşama benim ufaklığa da anlattım durumu bak böle yarışmalara gidersen öncellik annenin olsun yoksa sütümü helal etmemm

amanın küçük bir nihat mı yetişiyor

amanın küçük bir nihat mı yetişiyor
ne yaparsam yapayım oğlum nihat gibi olamaz
bir insan memleketinin aşkıyla bu kadar mı yanıp tutuşurrrrrrr hangi evlat anasına bu kadar düşkün olur ünvr de bitirse onun gibi konuşma yapamaz niahtın çok üstün yetenekleri güzel özellikleri var çokk çalışmamız gerekir çokkkk
tulum peynirini özledimmmmmmmmmmmmmmmm , koyunları özledimmmmmmmmmm :84::84::84:

tefoyu severdim gönüllüler adasındayken hatta asena hakıkında falan haklı bulurdum.
ama ne zamn geldide o nihatın yamacına sokuldu böleee gözüme başka görünür oldu.
ya ben seyrederken beyin damarlarım tıkanacak gibi oluyor sinirden nasıl dayanıyorlar bu gıcığa bilemiyorum.
sevinmeninde bir adabı olmalı .
taner oyunca nihatı öle kzıştırınca içimin yağları eridi elimde olmadan.kaybetmeye tahammülü olmayan insanları hiç sevmem.
akşamda misafirlikteydik ablamda ,babama dedim nolur kalbim son sahneye dayanmayacak kalkalım duymayayaım sonucu çünkü derya gider diye bekliyordum kiii,arabada ablamdan tel geldi tefik gitti diye ...
az kalsın kornayla kutlama yapacaktımda neyse dedim bize yakışmaz
nihata gıcığımdan çok sevindim deryanın kalmasına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…