Survivor "Yeni" Show Tv

nihattan nefret ediyoruz ama bütün sayfalarda nihattan bahsediyoruz niye böyle kızlar

dün deryanın kalmasına çooooo...k sevindim
bence bundan sonra derya taçmin'i destekleyecek ki öyle de olmalı bence

bu arada farkındaysanız tefik gidince kimse nihat'ın asena ve ebrunun gittiği zaman takındığı tavrı takınmadı işte seviye meselesi

face'te şunu gördüm güldüm
'Nihat Doğan 50 günde 14 kilo vermiş . Bu hesaba göre 300 gün sonra tamamen kaybolacak!'
İnşalllah diyorum

Tevfik o kadar baktığı halde nihata erimiş gitmiş şimdi tevfik de yok 300 değil 3 günde kaybolur gider

mesela tanerde çok malzeme veren bi adam niye o değilde nihat gıcığı anlamadm gitti

Taneri de konuşuoruz ama nihat kendini rezil edio biz de edioruz taner hiperaktif olduğu için komik,nihat kendini çok zeki çok üstün çok büyük bi insan sandığı için komik

Taneri de konuşuoruz ama nihat kendini rezil edio biz de edioruz taner hiperaktif olduğu için komik,nihat kendini çok zeki çok üstün çok büyük bi insan sandığı için komik

o konuşurken ben tv karşısında gülmye başlyorum kendini gerçkten komik duruma dşürüyo

nihat bu sayfaları okusa ne yapar bianda aklıma bu geldi kızlar

ben inanamıyorum yahuuu,
sevilmiyor alay konusu,
herkes heşeyine sinir oluyor
peki neden hala orda dimdik ....
adam resmen alın beni oylamaya diyor,gözdağı veriyor .
nihat smsyle kazanırsa ben şoktan giderim karşısında kim olursa olsun:
27:

suratlarında köpekbalığı görmüş ifadesi varda nihata bak allahım ya banu alkanın fare görmüş hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…